Menu
Your Cart

De leukste knutsel, sticker en kleurboeken van Ballon Media nu vanaf 0,99€, bekijk ons ruim aanbod!

Sinterklaas Specials

Op zoek naar echte Sinterklaas artikelen? Hier vindt u artikelen met het Sint en Piet ontwerp. Wenst u grote aantallen te kopen voor jouw school, kinderopvang of organisatie? Laat het ons weten en wij maken speciaal voor u een offerte.

MPN: Laatste stuks!
Wil jij leuke knutselwerkjes maken met Sint en Piet? Dan is deze Sinterklaas knutsel-en kleurboek iets voor jouw! Dit knutselboek met maar liefst 28 pagina's vol leuke knutselopdrachten en de mooiste kleurplaten geeft je uren plezier. Maak een leuke Sinterklaasbaard, of de mijter van de Sint, of ver..
1,35€ 3,50€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Laatste stuks!
Super mooi Sinterklaas kleurboek met op elke pagina een inkleurvoorbeeld ( linkerpagina). Deze kleurboek heeft maar liefst 80 pagina's van de mooiste Sinterklaas kleurplaten. De pagina's zijn 20 x 27 cm groot en kunnen ingekleurd worden met kleurpotloden, waterverf, viltstiften of waskrijtjes. De ki..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Toverblok Sinterklaas. Kras met een potlood allerlei leuke Sinterklaas plaatjes tevoorschijn! Deze magische toverblokken stimuleren de handvaardigheid van uw kind. Ontdek op elke pagina een verrassing! Zo gebruikt je dit blok: - Ga met een potlood over het blad - ontdek wat Sinterklaas..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Hou jij van Kerstmis en van de Kerstman? Dan is deze zoek-en kleurboek zeker iets voor jouw! Dit mooi kleurboek met maar liefst 32 pagina's vol leuke kleuropdrachten en de mooiste kleurplaten geeft je uren plezier. Op elke pagina staan diverse opdrachten om iets te zoeken en dan in een bepaalde kleu..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.