Menu
Your Cart

Wie is e-Stocklots.be

Beste bezoeker,

Het is niet altijd even duidelijk wie er achter de webwinkel zit waar u gaat shoppen. Wij willen u een gezicht geven voor onze webwinkel zodat u weet dat wij er persoonlijk zijn voor u. Daarom gaan wij u een antwoord geven op de vijf w's van Wie,  Wat, Waar, Waarom en Wanneer.


Wie zit er achter de e-Stocklots webwinkel

Achter e-Stocklots zitten mensen die 200% ten dienste staan van onze klanten. In de e-commerce is geen plaats voor  een 9 to 5 mentaliteit en dus zijn wij bijna 24 / 7 beschikbaar voor onze klanten. Het is een echte passie voor ons ...


Wat doet e-Stocklots

e-Stocklots verkoopt enkel via het internet, wij hebben geen fysieke winkel. Wij hebben een zeer uitgebreid gamma van artikelen gaande van stickers, knutselmateriaal, schilderstoebehoren, speelgoed, sleutelhangers, gadgets en seizoensartikelen. Aangezien wij diverse keren per jaar de beurzen in Duitsland, Nederland en Belgie bezoeken zijn wij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends.


Waar is e-Stocklots gevestigd

Wij zijn gevestigd in Belgisch Limburg namelijk in de gemeente Hechtel kort aan de grens met Nederland ( Valkenswaard - Eindhoven ). E-Stocklots beschikt over een middelgroot magazijn waar wij alle dagen de bestellingen klaarmaken en verzenden.  Aangezien wij alles in eigen beheer hebben zijn onze klanten steeds supersnel geholpen.


Waarom voor e-Stocklots kiezen

Zoals reeds vermeld werken wij met grote passie aan deze webshop. U als klant ligt ons persoonlijk nauw aan het hart. U staat altijd direct in contact met een van ons en niet zoals bij andere grote webshops met een call-center medewerker waar u slechts een nummer bent. Alle artikelen die online staan zijn steeds op voorraad in ons magazijn en hierdoor kan uw bestelling reeds de volgende werkdag (B) aan huis geleverd worden.


Sinds wanneer bestaat e-Stocklots

Wij zijn sinds 2007 actief in de online verkoop van artikelen. Dus u mag gerust zijn, wij kennen de e-commerce door en door. De klant staat ALTIJD op de eerste plaats.


Zo, ik hoop dat u nu een beetje meer weet over e-Stocklots en mocht u nog vragen hebben kan u ons altijd contacteren via het contact formulier.

Dan wens ik u nog veel plezier in het zoeken naar het juiste artikel in onze webshop.


Het e-Stocklots team


Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.