Menu
Your Cart

Binnenkort opening van onze verkoopbalie te Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Openingsuren: Wo-Do-Vr 13u -18u & Za 10u - 18u

Buitenspeelgoed

Een ruim aanbod aan buitenspeelgoed aan de goedkoopste prijzen. Knikkers, Bellenblazers, Stuiterballen, Waterpistolen, Springtouwen en nog veel meer om fijn buiten te spelen

MPN: Korting vanaf 12 stuks
Zware maar vooral kleurrijke speelbal die echt in het oog springt. De bal heeft een diameter van circa 20 à 22 cm, weegt 250 gram waardoor die op het strand niet zo maar weg waait en is verpakt in een handig netje (opgelet: de bal is niet opgeblazen). De verschillende Art-Color motieven worden wille..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
Bal Eenhoorn Roze 20 cm. Schattige roze bal met een Eenhoorn of Unicorn motief erop. De ballen zijn gemaakt van zacht plastiek en hebben een diameter van circa 20 cm. Elke bal is verpakt in een netje en ze worden niet opgeblazen geleverd. De prijs is voor één eenhoorn bal in net. ..
1,65€
Excl. BTW:1,36€
Softbal uit Foam 12 cm. Deze leuke bal heeft een diameter van ongeveer 12 cm. en is vervaardigd uit foam. De foamballen zijn absoluut veilig voor kleine kinderen en zijn voorzien van een voetbalmotief. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en worden willekeurig door elkaar geleverd. &nbs..
2,89€
Excl. BTW:2,39€
Softbal uit Foam 20 cm. Deze leuke bal heeft een diameter van ongeveer 20 cm. en is vervaardigd uit foam. De foamballen zijn absoluut veilig voor kleine kinderen en zijn voorzien van een voetbalmotief. OPGELET, ze zijn nog enkel verkrijgbaar in de kleur GEEL. Wenst u 3 stuks of meer ..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Grappige speelbal met als opdruk verschillende lachgezichten. De bal heeft een diameter van circa 20 cm, weegt 85 gram en is verpakt in een handig netje (bal is niet opgeblazen). De 4 verschillende kleuren en gezichtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Met deze leuke speelbal wordt buitenspe..
1,50€
Excl. BTW:1,24€
Bal Lachgezicht Geel 20 cm 3 ass. Grappige Smiley of Lachgezicht bal uit plastiek met een diameter van circa 20 cm. De 3 verschillende motieven worden willekeurig door elkaar geleverd. Elke bal is verpakt in een netje en ze worden niet opgeblazen geleverd. De prijs is voor één bal. Wenst..
1,65€
Excl. BTW:1,36€
Meiden Bal 3 ass maat 5. Dit is een echte MEIDEN VOETBAL uit stevig rubber (maar liefst 400 gram) voorzien van diverse prints. De 3 verschillende motieven (bloem, hart en vlinder) worden willekeurig door elkaar geleverd. De diameter van deze ballen bedraagt circa 20-23 cm en worden niet opgeb..
7,50€
Excl. BTW:6,20€
Bal Piraat Zwart 20 cm 2 ass. Stoere zwarte Piraten ballen gemaakt van zacht plastiek met een diameter van circa 20 cm. Er zijn 2 verschillende motieven welke willekeurig door elkaar worden geleverd. Elke bal is verpakt in een netje en ze worden niet opgeblazen geleverd. De prijs is voor..
1,65€
Excl. BTW:1,36€
Bal - Speelbal Prinses op Paard. Deze leuke bal heeft een diameter van ongeveer 20 cm. en is verpakt in een netje. Ballen worden onopgeblazen geleverd.   Wenst u meerdere stuks te kopen ? Kijk dan in onze BULK-rubriek voor een nog lagere stukprijs.   ..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
Bal Regenboog Kleuren 3 ass maat 5. Mooie stevige bal uit zware rubber (200 gram) in regenboog kleuren. De 3 verschillende motieven worden willekeurig door elkaar geleverd. De diameter van deze ballen bedraagt circa 20-23 cm en worden niet opgeblazen geleverd. De prijs is voor één bal. W..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
Meiden Bal Vlinders 22 cm. Leuke lichte pvc bal voorzien van vlinder prints. Het is dus een echte MEIDEN BAL van circa 22cm. De 2 verschillende motieven worden willekeurig door elkaar geleverd en worden niet opgeblazen geleverd. De prijs is voor één bal. Wenst u 12 stuks of meer te kop..
1,30€
Excl. BTW:1,07€
Voetbal 20 cm - diverse kleuren. Eenvoudige rubberen bal met voetbal motief van circa 20 cm diameter. Beschikbaar in diverse kleuren. Ballen worden onopgeblazen en willekeurig door elkaar geleverd (betreft kleur). Ter info : op de foto's zie je witte vlekken op de bal, dit is de weerkaatsin..
1,60€
Excl. BTW:1,32€
Fluffy Bal of Stekelbal 23 cm. Super schattige en mega soepele stekelbal. Deze fluffy bal is gemaakt uit zeer zacht rubber en is dus zeer flexibel. De stekels zijn 2,5 cm lang wat de totale diameter brengt op 20-22 cm. De stekelballen worden willekeurig in verschillende kleuren geleverd. De..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Het onderzoek van kleine insecten kan starten! Deze observatie set bestaat uit een pincet om de insecten te vangen, 3 verschillende doosjes om de insecten in op te bergen en een loep om ze dan rustig te kunnen bestuderen. Speel jij graag de kleine bioloog door kleine insecten te observeren? Dan is d..
1,80€
Excl. BTW:1,49€
Voetbal 22 cm. 200 gram ++ zwaardere uitvoering ++ Deze leuke voetbal heeft een diameter van ongeveer 22 cm. en is verpakt in een netje. Het gewicht bedraagt 200 gram wat een zwaardere uitvoering is van de normale pvc voetballen (100 gram) en is dus perfect te gebruiken voor op de speelplaats. ..
4,50€
Excl. BTW:3,72€
Zandspeelgoed Truck 6-delig. Deze leuke set strandspeelgoed bestaat uit een vrachtwagen (13cm), 2 zandvormen,schep,hark en zeef. Verschillende kleuren en modellen worden willekeurig door elkaar geleverd. Alles is samen verpakt in een netje. Wenst u meerdere stuks te kopen ? Kijk dan i..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
Stekelbal - Gekleurde Noppenbal 10 cm. Leuke ballen met een diameter van ongeveer 10 cm. Deze gekleurde noppenbal kan ook gebruikt worden als massagebal. Ballen worden onopgeblazen en willekeurig (kleur) door elkaar geleverd.   Levertijd : ..
0,59€
Excl. BTW:0,49€
Stekelbal - Gekleurde Noppenbal 18 cm. Leuke bal met een diameter van ca. 18 cm. Deze gekleurde noppenbal kan ook gebruikt worden als massagebal. Ballen worden onopgeblazen en willekeurig (kleur) door elkaar geleverd.       ..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
Stekelbal - Gekleurde Noppenbal 30 cm. Leuke bal met een diameter van ca. 30 cm. Deze gekleurde noppenbal kan ook gebruikt worden als massagebal. Ballen worden onopgeblazen en willekeurig (kleur) door elkaar geleverd.       ..
1,79€
Excl. BTW:1,48€
Loopklossen 3 ass. Nog één van de klassiekers onder het zomer speelgoed, de loopklossen. Deze stevige loopklossen zijn 12 cm hoog, hebben een diameter van 13 cm en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren. De kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Alles is mooi verpakt in een netje met een he..
4,50€
Excl. BTW:3,72€
Stressbal in Net 6,5 cm. Grappige stressbal of Squish Ball in netje. Knijp in de bal en door de mazen van het netje ontstaan allemaal kleine balletjes. De kinderen zijn er GEK OP! De stressbal heeft een diameter van 6,5 cm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. ..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
Bal Sporten 4 assorti. Deze zachte bal heeft een diameter van ongeveer 6 cm. en zijn verkrijgbaar in 4  uitvoeringen, namelijk tennisbal, basketbal, basebal en voetbal. De verschillende uitvoeringen worden willekeurig door elkaar geleverd. Indien u 4 stuks ( of veelvouden van 4 ) koopt kri..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
SoftBal - Malse Bal Smiley Emotions Deze leuke ballen hebben een diameter van ongeveer 6,3 cm. Ballen zijn gemaakt van een soort foam en bedrukt met verschillende Smiley gezichten. Motieven worden willekeurig door elkaar geleverd.   Levertijd : Op werkdagen voor 16u0..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Bal Sponge met Poo Gezicht. Grappige bal van circa 6 cm met een leuk KAKSKE gezicht erop. De verschillende kleuren en motieven worden willekeurig door elkaar geleverd. Prijs is voor één bal. Op voorraad: ja, direct leverbaar Afmeting artikel: ca. 6 cm Kleur artikel: mix Materiaal: soort..
1,40€
Excl. BTW:1,16€
Bal Voetbal 6 cm - 3 stuks in Koker. Super leuk geschenk... dat is deze koker met 3 kleine voetballen er in. De ballen hebben een diameter van circa 6 cm en worden willekeurig geleverd (kleur samenstelling koker). De koker is voorzien van een mooie draagkoord. Dit is het perfecte cadeau voor el..
3,10€
Excl. BTW:2,56€
Bal Voetbal Design Stressbal 6 cm. Leuke zachte stressbal in de vorm van een voetbal. Deze ballen hebben een diameter van circa 6 cm en de verschillende kleuren (4) worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één bal. Wenst u van dit artikel 24 stuks of meer te kopen voor een f..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Bal Zacht Funny Faces. Deze zachte bal heeft een diameter van ongeveer 6 cm. en wordt geleverd in 6 kleuren. Ballen zijn apart vepakt in plastiek dus ideaal als uitdeelcadeautje bij de voetbalclub of in school. Motieven worden willekeurig door elkaar geleverd.   Levertijd ..
1,15€
Excl. BTW:0,95€
Bal Zacht Wereldbol. Deze zachte bal heeft een diameter van ongeveer 6 cm. en is voorzien van de wereldkaart. Ballen zijn apart vepakt in plastiek dus ideaal als uitdeelcadeautje bij de voetbalclub of in school.   Levertijd : Op werkdagen voor 16u00, volgende werkda..
0,99€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Laatste stuks...
Bellenblaas 235 ml Jungle - Oceaan - Bloem. Grote bellenblaas met 235 ml sop om de mooiste zeepbellen te blazen. De fles is 20 cm hoog en heeft een diameter van 4 cm. De 3 verschillende thema's namelijk jungle, oceaan en bloemen worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één st..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Leuke Cars bellenblazer met een inhoud van maar liefst 300 ml en een geduldspel in de dop. Als jij verzot bent op Cars dan mag deze bellenblaas niet ontbreken in jouw collectie. Elk fles heeft een diameter van 6 cm en is 16 cm hoog. De prijs is voor één Cars bellenblaas van 300 ml. BULK-Korting v..
1,89€
Excl. BTW:1,56€
MPN: Korting vanaf 24 stuks
Deze bellenblaas met een geduldspel in de dop is nog steeds de klassieker onder de bellenblazers. Met een inhoud van 50 ml en in een blauw en roze kleur is deze bellenblaas het perfect uitdeelcadeautje op een kinderfeest thuis of op school. Elk flesje heeft een diameter van 3,5 cm, is 11 cm hoog en ..
0,72€
Excl. BTW:0,60€
MPN: Laatste stuks...
Dino bellenblaas met Fluitje. Leuke bellenblazer in de vorm van een dinosaurus. Ook is deze bellenblazer voorzien van een fluitje en omhangkoord. De bellenblaas heeft een afmeting van circa 14 x 6 x 4 cm. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Op voorraad..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 150
Bel: 0474 - 51 96 05
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 18:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.