Menu
Your Cart

Verfschorten

Stevige kliederschorten of schilderschorten voor peuters of kleine kinderen zijn een must voor jonge knutselaars! Met deze verfschorten kan je ze ongestoord naar hartenlust laten verven of knutselen.  Deze kinderschorten en tafelbescherming komen van een schoolleverancier uit de UK, dus u kan 100% gerust zijn wat betreft de prijs-kwaliteitsverhouding van deze producten.

Kleur je Eigen Verfschort - 100% Katoen - 71 x 50 cm Blanco. 100% katoenen schort om zelf te decoreren met textielverf, textielstiften, stickers en stofcolages. Deze schort heeft een lengte van 71 cm en een breedte van 51 cm, is voorzien van 2 bindlinten zodat deze bijna iedereen past. D..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goed afwasbaar is. De afmetingen zijn 61x58 cm..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
Kliederschort - Verfschort 66x61cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,20€
Excl. BTW:3,47€
Kliederschort - Verfschort 71x66cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,40€
Excl. BTW:3,64€
Kliederschort - Verfschort 76x69cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,80€
Excl. BTW:3,97€
Tafelbescherming Plastiek 150 x 150 cm. Leuk tafelkleed uit stevig plastiek voor de bescherming van uw tafel bij het knutselen of schilderen met de kinderen. De tafelbescherming is voorzien van verschillende creatieve afbeeldingen en is 150 x 150 cm groot. De prijs is voor één tafelbesch..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
Verfschort 60 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
5,60€
Excl. BTW:4,63€
Verfschort 65 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
5,90€
Excl. BTW:4,88€
Verfschort 70 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
6,20€
Excl. BTW:5,12€
Verfschort 75 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
6,50€
Excl. BTW:5,37€
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.