Menu
Your Cart

OPGELET: Door de drukte kan uw bestelling een paar dagen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden!

Pasen

Pasen is voor elk kind een leuke moment. Gezellig knutselen in het Paas thema kan je met onze leuke knutselsets of decoratiesets voor kinderen. Of ben je misschien opzoek naar specifieke speelgoedjes voor Pasen? Bekijk hieronder ons aanbod...

MPN: Extra korting!
Deze Paas kleurboek is 20 x 27 cm groot en telt 32 bladzijden. Het bezit een magisch tintje. Op het eerste gezicht zie je alleen maar een wirwar van lijnen. Maar als je de tekeningen volgens de codes inkleurt, tover je de paashaas, schattige kuikentjes en een heleboel eitjes op jouw blad. Met dit bo..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
Mooie piepschuim of isomo eieren die bij geen enkel knutselproject mogen ontbreken. Ideaal om te gebruiken als lijf voor het maken van dieren of gewoon als paasei. De eieren hebben een hoogte van 56 mm en zijn verpakt per 25 stuks. Prijs is voor één set van 25 stuks. Nog op zoek naar ve..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
Leuke piepschuim of isomo eieren die bij geen enkel knutselproject mogen ontbreken. Ideaal om te gebruiken als lijf voor het maken van dieren of gewoon als paasei. De eieren hebben een hoogte van 78 mm en zijn verpakt per 10 stuks. Prijs is voor één set van 10 stuks. Nog op zoek naar ve..
3,20€
Excl. BTW:2,64€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,10€
Deze leuke stuiterbal in de vorm van een ei springt alle richtingen uit....gewoon TE GEK! Het ei heeft een hoogte van ongeveer 5,4 cm. De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 24 stuks ( = 1 displaydoos).Ontdek ons ruim aanbod aan stuiterballen of springballen !Wil je als school, ..
1,30€
Excl. BTW:1,07€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Een groot dino ei van maar liefst 8 cm hoog en met een diameter van 6 cm. Zodra jij dit dinosaurus ei hebt opengebroken ontdek je fel gekleurde slijm/putty met daarin een klein dino figuurtje. Een te gek artikel voor de kids bij een verjaardagsfeestje of om te geven als uitdeelcadeautje op school. D..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Een mooie set van diverse piepschuim of isomo eieren in diverse afmetingen. Ideaal om te gebruiken als lijf voor het maken van dieren of gewoon als paasei. De eieren worden gemixt geleverd in de volgende maten, 38x28mm + 56x36mm + 78x56mm. en zijn verpakt in een plastiek zak. Prijs is voor één ..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze stuiterbal in de vorm van een ei springt alle richtingen uit....gewoon TE GEK! Het ei heeft een diameter van ongeveer 4 cm en is 5 cm hoog. De prijs is voor 1 stuiterbal. Ontdek ons ruim aanbod aan stuiterballen of springballen !..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze grappige stuiterballen in de vorm van een ei springen alle richtingen uit. Ze zijn voorzien van gekke gezichtjes waardoor ze een super leuk uitdeelcadeautje worden! Het ei heeft een hoogte van ongeveer 54 mm en de 3 verschillende gezichtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Per 15 stuks..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze stuiterballen in de vorm van een ei springen niet enkel alle richtingen uit, ze vallen ook extra op door hun felle neon kleuren... gewoon TE GEK! Elk botsbal ei is ongeveer 54 mm groot en de verschillende neon kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 stuiter..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze leuke ei-vormige stuiterballen zijn voorzien van gekke gezichtjes. Door hun speciale vorm stuiteren ze alle richtingen uit....gewoon TE GEK! Elk botsbal ei is ongeveer 54 mm hoog en de verschillende gezichtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 stuiterbal. BUL..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuk bruin of wit stuiterbal ei van circa 6 cm groot. Deze stuiterballen springen alle richtingen uit... gewoon TE GEK! Elk ei heeft een diameter van ongeveer 4,5 cm en is 6 cm hoog. De kleur verdeling bruin/wit is 2/1, bijvoorbeeld als u 3 stuks besteld krijgt u 2 bruine en 1 witte stuiterbal (ei) ..
1,10€
Excl. BTW:0,91€
Bouw deze leuke gele Paashaas en leg de chocolade eitjes in zijn mandje. De Paashaas is 36,5 cm groot, uit stevig schuimrubber en voorzien van een mandje. Een leuke knutselset om gezellig thuis te knutselen!Of zoek je misschien andere knutselsets voor de kinderen?..
1,99€ 3,99€
Excl. BTW:1,64€
Bouw en decoreer je eigen grote Paashaas. De Paashaas is 38 cm groot, uit stevig schuimrubber en voorzien van een mandje om de lekkere paaseitjes in te bewaren. Een leuke knutselset om gezellig thuis te knutselen!Of zoek je misschien andere knutselsets voor de kinderen?..
1,99€ 3,99€
Excl. BTW:1,64€
Deze Paas knutselset bestaat uit een 29 cm hoog (vouw) Paasei van karton, een stickervel en een set viltstiften. Eens alles mooi ingekleurd is en voorzien van de leuke stickers kan je het ei openvouwen en op de ontbijttafel zetten tijdens Pasen.Of zoek je misschien andere knutselsets voor de kindere..
0,99€ 1,99€
Excl. BTW:0,82€
Met deze leuke knutselset maak je een groot Paasmobiel die je zelf kan in kleuren, decoreren met stickers en dan bouwen. Deze set bestaat uit diverse paaseieren (grootste is 36 cm) uit karton, stickervel, viltstiften, draad en wat decoratieparels. Mooie set om tijdens Pasen lekker te knutselen!Of zo..
0,99€ 1,99€
Excl. BTW:0,82€
Bouw je eigen Paas etalagé uit stevig schuimrubber. De etalagé is 20 x 20 x 30,5 cm groot. Een leuke knutselset om gezellig thuis te knutselen!Of zoek je misschien andere knutselsets voor de kinderen?..
1,75€ 3,49€
Excl. BTW:1,45€
Een super leuke set om je eigen Paaseierdopjes in elkaar te knutselen. Met deze knutselset kan je 3 eierdopjes maken en elke set bestaat dus uit 3 voorgesneden eierdopjes uit karton, 2 stickervellen, lint en dubbelzijdige plakband. Je hebt geen extra materiaal nodig. Vouw de eierdopjes samen, plaats..
0,70€ 1,45€
Excl. BTW:0,58€
Een leuke tafelset voor de kinderen tijdens Pasen. Elke set bestaat uit 1 papieren tafelkleed van 138x180 cm, 6 servetten, 6 servetringen en 6 eierdopjes. Super leuk om samen met de kinderen de ontbijttafel te decoreren!Of zoek je misschien andere knutselsets voor de kinderen?..
1,25€ 2,50€
Excl. BTW:1,03€
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.