Menu
Your Cart

Doeboeken

Leuke doeboeken en knutselboeken aan de laagste prijs, enkel hier bij e-Stocklots. Tekenen, knippen of kleuren voor de allerkleinsten. Deze Ballon kinderboekjes zijn van de beste kwaliteit en voorzien van de leukste thema's.


Bekijk ook: kleurboeken | stickerboeken | verhaalboeken | oefenboeken 

MPN: Extra korting!
Een super mooi aankleedboek met sjablonen en stickers speciaal voor jonge prinsesjes! Ontwerp sierlijke baljurken met de meegeleverde sjablonen, stickers en patroonpapier voor je ontwerpen. Neem vlug je potloden, schaar en lijm en kleed de prinsessen aan met je eigen ontwerpen. Met de 110 stickers k..
1,35€ 5,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Super leuk doeboek of activiteitenboek met de leukste ijselfjes. Voer de verschillende activiteiten uit zoals punt-tot-punt, doolhof, zoek de verschillen en nog veel meer. Het boek is 20 x 27 cm groot en telt 32 bladzijden met de mooiste plaatjes. Deze kleurboeken van Ballon Media stimuleren het obs..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Mooi Kerstmis doeboek of spelletjesboek voor 3+ kleuters. Met dit leuke spelletjesblok kom je helemaal in de kerstsfeer! Aangepast speciaal voor kleine kleuters zoals grappige doolhoven, herken de schaduw, zoek de verschillen, maak de tekeningen af en nog een heleboel meer. Het boek is 20 x 27 cm gr..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Dit knutselboek (doeboek) bevat 8 eenvoudige knutselwerkjes voor kleuters. Het bevat al het papiermateriaal dat nodig is om de knutselwerkjes tot een goed einde te brengen. Je hebt alleen nog een schaar en lijm nodig. Het boek is 24 x 27 cm groot en bevat 16 pagina's, waarvan 8 voor de knutselwerkje..
1,35€ 4,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Dit knutselboek (doeboek) bevat 16 eenvoudige knutselwerkjes voor kleuters. Het bevat al het papiermateriaal dat nodig is om de knutselwerkjes tot een goed einde te brengen. Je hebt alleen nog een verf nodig. Je stempels maak je van eenvoudige voorwerpen die iedereen in huis heeft: een wattenstaafje..
1,35€ 4,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Leuk doeboek of spelletjesboek voor 4 - 5 jarigen. In dit Plakken en Spelen Kapoentjes boek zitten mooie aangepaste spelletjes voor kleuters. Zoals eenvoudige puzzels, grappige doolhoven, zoek- en denkspelletjes, kleur- en tekenplaten en nog een heleboel meer. Het boek is 20 x 27 cm groot en telt 34..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Sjabloonblok 3 - 6 Jaar met 2 sjablonen. Deze activiteitenkit bestaat uit een teken-kleurblok van 17 x 24 cm met 12 pagina's vol leuke kleurplaten en 2 sjablonen om deze tekenen te versieren. Na het aanbrengen van de sjabloon versieringen kan je de kleurplaat verder inkleuren. Is geschik..
0,99€ 2,00€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Leuk Stickerboek of spelletjesboek voor 3 - 4 jarige kleuters. Houd je hoofd en handen erbij, want er wachten allerlei spelletjes op jou. In dit boek vindt je grappige doolhoven, eenvoudige raadsels, kleuren volgens code en nog veel meer, speciaal aangepast voor kleuters. Het boek is 20 x 27 cm groo..
1,35€ 2,95€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Super leuk spelletjesboek of activiteitenboek voor onze jonge voetballers! Voer de verschillende activiteiten uit zoals punt-tot-punt, doolhof, zoek de verschillen en nog veel meer, nadien kan je elke kleurplaat mooi inkleuren. Het boek is 19 x 26 cm groot en telt 32 bladzijden met de mooiste voetba..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Mooi tekenboek voor de echte dino fans! Tover jij de mooie dinosaurus tekeningen in dit magische toverblok tevoorschijn? Kras met een tekenpotlood of muntstuk over de pagina's en ontdek de wereld van indrukwekkende dinosaurussen. Het boek is 15 x 23 cm groot en telt 48 pagina's. Deze boeken van Ball..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Toverblok Sinterklaas. Kras met een potlood allerlei leuke Sinterklaas plaatjes tevoorschijn! Deze magische toverblokken stimuleren de handvaardigheid van uw kind. Ontdek op elke pagina een verrassing! Zo gebruikt je dit blok: - Ga met een potlood over het blad - ontdek wat Sinterklaas..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Leuk stickerboek (en zoekboek) met de mooiste voertuigen. Je vertrekt op een speelse zoektocht die je laat kennismaken met allerlei voertuigen. Per zoekplaat vind je een heleboel zoekopdrachten en vraagjes. Bovendien leer je heel wat woorden door de stickers op de juiste plaats te plakken. De sticke..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Hou jij van Kerstmis en van de Kerstman? Dan is deze zoek-en kleurboek zeker iets voor jouw! Dit mooi kleurboek met maar liefst 32 pagina's vol leuke kleuropdrachten en de mooiste kleurplaten geeft je uren plezier. Op elke pagina staan diverse opdrachten om iets te zoeken en dan in een bepaalde kleu..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Dit knutselboek (doeboek) bevat 8 eenvoudige knutselwerkjes voor kleuters. Het bevat al het papiermateriaal dat nodig is om de knutselwerkjes tot een goed einde te brengen. Je hebt alleen nog een schaar en lijm nodig. Het boek is 24 x 27 cm groot en bevat 32 pagina's, waarvan 16 voor de knutselwerkj..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Dit mooi kijkboek bevat 9 vrolijke zoekplaten, elke zoekplaat bevat leuke beeldopdrachten en er zijn ook boeiende vraagjes waarbij je moet tellen of heel diep nadenken. Het boek heeft een hardcover (stevig), is 20 x 25 cm groot en bevat 20 pagina's. Een must-have voor elk kind. Deze boeken van Ballo..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi spelletjesboek ( of doeboek) voor 4 - 5 jarige kleuters. In dit Plakken en Spelen Kapoentjes boek zitten leuke aangepaste spelletjes voor kleuters. Zoals eenvoudige puzzels, grappige doolhoven, zoek- en denkspelletjes, kleur- en tekenplaten en nog een heleboel meer. Het boek is 20 x 27 cm groot..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Groot schilder- en stempelblok voor kleuters voorzien van mooie figuurtjes. Op elke pagina kun je een klein kunstwerk creëren in 3 eenvoudige stappen. Kies een tekening en scheur de pagina uit het blok, schilder en stempel erop los en geef zo de tekening kleur en stap 3, laat je kunstwerk drogen en ..
4,95€
Excl. BTW:4,09€
Weergeven 1 t/m 17 van in totaal 17
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.