Menu
Your Cart

Onderwijs

School - Oudercomité - Vriendenkring


Waarom voor scholen?
Wij van e-Stocklots denken dat we voor het Onderwijs die steeds rekening moeten houden met hun budget door hun beperkte toelage een meerwaarde kunnen bieden door allerlei leuke spullen te kunnen presenteren voor :
- schoolfeesten
- einde schooljaar cadeautjes
- sinterklaas, kerstmis, pasen, vader-en moederdag
- cadeautjes voor de nieuwkomers
- beloningen bij een speciale actie ( bvb. verkeersveiligheid )
- tombola's
- acties voor geldinzameling ( fund-raising )
- knutselmateriaal

Onze slogan is namelijk EEN SPECIALE PRIJS VOOR HET ONDERWIJS!


Oudercomité - Vriendenkring School
De oudercomités (of vriendenkring school) van de basisscholen kunnen aan dezelfde condities (speciale prijzen en betaling binnen 30 dagen) een bestelling plaatsen mits bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden houden in dat de bestelling geleverd wordt op het adres van de school als ook de facturatie voor de betaling op 30 dagen (met vermelding van aankoop oudercomité). Dit alles wordt gedaan om misbruik te voorkomen.


Hoe gaat dit juist?
Indien u een zakelijke aankoop wenst te plaatsen voor uw school of een schoolevent maakt u eerst een account aan. Via deze registratie vult u de nodige gegevens in wat betreft de school en de persoon die de bestelling wilt plaatsen.
Van zodra wij uw registratie ontvangen hebben gaan wij deze controleren en goedkeuren. Eens deze door ons is goedgekeurd ontvangt u hiervan een e-mail. Direct na de goedkeuring kunt u inloggen op de site en heeft u toegang tot de speciale prijzen voor het Onderwijs.


Op welke artikelen krijgen wij korting?
Alle artikelen die in de
rubriek BULK-korting staan hebben een speciale prijs voor Scholen en Bedrijven.
Wij kunnen spijtig genoeg niet alle artikelen voorzien van een extra korting aangezien onze prijzen al zeer scherp zijn.


Wat zijn de voorwaarden om een zakelijke bestelling te plaatsen?
Er is maar één voorwaarde en die is dat elke zakelijke bestelling minsten 50 euro moet bedragen (excl. BTW).


Wat is nu het BELANGRIJKSTE?
Men moet eerst een zakelijk account aanmaken en na onze controle en goedkeuring kan u pas inloggen om de speciale prijzen te zien. Dus NIET eerst uw bestelling plaatsen en bij het afrekenen uw account gegevens invullen van de school want dan heeft u de normale particuliere prijzen in het winkelmandje liggen.TIP! vermeld bij uw bestelling de datum van het schoolfeest of evenement.


Hoe kunnen wij onze bestelling betalen?
Scholen kunnen betalen binnen de 30 dagen na ontvangst van hun bestelling via overschrijving. Deze betaalmethode is van toepassing op niet-dringende leveringen, enkel voor scholen binnen Belgie en de bestelling moet geleverd worden op het adres van de school. Verder kan U via de normale betaalmethodes zoals SofortBanking, Bancontact/Mistercash, Ideal, Paypal, Visa, Mastercard of Overschrijving betalen in een beveiligde omgeving. Uw bestelling wordt dezelfde werkdag dat de betaling zichtbaar is nog verstuurd (dringende levering). Mocht je nog met  vragen zitten, dan horen wij dit graag van u.


Wilt u de artikelen persoonlijk zien voor uw aankoop?
Sinds eind 2019 kan u terecht in onze gezellige Cash & Carry om in alle rust de leuke speelgoedjes en gadgets te bekijken. Voor meer info verwijzen we u graag door naar onze Cash & Carry pagina.


Nog vragen?
Indien u nog met vragen zit, laat het ons weten via het
contact formulier . Wij staan voor U klaar, altijd!Bel: 0474 - 51 96 05
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 18:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.