Menu
Your Cart

OPGELET: Door de drukte kan uw bestelling een paar dagen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden!

Onderwijs

Voor wie?

Wij van e-Stocklots.be zijn gespecialiseerd in het aanbieden van klein goedkoop speelgoed, de laatste nieuwe gadgets en hippe schrijfwaren in kleine of grote aantallen voor (basis)scholen, oudercomités of vriendenkringen. Ongeacht wat uw budget is (per item), wij hebben het op voorraad!  e-Stocklots.be is dus jouw partner voor
- schoolfeesten
- tombola - kinderkienen
- sinterklaas, kerstmis, pasen, vader-en moederdag
- beloningen voor speciale acties (bvb. verkeersveiligheid)
- cadeautjes voor de nieuwkomers
- tombola's
- acties voor geldinzameling (fund-raising)
- aankoop knutselmaterialen


De oudercomités (ouderraad - vriendenkring school) van de basisscholen kunnen aan dezelfde condities (betaling binnen 30 dagen) een bestelling plaatsen (online of via onze Cash&Carry) mits bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden houden in dat de bestelling geleverd wordt op het adres van de school (in België) als ook de facturatie voor de betaling op 30 dagen (met vermelding van aankoop oudercomité).  Dit alles wordt gedaan om misbruik te voorkomen.


Hoe kunnen wij een bestelling plaatsen?

Scholen en oudercomités kunnen hun aankoop doen op 2 verschillende manieren, namelijk:

  • Online via de website. Bij de meeste artikelen is er een stukprijs en een bulk-prijs. Een bulk-prijs geeft extra korting op een artikel als je deze per binnenverpakking aankoopt, bijvoorbeeld per 12,24 of 36 stuks.
  • Via een bezoek aan onze Cash&Carry . Hier kan je genieten van echte groothandelsprijzen in een mooie omgeving met eventueel een tasje koffie! Onze Cash&Carry is enkel toegankelijk voor scholen, oudercomités, horeca, kmo's, steden en gemeenten en dus niet voor particulieren.

Wij zouden het fijn vinden om u persoonlijk te ontmoeten in onze kleine maar gezellige Cash&Carry voor een praatje, een drankje maar vooral om jullie te laten genieten van onze groothandelsprijzen.


Hoe kunnen wij onze bestelling betalen?

Jullie als school of oudercomité kunnen binnen de 30 dagen na ontvangst van uw bestelling betalen via overschrijving. Werken met een bestelbon (voor gemeente of stad) is voor ons geen probleem. Deze betaalmethodes is enkel van toepassing voor scholen binnen België en de bestelling moet geleverd worden op het adres van de school.
Verder kan u via onze normale online betaalmethodes uw online bestelling betalen, hierdoor wordt uw bestelling direct verwerkt en verstuurd.


Nog vragen?

Indien u nog met vragen zit, laat het ons weten via het contact formulier . Wij staan voor u klaar, altijd!


Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.