Menu
Your Cart

De leukste kleur, sticker- en oefenboekjes van Ballon Media al vanaf 0,99€ per stuk. Bekijk ons RUIM aanbod!

Onderwijs

School - Oudercomité - Vriendenkring


Waarom voor scholen?
Wij van e-Stocklots denken dat we voor het Onderwijs die steeds rekening moeten houden met hun budget door hun beperkte toelage een meerwaarde kunnen bieden door allerlei leuke spullen te kunnen presenteren voor :
- schoolfeesten
- einde schooljaar cadeautjes
- sinterklaas, kerstmis, pasen, vader-en moederdag
- cadeautjes voor de nieuwkomers
- beloningen bij een speciale actie ( bvb. verkeersveiligheid )
- tombola's
- acties voor geldinzameling ( fund-raising )
- knutselmateriaal


Oudercomité - Vriendenkring School
De oudercomités (of vriendenkring school) van de basisscholen kunnen aan dezelfde condities (betaling binnen 30 dagen) een bestelling plaatsen mits bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden houden in dat de bestelling geleverd wordt op het adres van de school als ook de facturatie voor de betaling op 30 dagen (met vermelding van aankoop oudercomité). Dit alles wordt gedaan om misbruik te voorkomen.


Op welke artikelen is er korting?
Alle artikelen die in de
rubriek BULK-korting staan hebben een extra korting voor aantallen per binnenverpakking, dit kan per 12, 24 of 36 stuks gaan (naargelang verpakking artikel). Wij kunnen spijtig genoeg niet alle artikelen voorzien van een extra korting aangezien onze prijzen al zeer scherp zijn.


Hoe kunnen wij onze bestelling betalen?
Scholen kunnen betalen binnen de 30 dagen na ontvangst van hun bestelling via overschrijving. Deze betaalmethode is van toepassing op niet-dringende leveringen, enkel voor scholen binnen Belgie en de bestelling moet geleverd worden op het adres van de school. Verder kan U via de normale betaalmethodes zoals SofortBanking, Bancontact/Mistercash, Ideal, Paypal, Visa, Mastercard of Overschrijving betalen in een beveiligde omgeving. Uw bestelling wordt dezelfde werkdag dat de betaling zichtbaar is nog verstuurd (dringende levering). Mocht je nog met  vragen zitten, dan horen wij dit graag van u.


Wilt u de artikelen persoonlijk zien voor uw aankoop?
Sinds eind 2019 kan u terecht in onze gezellige Cash & Carry om in alle rust de leuke speelgoedjes en gadgets te bekijken. Voor meer info verwijzen we u graag door naar onze Cash & Carry pagina.


Nog vragen?
Indien u nog met vragen zit, laat het ons weten via het
contact formulier . Wij staan voor U klaar, altijd!Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.