Menu
Your Cart

Oefenboeken

De leukste oefenboekjes voor kinderen vindt je hier bij ons. Laat uw kind al spelend leren tellen, schrijven, kleuren en vormen herkennen met deze mooie Ballon Media oefenboeken van de hoogste kwaliteit. Deze handige leerboekjes mogen zeker niet ontbreken in huis!

MPN: Extra korting!
Magisch Oefenboek Draak 4-6 jaar met 16 beloningsstickers. Dit oefenboek is echt magisch! Op elke pagina staan 1 of meer leuke oefeningen en wanneer je de oefening gedaan hebt kan je één van de 16 beloningssticker krijgen. Maar eerst moeten wij controleren of het antwoord wel juist is... nu kom..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Super leuk werkschriftje waar je al spelenderwijs leert optellen en aftrekken. Een handig oefenboek dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 7 jaar (2de leerjaar - groep 4). In dit boek biedt elke pagina 7-jarigen leuke oefeningen aan en onder elke pagina kan je aanduiden of jouw kind de oefenin..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Leuk werkschriftje waar je al spelenderwijs leert schrijven. Een handig oefenboek dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 6 jaar (1ste leerjaar - groep 3). In dit boek biedt elke pagina 6-jarigen leuke oefeningen aan en onder elke pagina kan je aanduiden of jouw kind de oefening tot een goed ei..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Super leuk werkschriftje waar je al spelenderwijs leert vermenigvuldigen en delen. Een handig oefenboek dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 8 jaar (3de leerjaar - groep 5). In dit boek biedt elke pagina 8-jarigen leuke oefeningen aan en onder elke pagina kan je aanduiden of jouw kind de oef..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Een handig oefenboek dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 6-8 jaar (1ste/2de leerjaar - groep 3/4). In dit boek biedt elke pagina 6 tot 8-jarigen leuke schrijf oefeningen die ongeveer 3 minuten in beslag nemen. De oefeningen zijn aangepast aan de leeftijd en lopen op in moeilijkheidsgraad. O..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Een leuk spelling oefenboek voor kinderen van 8-10 jaar (3de/4de leerjaar - groep 5/6). In dit boek biedt elke pagina 8 tot 10-jarigen handige spellingsoefeningen die ongeveer 5 minuten in beslag nemen. De oefeningen zijn aangepast aan de leeftijd en lopen op in moeilijkheidsgraad. Op een speelse ma..
1,35€ 3,50€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Een leuk reken oefenboek dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 8-10 jaar (3de/4de leerjaar - groep 5/6). In dit boek biedt elke pagina 8 tot 10-jarigen oefeningen die ongeveer 5 minuten in beslag nemen. De oefeningen zijn aangepast aan de leeftijd en lopen op in moeilijkheidsgraad. Op een spe..
1,35€ 5,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Een handig oefenboek voor woord- en zinsbouw dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 10-12 jaar (5de/6de leerjaar - groep 7/8). In dit boek biedt elke pagina 10 tot 12-jarigen leuke woord en zinsbouw oefeningen die ongeveer 10 minuten in beslag nemen. De oefeningen zijn aangepast aan de leeftij..
1,35€ 5,99€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Mooi voertuigen kleur- en stickerboekje  vol met grote duidelijke kleurplaten speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar (3+). Plak de stickers onderaan de pagina en leer meteen ook heel wat woordjes bij. Vind jij de tractor, de vrachtwagen en de auto op de kleurplaten? Dan mag je de tekening helemaal..
1,35€ 3,50€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Leuk oefenboekje met stift, speciaal ontworpen om de ontwikkeling van uw kind stap voor stap te volgen. Met de uitwisbare stift kunnen ze de oefeningen blijven herhalen. De opdrachten staan onder aan elke pagina beschreven (voor de ouders) en dankzij de speciale bladzijden waarop met viltstift gesch..
1,35€ 4,95€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Extra korting!
Stickerpret met Speelse Oefeningen 4-5 jaar Speel je mee in dit superleuke stickerboek? Houd je hoofd en handen erbij, want er wachten allerlei spelletjes op jou: grappige doolhoven, eenvoudige raadsels, kleuren volgens code... en nog veel meer! Word het ideale speelmaatje door mee te zoek..
0,99€ 2,00€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuk werkschriftje waar je al spelenderwijs leert tellen. Een handig oefenboek dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 5 jaar (3de kleuterklas - groep 2). In dit boek biedt elke pagina 5-jarigen leuke oefeningen aan en onder elke pagina kan je aanduiden of jouw kind de oefening tot een goed ein..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Dit mooi kijkboek bevat 9 vrolijke zoekplaten, elke zoekplaat bevat leuke beeldopdrachten en er zijn ook boeiende vraagjes waarbij je moet tellen of heel diep nadenken. Het boek heeft een hardcover (stevig), is 20 x 25 cm groot en bevat 20 pagina's. Een must-have voor elk kind. Deze boeken van Ballo..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi Boerderij kleur- en stickerboekje  vol met grote duidelijke kleurplaten speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar (3+). Plak de stickers onderaan de pagina en leer meteen ook heel wat woordjes bij. Vind jij het schaap, het graan en de kip op de kleurplaten? Dan mag je de tekening helemaal inkleu..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi kleur- en stickerboekje  vol met grote duidelijke kleurplaten speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar (3+). Plak de stickers onderaan de pagina en leer meteen ook heel wat woordjes bij. Vind jij de leeuw, de pauw en het lieveheersbeestje op de kleurplaten? Dan mag je de tekening helemaal inkle..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Stickerpret met Speelse Oefeningen 5-6 jaar Speel je mee in dit superleuke stickerboek? Houd je hoofd en handen erbij, want er wachten allerlei spelletjes op jou: grappige doolhoven, eenvoudige raadsels, kleuren volgens code... en nog veel meer! Word het ideale speelmaatje door mee te zoek..
2,00€
Excl. BTW:1,65€
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 16
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.