Menu
Your Cart

Verfsjablonen

Op zoek naar sjablonen van letters, cijfers of getallen? Wij beschikken over stevige sets verfsjablonen voor op papier, karton of muur te gebruiken. Of wat dacht je van eenhoorn sjablonen? Ook vindt je hier stevige sjabloonkwasten of ook tamponeerkwasten genoemd die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen. De leukste items voor uren verf plezier...

MPN: Vanaf 10 stuks: 0,65€
Speciale sjabloonkwast gemaakt van kort wit varkenshaar, ideaal om te gebruiken bij verf sjablonen. De haarbundel is speciaal rond en kort specifiek voor te tamponeren. De totale lengte van het penseel is circa 19 cm en ideaal voor de kleine handjes van de kinderen. De prijs is voor 1 penseel. B..
0,85€
Excl. BTW:0,70€
MPN: Vanaf 10 stuks: 0,75€
Speciale sjabloonkwast (nr. 4) gemaakt van kort wit varkenshaar, ideaal om te gebruiken bij verf sjablonen. De haarbundel is speciaal rond en kort specifiek voor te tamponeren. De totale lengte van het penseel is circa 18 cm en ideaal voor de kleine handjes van de kinderen. De prijs is voo..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Vanaf 10 stuks: 1,15€
Speciale sjabloonkwast (nr. 6) gemaakt van kort wit varkenshaar, ideaal om te gebruiken bij verf sjablonen. De haarbundel is speciaal rond en kort specifiek voor te tamponeren. De totale lengte van het penseel is circa 18 cm en ideaal voor de kleine handjes van de kinderen. De prijs is voo..
1,35€
Excl. BTW:1,12€
MPN: Voordelige set!
Sjabloonkwast - Tamponeer Kwast Set 5-delig. Handige 5-delige sjabloonkwasten set  gemaakt van kort wit varkenshaar ideaal om te gebruiken bij verf sjablonen. De haarbundel is speciaal rond en kort specifiek voor te tamponeren. De totale lengte is tussen 19 en 23 cm. Deze set bestaat uit..
4,20€
Excl. BTW:3,47€
MPN: Inner + Outer
Sjabloonset Alfabet a tot z. Speciale afwasbare sjablonen van het volledige alfabet in kleine letters (lowercase), plus eentje met alle tekens (.,!?). Elke sjabloon is 20 x 15 groot en vervaardigd uit stevig soepel plastiek. De kleine letters zelf zijn circa 12 cm hoog. Elke sjabloon is nog c..
10,50€
Excl. BTW:8,68€
MPN: Inner + Outer
Sjabloonset Alfabet A tot Z. Speciale afwasbare sjablonen van het volledige alfabet in hoofdletters (uppercase), plus eentje met alle tekens (.,!?). Elke sjabloon is 20 x 21 groot en vervaardigd uit stevig soepel plastiek. De hoofdletters zelf zijn circa 17 cm hoog. Elke sjabloon is nog compl..
13,99€
Excl. BTW:11,56€
MPN: Inner + Outer
Sjabloonset Cijfers 0 - 9. Speciale afwasbare sjablonen van alle cijfers, plus twee sjablonen met rekenkundige symbolen. Elke sjabloon is 20 x 15 groot en vervaardigd uit stevig soepel plastiek. De cijfers zelf zijn circa 17 cm hoog. Elke sjabloon is nog compleet, wat wil zeggen dat je zowel ..
4,75€
Excl. BTW:3,93€
Sjabloonset Fruit 6-delig. Speciale afwasbare sjablonen in 6 verschillende fruitsoorten. Elke sjabloon is 14 x 15 groot en vervaardigd uit stevig soepel plastiek. De fruit soorten zijn pruim, appel, peer, banaan, aardbei en ananas. Deze sjablonen zijn speciaal ontwikkeld voor te gebruiken met po..
2,50€
Excl. BTW:2,07€
Leuke set verf of kleur sjablonen van de mooiste bosdieren. In deze set van 6 verschillende sjablonen of stencils zitten onder andere een hert, konijn, vos, uil, egel en een eekhoorn. Elke sjabloon is circa 14 x15 cm groot en is goed afwasbaar. Je kan deze gebruiken samen met verf, kleurpotloden of ..
4,50€
Excl. BTW:3,72€
Deze Eenhoorn sjablonen zijn super leuk! In de set van maar liefst 8 verschillende teken sjablonen of stencils zitten de mooiste eenhoorn ontwerpen. Elke sjabloon is circa 14 x15 cm groot en is goed afwasbaar. Je kan deze gebruiken samen met verf, kleurpotloden of met viltstiften. Deze set mag zeker..
5,50€
Excl. BTW:4,55€
Handige set verf of kleur sjablonen met de leukste huisdieren. Met deze set van 6 verschillende sjablonen of stencils kan je onder andere verschillende honden, katten, konijnen, vissen, papegaaien en hun accessoires  mee tekenen. Elke sjabloon is circa 14 x15 cm groot en is goed afwasbaar. Je k..
4,50€
Excl. BTW:3,72€
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.