Menu
Your Cart

Eendjes

Wil je eendjes vissen of zoek je de echte kermiseendjes? Wij hebben een ruim aanbod van badeendjes, viseendjes en visspelen in diverse kleuren en uitvoeringen aan de laagste prijs. Per stuk of in Bulk te bestellen.

MPN: Vanaf 12 stuks: 1,50€
De traditionele gele vis eendjes! Deze leuke eendjes van 12 cm groot zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard. Hierdoor blijven ze mooi rechtop drijven in het water. Met deze klassieke kermiseendjes hebben zowel jong als oud uren speelplezier! De prijs is voor 1 ..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,50€
De traditionele vis eendjes van op de kermis in 4 verschillende kleuren! Deze leuke eendjes van 12 cm groot zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard. Hierdoor blijven ze mooi rechtop drijven in het water. De 4 kleuren worden in een gelijke mix door elkaar g..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Met dit uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje thuis of op school scoor je bij de meisjes altijd! Elk prinses badeendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 3 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één prinses badeendje.Of zoek je ..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Leuke badeendjes in de vorm van Vikingen. Elke badeend is 5 cm groot en de 4 verschillende types worden willekeurig door elkaar geleverd.Mooi om te gebruiken als uitdeelcadeautje of om bij geboortesnoepjes te hangen. De prijs is voor één Viking badeendje. BULK-Korting vanaf 24 stuks.Wil je als sc..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,50€
Willen jullie eenhoorns vissen? Deze UNIEKE eenhoorns van 12 cm groot zijn er in 4 pastel kleuren. Ze zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard, waardoor ze mooi rechtop blijven drijven in het water. De 4 pastel kleuren worden in een gelijke mix door elkaar ..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,70€
Ben je een eenhoorn fan en wil je eenhoorns vissen? Deze UNIEKE eenhoorns van 15 cm groot zijn er in 4 pastel kleuren. Ze zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard, waardoor ze mooi rechtop blijven drijven in het water. De 4 pastel kleuren worden in een geli..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Vanaf 14 stuks: 1,50€
Willen jullie eenhoorns vissen? Deze UNIEKE eenhoorns van 12 cm groot zijn er in 7 regenboog kleuren. Ze zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard, waardoor ze mooi rechtop blijven drijven in het water. De 7 felle kleuren worden in een gelijke mix door elkaar ..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
MPN: Vanaf 14 stuks: 1,70€
Willen jullie regenboog eenhoorns vissen? Deze UNIEKE eenhoorns van 15 cm groot zijn er in 7 felle kleuren. Ze zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard, waardoor ze mooi rechtop blijven drijven in het water. De 7 regenboog kleuren worden in een gelijke mi..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,35€
Super leuke eendjes in 4 verschillende kleuren en 3 diverse uitvoeringen! De kermis eendjes zijn 11 cm hoog (van onderkant gewicht tot bovenkant ring) en zijn voorzien van een gewicht onderaan zodat ze in het water mooi recht blijven drijven. De verschillende kleuren (geel, groen, oranje en roze) en..
1,60€
Excl. BTW:1,32€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,70€
Deze traditionele gele vis eendjes zijn 15 cm groot en zijn aan de bovenkant voorzien van een oog. Aan de onderkant zijn ze verzwaard, hierdoor blijven ze mooi rechtop drijven in het water. Met deze klassieke kermiseendjes hebben zowel jong als oud uren speelplezier! De prijs is voor 1 vis..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,70€
Leuke GLITTER vis eendjes van op de kermis in 3 verschillende kleuren! Deze leuke eendjes van 15 cm groot zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard. Hierdoor blijven ze mooi rechtop drijven in het water. De 3 glitter kleuren worden in een gelijke mix door e..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,99€
Deze grote vis eendjes van op de kermis zijn er in 4 verschillende kleuren! De eendjes zijn 15 cm groot en aan de bovenkant voorzien van een oog. Aan de onderkant  zijn ze verzwaard waardoor ze mooi rechtop blijven drijven in het water. De 4 kleuren worden in een gelijke mix door elkaar ge..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Deze leuke badeendjes in de vorm van 3 circus artiesten zijn circa 5 cm groot. De 3 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje thuis of op school. De prijs is voor één circus badeendje.Of zoek je misschien nog leuke..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,79€
Schattig eenhoorn badeendje met regenboog kleuren. Elk eendje is 7 cm lang en is vervaardigd uit zacht kunststof. Dit is het ideale uitdeelcadeautje voor de kinderen bij een feestje thuis of op school. De prijs is voor één eenhoorn badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeendjes in andere mo..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,66€
Zeer grappige badeendjes in de stijl van hippies uit de jaren 60-70. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 2 verschillende figuurtjes (vrouw en man) worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één hippie badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeend..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Deze leuke badeendjes zijn in de vorm van 3 verschillende hulpverleners, namelijk een dokter, een brandweerman en een politieman. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 3 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Elke piraat moet een piraten badeendje bezitten als geluksbrenger. Deze gekke eendjes zijn 5 cm lang en vervaardigd uit zacht kunststof. De 4 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één piraten badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeendjes in ande..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,66€
Leuke badeendjes in een vorm van Rockstars in 2 verschillende stijlen!  Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één rockstar badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeendjes in an..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Misschien krijg je deze leuke badeend wel tijdens je bezoek bij de tandarts. De badeendjes zijn vervaardigd uit zacht kunststof en in het tandarts thema. De 3 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje thuis - school of..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 6 stuks: 1,99€
Deze leuke vislijn is 59 cm lang en is voorzien van een vishaak van 13 cm (aan koordje). Door het extra gewicht van de bal juist boven de vishaak kunnen de kinderen perfect de kermiseendjes vangen. Het handvat is voorzien van extra profiel voor betere grip tijdens het vissen. Deze vislijnen zijn v..
2,50€
Excl. BTW:2,07€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,69€
Mooi visspel dat bestaat uit een vishengel van 35 cm met haak en 3 kleine eendjes ( elk 5x6 cm groot) met een oog. Alles is leuk verpakt op een grote kaart van 49 x 15 cm. Een ideaal cadeautje voor thuis of op school. De prijs is voor 1 visspel. BULK-korting vanaf 12 stuks.Ontdek ook onze andere l..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,79€
Klein maar o zo leuk visspelletje verpakt op een vrolijke kaart. Draai het op, de visjes beginnen rond te draaien en kan je met de 2 mee geleverde hengeltjes de vissen proberen te vangen. Het visspel (visbak) is 9x9x3 cm groot en de hengeltjes zijn 8 cm lang elk voorzien van een koordje met magneet...
2,10€
Excl. BTW:1,74€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Zeer speciale badeendjes in een camouflage stijl in 4 verschillende kleuren. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één camouflage badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeendjes in andere mo..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Zeer mooie badeendjes in de stijl van cheerleaders van een voetbalclub of andere sportclub. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 4 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één cheerleader badeendje.Of zoek je misschien nog leuke..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooie kleine badeendjes in de vorm van verplegend personeel. Elke badeend is 5 cm groot en de 4 verschillende types worden willekeurig door elkaar geleverd.Mooi om te gebruiken als uitdeelcadeautje thuis of op school. De prijs is voor één verplegend badeendje. BULK-Korting vanaf 24 stuks.Wil je a..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuke vis eendjes van op de kermis in 3 verschillende GLITTER kleuren! Deze eendjes van 12 cm groot zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard. Hierdoor blijven ze mooi rechtop drijven in het water. De 3 glitter kleuren worden in een gelijke mix door elkaar ..
1,50€
Excl. BTW:1,24€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze eendjes vissen is echt de max! De kermis eendjes zijn 11 cm hoog (van onderkant gewicht tot bovenkant ring) en zijn voorzien van een gewicht onderaan zodat ze in het water mooi recht blijven drijven. De ring boven heeft een diameter van 2,2 cm en de viseendjes worden gemixt geleverd in de kle..
1,10€
Excl. BTW:0,91€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooie zwarte en witte vis eendjes van 12 cm groot. Deze eendjes zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard. Hierdoor blijven ze mooi rechtop drijven in het water. De 2 kleuren worden in een gelijke mix door elkaar geleverd, dus besteld u bijvoorbeeld 8 stuks..
1,50€
Excl. BTW:1,24€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooie zwarte en witte vis eendjes van 15 cm groot. Deze grote eendjes zijn aan de bovenkant voorzien van een oog en zijn aan de onderkant verzwaard. Hierdoor blijven ze mooi rechtop drijven in het water. De 2 kleuren worden in een gelijke mix door elkaar geleverd, dus besteld u bijvoorbeeld 8..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze vis set bestaat uit een hengel van 28 cm lang met haak en 4 kleine eendjes met een oog. Alles leuk verpakt op een kaart van 38 x 14 cm. Ideaal als uitdeelcadeautje in school of thuis.   Afmeting artikel: hengel = 28 cm - eendjes = 5x6 cm Kleur artikel: mix Materiaal: plastiek ..
2,10€
Excl. BTW:1,74€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Visspel Eendjes 6-dlg. Lekker leuk eendjes vissen! Deze visset bestaat uit een vislijn en 5 kleine eendjes die je met behulp van een magneetje kan opvissen. Elke set is verpakt op een headerkaart van 49 x 18 cm, dus perfect te gebruiken als uitdeelcadeautje of voor in de grabbelton. De verschille..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
Weergeven 1 t/m 31 van in totaal 31
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.