Menu
Your Cart

De leukste kleur, sticker- en oefenboekjes van Ballon Media al vanaf 0,99€ per stuk. Bekijk ons RUIM aanbod!

Nieuwste

Hier vindt u de artikelen die wij juist hebben binnen gekregen, controleer deze rubriek regelmatig om op de hoogte te blijven van ons leuk aanbod. Wenst u grote aantallen te kopen? Laat het ons weten en wij maken speciaal voor u een offerte.

MPN: Mattel
Hou jij van superhelden? Dan is deze set van Mattel zeker iets voor jouw! HE-MAN en zijn driewielige GROUND RIPPER zitten in deze set van Masters of the Universe - Eternia Minis. Het figuurtje is 5,5 cm groot, het voertuig is 11 x  5 cm groot en alles zit verpakt in een leuke blister van 19 x 1..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Mattel
De actieheld van Masters of the Universe! In deze set zit de HE-MAN actiefiguur van de Masters of the Universe serie met zijn mega cool zwaard. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in verschillende posities kunnen geplaatst ..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
In deze set zit de MAN-E-FACES actiefiguur van de Masters of the Universe serie met zijn grote helm waarin verschillende "gezichten" zitten. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in verschillende posities kunnen geplaatst wor..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
Hou jij van stoere actiehelden? In deze set zit de PRINCE ADAM actiefiguur van de Masters of the Universe serie met zijn groot zwaard. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in verschillende posities kunnen geplaatst worden. I..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
Hou jij van stoere actiehelden? Dan is deze set van Mattel zeker iets voor jouw! In deze set zit de SKELETOR actiefiguur van de Masters of the Universe serie met zijn grote ram stok. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in v..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
Hou jij van stoere actiehelden? Dan is deze set van Mattel zeker iets voor jouw! In deze set zit de SORCERESS actiefiguur van de Masters of the Universe serie met haar grote toverstok. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
Deze zeer gedetailleerde actiefiguur van Buzz Lightyear is 13 cm groot en is voorzien van enkele accessoires! Met dit speelfiguur van het merk Mattel kan je elk gewricht afzonderlijk bewegen en zo mooie actie houdingen creëren! Een must-have voor elke Disney Lightyear fan! Alles zit mooi verpakt in ..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Mattel
Deze zeer gedetailleerde actiefiguur van Buzz Lightyear XL-15 is 13 cm groot en is voorzien van enkele accessoires zoals een helm en geweer! Met dit speelfiguur van het merk Mattel kan je elk gewricht afzonderlijk bewegen en zo mooie actie houdingen creëren! Een must-have voor elke Disney Lightyear ..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Mattel
Deze zeer gedetailleerde actiefiguur van Izzy Hawthorne is 13 cm groot en is voorzien van enkele accessoires! Met dit speelfiguur van het merk Mattel kan je elk gewricht afzonderlijk bewegen en zo mooie actie houdingen creëren! Een must-have voor elke Disney Lightyear fan! Alles zit mooi verpakt in ..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Mattel
Deze zeer gedetailleerde actiefiguur van Zap Commander Marquam is 13 cm groot en is voorzien van zijn super lang geweer! Met dit speelfiguur van het merk Mattel kan je elk gewricht afzonderlijk bewegen en zo mooie actie houdingen creëren! Een must-have voor elke Disney Lightyear fan! Alles zit mooi ..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Mattel
Hou jij van actie robots? Dan is deze zeer gedetailleerde Zyclops Robot uit de film Lightyear zeker iets voor jouw! Deze speelrobot van het merk Mattel is 20 cm hoog en heeft 2 pijlen om af te vuren (zie foto's). De gewrichten van deze robot zijn afzonderlijk te bewegen, dus ideaal voor elke gevecht..
9,99€
Excl. BTW:8,26€
MPN: Mattel
Hou jij van stoere Bad Ass robots? Dan is deze grote, zeer gedetailleerde Zurg Robot uit de film Lightyear zeker iets voor jouw! Deze speelrobot van het merk Mattel is maar liefst 25 cm hoog en heeft 3 pijlen om af te vuren (zie foto's). De gewrichten van deze robot zijn afzonderlijk te bewegen, dus..
9,99€
Excl. BTW:8,26€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,69€
De spinners zijn weer in, ze zijn Back from the Past! Deze leuke spinners hebben een diameter van circa 7 cm en zijn er in verschillende vormen en kleuren. Door de aanwezige metalen bolletjes (zie foto's) spinnen deze super hard! Elke spinner is verpakt in een leuk doosje van 10 x 12 cm groot en de ..
1,10€
Excl. BTW:0,91€
MPN: Vanaf 3 stuks: 7,99€
Zoek je nog naar goede en betaalbare acrylverf voor de kinderen? Dan is deze set met 4 grote potten acrylverf zeker iets voor jouw. Elke pot heeft een inhoud van 500 ml. waardoor deze set bestaat uit 2000 ml. (2 liter) acrylverf! De kleuren in deze set zijn geel, rood, blauw en wit. Alles is verpakt..
9,99€
Excl. BTW:8,26€
MPN: Vanaf 3 stuks: 7,99€
Op zoek naar goede en betaalbare acrylverf? Dan is deze set met 4 grote potten acrylverf zeker iets voor jouw. Elke pot heeft een inhoud van 500 ml. waardoor deze set bestaat uit 2000 ml. (2 liter) acrylverf! De kleuren in deze set zijn huidkleur (beige/perzik) , zwart, blauw en groen. Alles is verp..
9,99€
Excl. BTW:8,26€
MPN: Mattel
Ben je een fan van ruimteschepen? Dan is dit XL-01 ruimteschip van Buzz Lightyear zeker iets voor jouw! Het ruimteschip is 18 cm lang, 10 cm breed en de piloot is 3 cm groot. Een top product van Mattel uit de Disney - PIXAR film Lightyear. Alles zit mooi verpakt in leuke blister van 20 x 20 x 5 cm g..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
Ben je een fan van ruimteschepen? Dan is dit XL-02 ruimteschip van Buzz Lightyear zeker iets voor jouw! Het ruimteschip is 17 cm lang, 10 cm breed en de piloot is 3 cm groot. Een top product van Mattel uit de Disney - PIXAR film Lightyear. Alles zit mooi verpakt in leuke blister van 20 x 20 x 5 cm g..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
Dit XL-07 spaceship of ruimteschip van Buzz Lightyear is zeker iets voor jouw! Het ruimteschip is 14 cm lang, 11 cm breed en de piloot is 3 cm groot. Een top product van Mattel uit de Disney - PIXAR film Lightyear. Alles zit mooi verpakt in leuke blister van 20 x 20 x 5 cm groot. Een mooi cadeautje ..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
Dit XL-15 ruimteschip van Buzz Lightyear is zeker iets voor jouw! Het ruimteschip is 15 cm lang, 11 cm breed en de piloot is 3 cm groot. Een top product van Mattel uit de Disney - PIXAR film Lightyear. Alles zit mooi verpakt in leuke blister van 20 x 20 x 5 cm groot. Een mooi cadeautje voor elke gel..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel
Ben jij een robot fan? Dan zijn deze Zyclops ruimte pods (modules) zeker iets voor jouw! Deze set bestaat uit 2 ruimte-pods van 9 cm hoog, 5 cm breed en 2 Zyclops robots van 4,5 cm groot. Nog één top product van Mattel uit de Disney - PIXAR film Lightyear. Alles zit mooi verpakt in leuke blister van..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Vanaf 10 stuks: 1,20€
Op zoek naar Masters of the Universe mini speelfiguren? Deze mooie Revelation - Eternia Minis speelfiguren zijn 5,5 à 6 cm groot en verpakt in een leuke blister van 10 x 14 cm. De verschillende soorten figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een must-have voor elke Masters of the Univers..
1,70€
Excl. BTW:1,40€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,99€
Leuk Fidget Pop-it speelgoedje aan sleutelhanger. Knijp op de boon en de erwtjes komen tevoorschijn! De boon is circa 6,5 cm lang, 2 cm breed en voorzien om te gebruiken als een sleutelhanger. Alles is verpakt in een mooie en kleurrijke blisterkaart van 8,5 x 14 cm groot. Super leuk en dus handig om..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,20€
Super leuke stressbal of knijpbal vol met POP-IT noppen. De bal heeft een diameter van circa 6,5 cm en is van zacht materiaal gemaakt. Je kan de noppen indrukken en daarna springen ze terug eruit! Elke bal is verpakt op een leuke blisterkaart  van 11 x 14 cm groot en de verschillende kleuren wo..
1,60€
Excl. BTW:1,32€
MPN: Vanaf 36 stuks: 0,65€
Mooie noppenbal of stekelbal met een diameter van circa 10 cm. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Elke bal is verpakt in een zakje en wordt niet opgeblazen geleverd. Dit is ook weer een klassieker onder de uitdeelcadeautjes, dus perfect voor feestjes thuis of op sc..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Vanaf 100 stuks: 0,19€
Mooie kleine 2 kleurige stuiterbal in de Frosted (bevroren) stijl. Elke springbal heeft een diameter van circa 27 mm en de verschillende kleurencombinaties worden willekeurig door elkaar geleverd. Een klein speelgoedje voor uren plezier! De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 100 s..
0,27€
Excl. BTW:0,22€
MPN: Vanaf 100 stuks: 0,29€
Grappige stuiterbal of botsbal (springbal) met een diameter van circa 32 mm elk voorzien van een leuk lachgezichtje. De verschillende afbeeldingen worden willekeurig door elkaar geleverd. Het ideale uitdeelcadeautje voor de kids, thuis of op school! De prijs is voor 1 stuiterbal / springbal.BULK-k..
0,39€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Vanaf 100 stuks: 0,29€
Mooie stuiterbal of botsbal (springbal) met een diameter van circa 32 mm. Op elke springbal staat een afbeelding  van een grappig monstertje in allerlei vormen. De verschillende soorten worden willekeurig door elkaar geleverd. Het ideale uitdeelcadeautje voor de kids, thuis of op school! De pri..
0,39€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Vanaf 100 stuks: 0,29€
Super leuke stuiterbal of botsbal (springbal) met een diameter van circa 32 mm. Op elke springbal staat een afbeelding  van een jungledier zoals een olifant, aap, neushoorn, leeuw of zebra. De verschillende soorten worden willekeurig door elkaar geleverd. Een leuke manier om kinderen de verschi..
0,39€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Vanaf 72 stuks: 0,45€
Super mooie glitters stuiterballen in diverse kleuren. Een ideaal hebbeding of uitdeelcadeautje op een verjaardagsfeestje thuis of op school. Elke springbal heeft een diameter van circa 35 mm, voorzien van vele glitters en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De pr..
0,55€
Excl. BTW:0,45€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,59€
Mooi verrassingszakje of giftbag van maar liefst 16 x 22,5 cm groot met een dinosaurus erin gemaakt uit zacht kunststof! De 8 verschillende dinosaurussen zijn circa 12 cm lang en er zit een info/verzamelkaart bij in elk verrassingszakje.  Hoeveel verschillende dino's kan jij verzamelen? Super m..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,59€
Mooi verrassingszakje of giftbag van maar liefst 16 x 22,5 cm groot met een mooi jungle dier erin gemaakt uit zacht kunststof! De 7 verschillende jungle dieren (zie foto's) zijn circa 12 cm lang en zitten samen met een info/verzamelkaart in een leuk verrassingszakje.  Kan jij alle 7 verschillen..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
Weergeven 1 t/m 31 van in totaal 31
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.