Menu
Your Cart

Nieuwste

Hier vindt u de artikelen die wij juist hebben binnen gekregen, controleer deze rubriek regelmatig om op de hoogte te blijven van ons leuk aanbod. Wenst u grotere aantallen te kopen tegen een nog goedkopere prijs ? Laat het ons weten en wij maken speciaal voor u een offerte.

MPN: Korting vanaf 12 stuks
Set van 6 leuke race autootjes met pullback. Dus achter uit trekken, loslaten en weg is die! Elk autootje is 6 cm lang, 3,5 cm breed en 3 cm hoog. Ze worden geleverd op een grote kaart van 20 x 30 cm, dus ideaal om als geschenk of uitdeelcadeautje te gebruiken. Wie van jullie laat zijn autootjes het..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Zware maar vooral kleurrijke speelbal die echt in het oog springt. De bal heeft een diameter van circa 20 à 22 cm, weegt 250 gram waardoor die op het strand niet zo maar weg waait en is verpakt in een handig netje (opgelet: de bal is niet opgeblazen). De verschillende Art-Color motieven worden wille..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Grappige speelbal met als opdruk verschillende lachgezichten. De bal heeft een diameter van circa 20 cm, weegt 85 gram en is verpakt in een handig netje (bal is niet opgeblazen). De 4 verschillende kleuren en gezichtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Met deze leuke speelbal wordt buitenspe..
1,50€
Excl. BTW:1,24€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Leuk setje van verschillende bouwblokken in veilig kunststof om de mooiste dingen mee te bouwen. In elke set zitten verschillende soorten blokken zoals vierkant, rechthoek, rond, halfrond en nog veel meer zodat je bijna alles kan bouwen! In de set zit ook een kaart met enkele leuke voorbeelden die j..
2,75€
Excl. BTW:2,27€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Het onderzoek van kleine insecten kan starten! Deze observatie set bestaat uit een pincet om de insecten te vangen, 3 verschillende doosjes om de insecten in op te bergen en een loep om ze dan rustig te kunnen bestuderen. Speel jij graag de kleine bioloog door kleine insecten te observeren? Dan is d..
1,80€
Excl. BTW:1,49€
MPN: Korting vanaf 24 stuks
Deze bellenblaas is voorzien van een kleine windmolen die lekker draait tijdens het lopen of bij het zwaaien van de bellenblazer. Dit is voor de kinderen een mooi extraatje bij deze bellenblazer. De bellenblaas is in totaal 28 cm hoog en voorzien van 50 ml bellenzeep. De verschillende kleuren word..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Leuke NINJA blaaspijp voorzien van 3 foam pijltjes en houder. Deze blaaspijp is 2-delig maar eens je deze eenvoudig in elkaar hebt gedraaid krijg je een ware blaaspijp om de strafste Battles mee te spelen. Alles is mooi verpakt op een kaart en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar ..
1,79€
Excl. BTW:1,48€
MPN: Korting vanaf 24 stuks
Mooi bouwdoosje van Kombo Force met daarin een Galaxy figuur met voertuig. De bouwdoos is 10,5 x 6,5 x 3 cm groot en de 6 verschillende soorten (figuren en voertuigen) worden willekeurig door elkaar geleverd. Aangezien dit alles verpakt is in een mooi ogend doosje is dit het perfecte uitdeelcadeautj..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
MPN: Korting vanaf 24 stuks
Leuk bouwdoosje van Kombo Force met daarin een Galaxy voertuig. Het bouwdoosje is 6,5 x 6,5 x 3 cm groot en de 6 verschillende voertuigen worden willekeurig door elkaar geleverd. Alles is verpakt in een kleurrijk doosje waardoor het een perfect uitdeelcadeautje is voor de jonge Galaxy - Space Fan. D..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Leuke brandweer speelset die bestaat uit een kleine brandblusser (13 cm), walky talkie, bijl (20 cm) en een badge. Alles is mooi verpakt op een grote kaart van maar liefst 19 x 30 cm, dus een ideaal geschenkje of uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje. Deze set mag niet ontbreken voor elke bra..
2,40€
Excl. BTW:1,98€
MPN: Korting vanaf 24 stuks
Leuke spring plopper in verschillende kleuren voorzien van een marmer motief. Duw de plopper binnenste buiten, zet hem op de grond en na een tijdje springt die de lucht in. Deze kleinigheid zorgt voor uren speelplezier. De plopper heeft een diameter van 5 cm, is 3 cm hoog en de verschillende kleuren..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Mooie grote emmer met handvat gevuld met maar liefst 50 stoepkrijtjes in verschillende kleuren. Elk stoepkrijtje heeft een diameter van 2,5 cm en is 10 cm lang. Na gebruik kunnen alle krijtje mooi opgeborgen worden in de handige emmer (21 x 12 cm). Een MUST-HAVE als buitenspeelgoed! De prijs is voor..
6,50€
Excl. BTW:5,37€
MPN: Korting vanaf 12 stuks
Griezelig Vampier Masker om iedereen de stuipen op het lijf te jagen! Het masker is gedeeltelijk doorzichtig maar rond de ogen, mond en aan de haarlijn is deze zwart waardoor je de bekende vampier look krijgt. Het masker is 24 cm hoog, 17 cm breed en is verpakt in een plastiek zakje. Een MUST-HAVE v..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Korting vanaf 24 stuks
Leuk waterpistool met afneembare tank. Het waterpistooltje is 16 cm lang, 9 cm hoog en wordt willekeurig in verschillende kleuren geleverd. Een mooi uitdeelcadeautje voor op een feestje of om gewoon een watergevecht te starten tijdens de warme zomerdagen. Plezier verzekerd! De prijs is voor één wate..
0,99€
Excl. BTW:0,82€
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14
Bel: 0474 - 51 96 05
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 18:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.