Menu
Your Cart

Verf Penselen

Lijmpenseel 12 mm. Eenvoudig, maar goed lijmpenseel dat gebruikt kan worden voor elk knutselproject. Dit lijmpenseel heeft een totale lengte van 16 cm en de platte kwast is circa 12 mm breed. Prijs is voor één penseel. Ben je voor jouw creatieve kinderen nog op zoek naar verf, penselen, ..
0,45€
Excl. BTW:0,37€
Lijmpenseel 18 mm. Handig lijmpenseel voor elk knutselproject. Door zijn dik kort handvat is dit de ideal lijmkwast voor kinderen. Dit lijmpenseel heeft een totale lengte van circa 16 cm en worden geleverd in de kleur rood. Prijs is voor één penseel. Ben je voor jouw creatieve kinderen n..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Lijmspatel 15 mm. Handig lijmspatel dat ook kan gebruikt worden om verf uit elkaar te strijken.Deze lijmspatel is volledig gemaakt uit plastiek en de voorkant is zeer flexibel wat het uitsmeren ten goede komt. De lengte is circa 11 cm en de spatel is 15 mm breed. Prijs is voor één lijmspatel...
0,19€
Excl. BTW:0,16€
MPN: Korting vanaf 3 sets
Handige set verf penselen die bestaat uit maar liefst 25 stuks diverse penselen en enkele stempels. Deze set bestaat uit zowel ronde als platte penselen in diverse afmetingen als enkele foam borstels/stempels. Met deze voordelige set kan je vele verf effecten maken, dus onmisbaar bij elk knutselproj..
8,99€
Excl. BTW:7,43€
Penselenhouder 13 x 13 cm. Ideale houder om alle penselen netjes op te bergen. Door de penselen te plaatsen in deze penselenhouder kunnen ze ook optimaal drogen nadat ze uitgewassen zijn. De geperforeerde platen (onder en boven) zijn voorzien van 64 gaten in 2 verschillende diameters ( 7 & 1..
7,50€
Excl. BTW:6,20€
Sjabloonkwast - Tamponeer Kwast Nr. 2. Speciale sjabloonkwast gemaakt van kort wit varkenshaar ideaal om te gebruiken bij verf sjablonen. De haarbundel is speciaal rond en kort specifiek voor te tamponeren. De totale lengte is circa 19 cm. Prijs is voor één penseel. Ben je voor jouw crea..
0,70€
Excl. BTW:0,58€
Sjabloonkwast - Tamponeer Kwast Nr. 4. Speciale sjabloonkwast gemaakt van kort wit varkenshaar ideaal om te gebruiken bij verf sjablonen. De haarbundel is speciaal rond en kort specifiek voor te tamponeren. De totale lengte is circa 18 cm. Prijs is voor één penseel. Ben je voor jouw crea..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
Sjabloonkwast - Tamponeer Kwast Nr. 6. Speciale sjabloonkwast gemaakt van kort wit varkenshaar ideaal om te gebruiken bij verf sjablonen. De haarbundel is speciaal rond en kort specifiek voor te tamponeren. De totale lengte is circa 18 cm. Prijs is voor één penseel. Ben je voor jouw crea..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
Sjabloonkwast - Tamponeer Kwast Set 5-delig. Handige 5-delige sjabloonkwasten set  gemaakt van kort wit varkenshaar ideaal om te gebruiken bij verf sjablonen. De haarbundel is speciaal rond en kort specifiek voor te tamponeren. De totale lengte is tussen 19 en 23 cm. Deze set bestaat uit 2 ..
4,20€
Excl. BTW:3,47€
Verf Penseel Foam Breed 3-delig. Set van 3 brede en platte foam borstels met plastieken handvat. De foam borstels zijn 3,5 - 5,0 en 6,5 cm breed, de totale lengte van de borstel varieert tussen de 13 en de 16 cm. Een set bestaat uit een blauwe, gele en groene verfborstel en ze worden geleverd..
1,60€
Excl. BTW:1,32€
Verf Penseel Foam Breed 9-delig. Set van 9 brede en platte foam borstels met plastieken handvat. De foam borstels zijn 3,5 - 5,0 en 6,5 cm breed, de totale lengte van de borstel varieert tussen de 13 en de 16 cm. Een set bestaat uit 3 stuks van elke breedte, dus 9 stuks in totaal en ze worden..
3,80€
Excl. BTW:3,14€
Verf Penseel Foam Smal 3-delig. Set van 3 smalle foam borstels met plastieken handvat. Perfect voor de allerkleinste kunstenaars. De totale lengte is 12 cm en de foam borstel zelf is 1,5 x 1,5 x 5 cm groot. Ze worden geleverd in de plastiek zakje. Prijs is voor één set (= 3 foam borstels..
1,10€
Excl. BTW:0,91€
Handige set van 9 smalle foam borstels of penselen. Het flexibel doch stevig handvat uit kunststof is speciaal gemaakt voor kleine kinderen. De borstel is circa 1,5 cm breed en heeft een totale lengte van 12 cm. Onmisbaar bij elk verf of knutselproject! De prijs is voor één set van 9 smalle foam..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
Verf Penseel Jumbo met Anti-Rol & Anti-Knoei Rand. Het ideale verf penseel voor de kleinste kinderen. Door zijn korte lengte en dik handvat zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Elke borstel is voorzien van Anti-Rol kraag zodat deze nooit v..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Verf Penseel Junior Chubby. Groot en dik verf penseel voor de kinderen. Door zijn lengte van circa 20 cm en het dik plastiek handvat is het de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Ze worden geleverd in de kleuren rood, geel, groen en blauw (willekeurig door elkaar). Prijs is voor..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Verf Penseel Kort Rond Nr. 12. Ideale korte verf penseel voor de kinderen. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Ze hebben een totale lengte van circa 20 cm en worden geleverd in 4 verschillende kleuren (willekeurig door elk..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Verf Penseel Kort Rond Nr. 18. Goede dikke verfkwast voor de kinderen. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Ze hebben een totale lengte van circa 22 cm en worden geleverd in 4 verschillende kleuren (willekeurig door elkaar)..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Verf Penseel Naturel Plat Nr. 10. Fijne platte verfkwast voor de kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de kinderen. Ze hebben een totale lengte van circa 19 cm. Prijs is voor één penseel. Deze penselen zijn ook te..
0,59€
Excl. BTW:0,49€
Verf Penseel Naturel Plat Nr. 12. Fijne platte verfkwast voor de kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de kinderen. Ze hebben een totale lengte van circa 19 cm. Prijs is voor één penseel. Deze penselen zijn ..
0,65€
Excl. BTW:0,54€
Verf Penseel Naturel Plat Nr. 14 Platte verfkwast voor de kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de kinderen. Ze hebben een totale lengte van circa 19 cm. Prijs is voor één penseel. Deze penselen zijn ook te bekome..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Verf Penseel Naturel Plat Nr. 18 Platte verfkwast voor de kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de kinderen. Ze hebben een totale lengte van circa 20 cm. Prijs is voor één penseel. Deze penselen zijn ook te bekome..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Verf Penseel Naturel Rond Nr. 10. Fijne verfkwast voor de kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de kinderen. Ze hebben een totale lengte van circa 19 cm. Prijs is voor één penseel. Deze penselen zijn ook te bekome..
0,59€
Excl. BTW:0,49€
Verf Penseel Naturel Rond Nr. 12. Stevige ronde verfkwast voor de kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Ze hebben een totale lengte van circa 20 cm. Prijs is voor één penseel. Deze penselen zijn..
0,65€
Excl. BTW:0,54€
Verf Penseel Naturel Rond Nr. 14. Stevige verfkwast voor de kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Ze hebben een totale lengte van circa 20 cm. Prijs is voor één penseel. Deze penselen zijn ook t..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Verf Penseel Naturel Rond Nr. 18. Stevige dikke verfkwast voor de kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Ze hebben een totale lengte van circa 21 cm. Prijs is voor één penseel. Deze penselen zijn..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Verf Penseel Naturel Plat Nr. 10 - Set van 10 stuks. 10 platte verfkwasten voor kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de jonge kunstenaars. Ze hebben een totale lengte van circa 19 cm. Prijs is voor één set van 10 ..
4,25€
Excl. BTW:3,51€
Verf Penseel Naturel Plat Nr. 12 - Set van 10 stuks. 10 platte verfkwasten voor kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de jonge kunstenaars. Ze hebben een totale lengte van circa 19 cm. Prijs is voor één set van 10 ..
4,95€
Excl. BTW:4,09€
Verf Penseel Naturel Plat Nr. 14 - Set van 10 stuks. 10 platte verfkwasten voor kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de jonge kunstenaars. Ze hebben een totale lengte van circa 19 cm. Prijs is voor één set van 10 ..
5,65€
Excl. BTW:4,67€
Verf Penseel Naturel Plat Nr. 18 - Set van 10 stuks. 10 platte verfkwasten voor kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de jonge kunstenaars. Ze hebben een totale lengte van circa 20 cm. Prijs is voor één set van 10 ..
7,50€
Excl. BTW:6,20€
Verf Penseel Naturel Rond Nr. 10 - Set van 10 stuks. 10 verfkwasten voor kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de jonge kunstenaars. Ze hebben een totale lengte van circa 19 cm. Prijs is voor één set van 10 st..
4,25€
Excl. BTW:3,51€
Verf Penseel Naturel Rond Nr. 12 - Set van 10 stuks. 10 verfkwasten voor kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Ze hebben een totale lengte van circa 20 cm. Prijs is voor één set van 10 stuks. De..
4,95€
Excl. BTW:4,09€
Verf Penseel Naturel Rond Nr. 14 - Set van 10 stuks. 10 verfkwasten voor kinderen in naturel look. Door zijn korte lengte zijn deze verf penselen of verfkwasten de perfecte verfborstel voor de allerkleinsten. Ze hebben een totale lengte van circa 20 cm. Prijs is voor één set van 10 stuks. De..
5,65€
Excl. BTW:4,67€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 37
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.