Menu
Your Cart

OPGELET: Door de drukte kan uw bestelling een paar dagen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden!

Stuiterballen

Wie kent ze niet? De springbal of stuiterbal in allerlei designs en afmetingen, van de leuke Smiley springballen tot de Frosted stuiterballen. Altijd leuk als uitdeelcadeautje op een verjaardagsfeestje of voor een traktatie op school - kinderopvang. Geniet van onze voordelige BULK prijzen per binnenverpakking!

MPN: Vanaf 100 stuks: 0,19€
Grappige kleine stuiterbal in verschillende kleuren voorzien van een lachgezichtje. Elke springbal heeft een diameter van circa 27 mm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Leuk om uit te delen op school of bij een verjaardagsfeestje thuis. De prijs is voor 1 ..
0,27€
Excl. BTW:0,22€
MPN: Vanaf 100 stuks: 0,29€
Supermooie stuiterbal of botsbal (springbal) met een diameter van circa 32 mm elk in de layout van één van onze planeten. De verschillende planeten worden willekeurig door elkaar geleverd. Het ideale uitdeelcadeautje voor de kids, thuis of op school! De prijs is voor 1 stuiterbal / springbal.BULK-..
0,39€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Laatste stuks!
Maak je eigen stuiterballen met deze zachte airfoam (luchtschuim). Een soort klei die je uit elkaar kan trekken, oprollen tot een balletje en kan doen stuiteren (opspringen). De 6 verschillende kleuren (blauw, rood, rose, geel, groen en oranje) worden willekeurig door elkaar geleverd. Een zakje (14 ..
1,33€ 1,99€
Excl. BTW:1,10€
MPN: Vanaf 144 stuks: 0,19€
Kleine leuke stuiterbal in de vorm van een basketbal. Elke springbal heeft de gekende rode kleur en een diameter van circa 27 mm. Leuk om uit te delen in de sportclub, school of bij een verjaardagsfeestje thuis. De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 144 stuks (1 binnenverpakking = ..
0,27€
Excl. BTW:0,22€
MPN: Vanaf 100 stuks: 0,19€
Mooie kleine 2 kleurige stuiterbal in de Frosted (bevroren) stijl. Elke springbal heeft een diameter van circa 27 mm en de verschillende kleurencombinaties worden willekeurig door elkaar geleverd. Een klein speelgoedje voor uren plezier! De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 100 s..
0,27€
Excl. BTW:0,22€
MPN: Vanaf 144 stuks: 0,19€
Mooie kleine stuiterbal in marmer stijl. Elke springbal heeft een diameter van circa 27 mm en de verschillende kleurencombinaties worden willekeurig door elkaar geleverd. Een klein speelgoedje voor uren plezier! De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 144 stuks (1 binnenverp..
0,27€
Excl. BTW:0,22€
MPN: Vanaf 100 stuks: 0,19€
Deze stuiterballen zijn een mix van felle kleuren, voorzien van diverse motieven of afbeeldingen. Dit is het perfect artikel voor elk verjaardagsfeest, schoolfeest of om te gebruiken als uitdeelcadeautje. Elke springbal heeft een diameter van circa 27 mm en de verschillende kleuren of motieven worde..
0,29€
Excl. BTW:0,24€
MPN: Vanaf 100 stuks: 0,19€
Leuke voetbal stuiterbal of springbal voor onze jonge voetbal fans! Elke springbal heeft de gekende patronen motief en een diameter van circa 27 mm. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Leuk om uit te delen in de sportclub, school of bij een verjaardagsfeestje thuis. D..
0,28€
Excl. BTW:0,23€
MPN: Vanaf 50 stuks: 0,29€
Grappige stuiterbal of botsbal (springbal) met een diameter van circa 32 mm elk voorzien van een leuk lachgezichtje. De verschillende afbeeldingen worden willekeurig door elkaar geleverd. Het ideale uitdeelcadeautje voor de kids, thuis of op school! De prijs is voor 1 stuiterbal / springbal.BULK-k..
0,39€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Vanaf 50 stuks: 0,29€
Mooie stuiterbal of botsbal (springbal) met een diameter van circa 32 mm. Op elke springbal staat een afbeelding  van een grappig monstertje in allerlei vormen. De verschillende soorten worden willekeurig door elkaar geleverd. Het ideale uitdeelcadeautje voor de kids, thuis of op school! De pri..
0,39€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Vanaf 50 stuks: 0,29€
Super leuke stuiterbal of botsbal (springbal) met een diameter van circa 32 mm. Op elke springbal staat een afbeelding  van een jungledier zoals een olifant, aap, neushoorn, leeuw of zebra. De verschillende soorten worden willekeurig door elkaar geleverd. Een leuke manier om kinderen de verschi..
0,39€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Vanaf 50 stuks: 0,29€
Leuke mix van stuiterballen in diverse kleuren, designs of afbeeldingen. Dit is het perfect artikel om te gebruiken als uitdeelcadeautje op een feestje thuis of op school. Elke springbal heeft een diameter van circa 32 mm en de verschillende kleuren of motieven worden willekeurig door elkaar gel..
0,39€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Vanaf 48 stuks: 0,39€
Creepy (griezelige) stuiterballen in diverse motieven zoals vleermuis, schedel of enge pompoen. Elke springbal heeft een diameter van circa 35 mm en de 3 verschillende motieven worden willekeurig door elkaar geleverd. Een super leuk uitdeelcadeautje voor de stoere kids! De prijs is voor 1 stui..
0,49€
Excl. BTW:0,40€
MPN: Vanaf 72 stuks: 0,45€
Super mooie glitters stuiterballen in diverse kleuren. Een ideaal hebbeding of uitdeelcadeautje op een verjaardagsfeestje thuis of op school. Elke springbal heeft een diameter van circa 35 mm, voorzien van vele glitters en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De pr..
0,55€
Excl. BTW:0,45€
MPN: Vanaf 72 stuks: 0,39€
Stoere zwarte stuiterbal die bedrukt is met een piraten afbeelding. Elke bal heeft een diameter van circa 35 mm en de verschillende afbeeldingen worden willekeurig door elkaar geleverd. Leuk om te gebruiken op een piraten themafeest of als uitdeelcadeautje thuis of op school. De prijs is voor 1 st..
0,49€
Excl. BTW:0,41€
MPN: Vanaf 72 stuks: 0,45€
Deze gele stuiterballen zijn voorzien van diverse gekke gezichten. Elke springbal heeft een diameter van circa 35 mm en de verschillende gezichten worden willekeurig door elkaar geleverd. Het is super leuk om deze grappige gezichtjes heen en weer zien te springen! Ideaal om te gebruiken als uitde..
0,55€
Excl. BTW:0,45€
MPN: Vanaf 30 stuks: 0,55€
Mega mooie stuiterbal met een lieveheersbeest motief in een felle kleur. Dit is het perfecte item voor een verjaardagsfeest, schoolfeest of om te gebruiken als uitdeelcadeautje. Elke springbal heeft een diameter van circa 36 mm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleve..
0,70€
Excl. BTW:0,58€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,95€
Mooie stuiterbal of springbal in 4 verschillende fruit motieven. Elke stuiterbal heeft een diameter van circa 43 mm en één van de volgende motieven, zoals kiwi, appelsien, watermeloen en citroen. De verschillende soorten worden willekeurig door elkaar geleverd. Dit is een leuke manier om de kinderen..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Vanaf 18 stuks: 0,65€
Dikke maar vooral super mooie stuiterballen in een marmer design. Deze stevige botsballen hebben een diameter van 43 mm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Dit is het perfect artikel om te gebruiken als uitdeelcadeautje op een feestje thuis of op school. De prijs..
0,75€
Excl. BTW:0,62€
MPN: Vanaf 30 stuks: 0,80€
Leuke voetbal stuiterballen in diverse felle kleuren. Elke botsbal heeft een diameter van maar liefst 43 mm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Een MUST-HAVE item voor de jonge voetballers! De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 30 stuks (1 binne..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Vanaf 36 stuks: 0,79€
Mooie dikke stuiterbal in de vorm van een basketbal. Elke springbal heeft de gekende rode kleur en een diameter van maar liefst 45 mm. Sportieve stuiterballen om uit te delen in de sportclub, school of bij een verjaardagsfeestje thuis. De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 36 s..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Vanaf 40 stuks: 0,59€
Deze dikke stuiterballen zijn een mix van felle kleuren of voorzien van diverse motieven. Een echte stoere springbal zowel voor meisjes als voor jongens! Dit is het perfect uitdeelcadeautje om te geven of om te krijgen. Elke stuiterbal heeft een diameter van maar liefst  45 mm en de versc..
0,79€
Excl. BTW:0,65€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,10€
Deze leuke stuiterbal in de vorm van een ei springt alle richtingen uit....gewoon TE GEK! Het ei heeft een hoogte van ongeveer 5,4 cm. De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 24 stuks ( = 1 displaydoos).Ontdek ons ruim aanbod aan stuiterballen of springballen !Wil je als school, ..
1,30€
Excl. BTW:1,07€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze voetbal stuiterbal is voorzien van een elastiek met (vinger)ring waardoor de springbal telkens terug komt. Elke stuiterbal heeft een diameter van circa 32 mm en de verschillende kleuren (rood - geel - blauw) worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-ko..
0,55€
Excl. BTW:0,45€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Te gekke stuiterballen!!! Deze griezelige stuiterballen zien eruit als een kwaadaardig oog met zichtbare bloedvaten. Elke springbal heeft een diameter van circa 35 mm en de 4 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Het is heel raar om deze ogen heen en weer zien te spri..
0,39€ 0,55€
Excl. BTW:0,32€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Grappige stuiterballen in uil motief. Elke springbal heeft een diameter van circa 35 mm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 stuiterbal. BULK-korting vanaf 48 stuks (1 binnenverpakking = 48 stuks).Ontdek ons ruim aanbod aan stuiterballen of s..
0,49€
Excl. BTW:0,40€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Ben jij een eenhoorn fan? Deze mooie stuiterbal heeft in het midden een leuke afbeelding van een eenhoorn, de rest van de springbal is doorzichtig. De stuiterballen hebben een diameter van maar liefst 43 mm en de verschillende afbeeldingen worden willekeurig door elkaar geleverd. Een klein speel..
1,05€
Excl. BTW:0,87€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze stuiterbal in de vorm van een ei springt alle richtingen uit....gewoon TE GEK! Het ei heeft een diameter van ongeveer 4 cm en is 5 cm hoog. De prijs is voor 1 stuiterbal. Ontdek ons ruim aanbod aan stuiterballen of springballen !..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze stuiterbal in de vorm van een ei springt alle richtingen uit....gewoon TE GEK! Het ei heeft een diameter van ongeveer 4 cm en is 5 cm hoog. De prijs is voor 1 stuiterbal. Ontdek ons ruim aanbod aan stuiterballen of springballen !..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze grappige stuiterballen in de vorm van een ei springen alle richtingen uit. Ze zijn voorzien van gekke gezichtjes waardoor ze een super leuk uitdeelcadeautje worden! Het ei heeft een hoogte van ongeveer 54 mm en de 3 verschillende gezichtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Per 15 stuks..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze stuiterballen in de vorm van een ei springen niet enkel alle richtingen uit, ze vallen ook extra op door hun felle neon kleuren... gewoon TE GEK! Elk botsbal ei is ongeveer 54 mm groot en de verschillende neon kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 stuiter..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Deze leuke ei-vormige stuiterballen zijn voorzien van gekke gezichtjes. Door hun speciale vorm stuiteren ze alle richtingen uit....gewoon TE GEK! Elk botsbal ei is ongeveer 54 mm hoog en de verschillende gezichtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 stuiterbal. BUL..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 34
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.