Menu
Your Cart

OPGELET: Door de drukte kan uw bestelling een paar dagen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden!

Squeeze en Squeezy

MPN: Vanaf 8 stuks: 3,50€
Grote squeeze en/of stretchy dieren die je in elke vorm kunt kneden! Elk van de 4 verschillende diertjes (zie foto's) zijn zeer gedetailleerd vervaardigd, zijn minstens 10 cm hoog en 6 cm breed. Ze zijn niet gevuld met water maar met een soort dik zand waardoor je deze dieren naar hartenlust kunt ve..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,99€
Squeeze Dinosaurus 10 cm. Zeer leuke maar vooral mooie dino's die je in alle vormen kan knijpen. De dinosaurus heeft een lengte van 10 cm en is 5 cm breed. De verschillende soorten dino's worden willekeurig door elkaar geleverd. Dit is dus  het ideaal uitdeelcadeautje voor een verjaardag..
2,25€
Excl. BTW:1,86€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,99€
Squeeze Leeuw 8 cm. Zeer grappige Squeeze Leeuw die je in alle vormen kan knijpen waardoor de inhoud naar buiten komt. De leeuw heeft een lengte van 8 cm (met staart) en is 6 cm hoog (en breed). Een LEUK speelgoedje voor de KIDS en dus het ideaal uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje t..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,99€
Squeeze Olifant 9 cm. Zeer grappige Squeeze Olifant die je in alle vormen kan knijpen waardoor de inhoud naar buiten komt. De olifant heeft een lengte van 9 cm (met slurf en staart) en is 6 cm hoog (en breed). Een LEUK speelgoedje voor de KIDS en dus het ideaal uitdeelcadeautje voor een verja..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Vanaf 36 stuks: 0,95€
Hier zijn de kinderen GEK van. Grappige kleine varkentjes van circa 8 x 6 cm groot die heel blubberig aanvoelen. Aangezien ze gevuld zijn met water kan je ze naar elkaar gooien, er in knijpen of gewoon mee spelen. De 4 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Elk varkentje zit ..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,60€
Grappige zachte bal in de vorm van een gloeilamp die je kan knijpen en naar elkaar kan gooien. Elke gloeilamp is voorzien van een lachgezicht en de 4 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Elke bal is circa 7 cm groot en apart verpakt in een stevig plastiek zakje. Dus.....Squ..
1,85€
Excl. BTW:1,53€
MPN: Vanaf 12 stuks 1,50€
Schattige Squeeze Flamingo (squeeze ball) in 3 verschillende kleuren (wit, licht roze en roze). De flamingo is 12 cm groot en de knijpbal (het lichaam) heeft een diameter van circa 4,5 cm. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Ze zijn individueel verpakt wat het een super..
1,89€
Excl. BTW:1,56€
MPN: Vanaf 24 stuks: 2,30€
Zeer mooi maar vooral zacht diertje die je in alle vormen kan knijpen. Elk squeeze diertje is circa 8 cm groot,10 cm breed (met pootjes en vleugels) en de 4 verschillende soorten (kip, uil, varken en pinquin) worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfe..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
MPN: Vanaf 12 stuks: 2,29€
Mooie grote squeeze glitterbal van maar liefst 7 cm in diameter. Deze knijpbal vol glitters kan je gooien, knijpen of rollen. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Laat de kinderen genieten van deze leuke glitter knijpbal. De prijs is voor één glitterbal.Wil je als scho..
2,50€
Excl. BTW:2,07€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,80€
Woooowww ! ! !  Deze zombie gezichten kan je samenknijpen en weg gooien tot ze ergens tegen blijven plakken? De hoofdjes hebben een diameter van circa 6 cm en zijn apart verpakt in een zakje. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Dus Throw it! Squeeze it! And watch i..
2,05€
Excl. BTW:1,69€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Squeeze Eenhoorn - Unicorn 8 cm. Zeer mooie maar vooral schattige Squeeze Eenhoorn die je in alle vormen kan knijpen. De Eenhoorn of Unicorn heeft een lengte van 8 cm en is 5 cm breed. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Dit is dus  het ideaal uitdeelcadeaut..
1,70€
Excl. BTW:1,40€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Squeeze Kikker 10 cm. Zeer mooie maar vooral grappige Squeeze Kikker die je in alle vormen kan knijpen waardoor je de wormpjes in zijn lijf kan zien. De kikker heeft een breedte van 10 cm (met poten) en is 6 cm hoog. Dit is een TE GEK speelgoedje voor de KIDS, dus het ideaal cadeautje om te g..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Squeeze Monster 10 cm. Zeer leuke maar vooral zachte monstertjes die je in alle vormen kan knijpen en trekken. De figuurtjes hebben een lengte van 10 cm, zijn 10 cm breed en circa 5 cm dik. Elk monster is mooi verpakt in een netje met headerkaart. De verschillende kleuren worden willekeurig d..
2,49€
Excl. BTW:2,06€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Wie lust er niet een lekker stukje kaas? Maar met dit kaasblokje moet je oppassen want zodra je hier in knijpt komt er een muis tevoorschijn! Ja, je hebt het goed gelezen, er komt een muis kijken als je in dit kaasblokje knijpt (squeeze). Eens de muis komt kijken kan je deze gewoon met de vinger ter..
1,90€
Excl. BTW:1,57€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Met deze Squeeze Rubik's Kubus of Stresskubus kan je veel doen, heel veel! Je kan hem gebruiken om je stress in weg te knijpen, je kan er mee gooien aangezien het uit zeer zacht foam materiaal bestaat en je kan er ook mee voetballen!! Deze 3 x 3 kubus is 7,5 x 7,5 x 7,5 cm groot en verpakt in een mo..
1,60€
Excl. BTW:1,32€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Squeeze Spin 13 cm. Zeer akelige maar vooral grappige Squeeze Spin die je in alle vormen kan knijpen waardoor je de wormpjes in zijn lijf kan zien. De spin heeft een breedte van 13 cm (met poten) en is 6 cm hoog. Dit is een TE GEK speelgoedje voor de jongens maar ook voor de STOERE meisjes di..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Stressbal in Net 6,5 cm. Grappige stressbal of Squish Ball in netje. Knijp in de bal en door de mazen van het netje ontstaan allemaal kleine balletjes. De kinderen zijn er GEK OP! De stressbal heeft een diameter van 6,5 cm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. D..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Grappige glitter stressbal (of squish ball) in een netje, die wanneer je in de bal knijpt door de mazen van het net allemaal kleine balletjes ontstaan (zie voorbeeld foto). Aangezien de bal gevuld is met glitters geeft dit een extra mooi effect! De kinderen zijn er gek van. De stressbal heeft een ..
1,55€
Excl. BTW:1,28€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schattig zacht (samendrukbaar) Zulu figuurtje met gekke pop-up ogen. Knijp je in het hoofdje dan komen de pop-up ogen naar buiten, nadien gaan ze terug naar binnen.... TE GEK! Het figuurtje heeft een afmeting van 7 x 8 x 5,5 cm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De ..
1,50€
Excl. BTW:1,24€
Weergeven 1 t/m 19 van in totaal 19
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.