Menu
Your Cart

Let op: Het is erg druk op dit moment. Daardoor kan het klaarmaken van jouw bestelling en het bezorgen door Bpost langer duren dan je van ons gewend bent. Gelieve hier rekening mee te houden. Sorry voor dit ongemak.

Verf Toebehoren

Houder Verfpotjes of Waterpotjes 20 x 26 cm. Zeer stevige houder om 6 verfpotjes of waterpotjes in te zetten. Links en rechts van deze houder kan men in de voorziene gleuf een verfpenseel plaatsen. Deze houder is 26 x 20 cm groot en is 4 cm hoog. De openingen voor de potjes hebben een diameter v..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
Kleur je Eigen Verfschort - 100% Katoen - 71 x 50 cm Blanco. 100% katoenen schort om zelf te decoreren met textielverf, textielstiften, stickers en stofcolages. Deze schort heeft een lengte van 71 cm en een breedte van 51 cm, is voorzien van 2 bindlinten zodat deze bijna iedereen past. De pri..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
Kliederschort - Verfschort 61x58cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
3,60€
Excl. BTW:2,98€
Kliederschort - Verfschort 66x61cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
3,80€
Excl. BTW:3,14€
Kliederschort - Verfschort 71x66cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,40€
Excl. BTW:3,64€
Kliederschort - Verfschort 76x69cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,80€
Excl. BTW:3,97€
Schaaltje - Verfschaal Rond 11 cm. Handig en stevig rond schaaltje met een diameter van 11 cm en is 2,5 cm diep. Deze schaal kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen zoals kralen te verdelen. Afgebeelde verf en accessoires niet inbegrepen. Ben je voor jouw creatieve kinderen no..
0,65€
Excl. BTW:0,54€
Schaaltje - Verfschaal Rond met verdeling 11 cm. Handig en stevig rond schaaltje met een diameter van 11 cm en is 2,5 cm diep voorzien van een kruisverdeling. Deze schaal kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen zoals kralen te verdelen. Afgebeelde verf en accessoires niet inbegrepe..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Sorteer -of Dipschaal 13 cm. Deze kleurrijke schaaltjes of schoteltjes kunnen gebruikt worden om diverse kleine knutselmaterialen in te sorteren of om (verf) sponsjes in te dompelen.  Ze hebben een diameter van 13 cm en zijn 2,5 cm hoog. De verschillende kleuren worden willekeurig door elka..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Tafelbescherming Plastiek 150 x 150 cm. Leuk tafelkleed uit stevig plastiek voor de bescherming van uw tafel bij het knutselen of schilderen met de kinderen. De tafelbescherming is voorzien van verschillende creatieve afbeeldingen en is 150 x 150 cm groot. De prijs is voor één tafelbesch..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
Verf Palet - Mengpalet Bloem 13 cm. Kleine verf palet in de vorm van een bloem, voorzien van 8 verf/mengvakken. Kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen te sorteren. Deze palet uit plastiek heeft een diameter van circa 13 cm en een diepte van 1,5 cm. Afgebeelde verf en penseel niet ..
0,60€
Excl. BTW:0,50€
Verf Palet - Mengpalet Dubbele Bloem 17 cm. Leuke dubbele verf palet in de vorm van een bloem, voorzien van 7 verf/mengvakken. Kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen te sorteren of op te bergen. Deze palet uit plastiek heeft een diameter van circa 17 cm en een diepte van 1,5 cm (dich..
1,70€
Excl. BTW:1,40€
Verf Tray - Stempel Tray 25 x 20 cm. Stevig tray / schaal om te voorzien van verf zodat de kinderen kunnen stempelen of schilderen. Deze schaal kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen te verdelen. De tray heeft een afmeting van 25 x 20 cm en is 1,5 cm diep. Afgebeelde verf en acces..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
Verf Tray Dubbel voor verfrollers 26 x 22 cm. Stevig verfbakje / verftray voor verfrollers. Deze dubbele tray is voorzien van 2 gescheiden verfbakjes met afdruipvlak. De tray zelf is 26 x 22 x 4 cm groot en elk verfbakje is 11 x 20 cm groot. Afgebeelde verf en accessoires niet inbegrepen. ..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
Verf- of Sorteer Potjes 7-delig. Super handige en stevige schaal met 6 witte verf- of sorteer potjes er in. Deze witte potjes (ook apart verkrijgbaar) kunnen gebruikt worden om diverse kleuren verf in te verdelen of kleine knutselmaterialen in te sorteren.  In de grote schaal passen dus 6 w..
2,40€
Excl. BTW:1,98€
Verf- of Sorteer Potjes 9-delig. Super handige schaal in diverse kleuren met 8 witte verf- of sorteer potjes er in. Deze witte potjes (ook apart verkrijgbaar) kunnen gebruikt worden om diverse kleuren verf in te verdelen of kleine knutselmaterialen in te sorteren.  In de grote schaal passen..
2,80€
Excl. BTW:2,31€
Verf- of Sorteer Potjes Wit. Deze handige verf- of sorteer potjes kunnen gebruikt worden om diverse kleuren verf in te verdelen of kleine knutselmaterialen in te sorteren.  Ze passen per 6 of 8 stuks in de schaaltjes van deze andere artikelen ( schaal 7-delig of schaal 9-delig ). De potjes ..
0,33€
Excl. BTW:0,27€
Verf- of Sorteer Tray Gekleurd 20 x 25 cm - Set van 4 stuks. Super handige en stevige tray in vier verschillende kleuren. Deze trays of schalen kunnen gebruikt worden voor verfbakje (stempels of rollers) of als schaal om kleine knutsel onderdelen te verdelen. De schalen hebben een afmeting van 2..
8,70€
Excl. BTW:7,19€
Verfpotje of Waterpotje Afsluitstop. Dit is het afsluitstopje van het 3-delig verfpotje dat u apart kan bestellen. Let op, dit is enkel het stopje dus zonder potje en deksel. Losse potjes en deksels voor deze verfpotjes zijn ook apart te koop. Prijs is voor één afsluitstopje ( zonder potje..
0,20€
Excl. BTW:0,17€
Verfpotje of Waterpotje Anti-Lek 3-Delig. Zeer stevige verfpotjes met deksel en stopje zodat je de verf erin kan bewaren. Het deksel is voorzien van een anti-lek systeem zodat er geen verf of water uitloopt als de kinderen het potje omstoten. Tevens zijn er 2 inkepingen voorzien in het deksel wa..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
Verfpotje of Waterpotje Basis. Dit is de basis van het 3-delig verfpotje dat u apart kan bestellen. Let op, dit is enkel het potje dus zonder deksel en stop. De potjes hebben een diameter van 7,5 cm en zijn 8,5 cm hoog. Losse deksels en stopjes voor deze verfpotjes zijn ook apart te koop. ..
0,50€
Excl. BTW:0,41€
Verfpotje of Waterpotje Deksel. Dit is het deksel van het 3-delig verfpotje dat u apart kan bestellen. Let op, dit is enkel het dekseltje dus zonder potje en stop. De deksels hebben een diameter van 8 cm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Losse potjes en stop..
0,35€
Excl. BTW:0,29€
Verfpotje of Waterpotje Stabiel Anti-Lek 2-Delig. Extra stabiel (door hun brede voet) en stevig verfpotjes met anti-lek deksel. Het deksel is voorzien van een anti-lek systeem zodat er geen verf of water uitloopt als de kinderen het potje omstoten. Tevens zijn er 2 inkepingen voorzien in het dek..
1,30€
Excl. BTW:1,07€
Verfschort 60 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
5,60€
Excl. BTW:4,63€
Verfschort 65 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
5,90€
Excl. BTW:4,88€
Verfschort 70 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
6,20€
Excl. BTW:5,12€
Verfschort 75 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
6,50€
Excl. BTW:5,37€
Verfspatels 4-delig. Zeer stevige verfspatels in 4 verschillende patronen. Elke spatel is voorzien van een opening waardoor de kinderen de spatel stevig kunnen vastnemen. De afmeting van een verfspatel is 7 x 15 cm. Prijs is voor één set verfspatels (=4 stuks). Ben je voor jouw creatieve kind..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
Waterpot Vierkant Anti-Lek 2-Delig. Groot vierkant waterpotje met anti-knoei deksel. Deze potjes kan je vullen met verf of water om de penslen telkens zuiver te maken. Het deksel is voorzien van een anti-lek systeem zodat er geen verf of water uitloopt als de kinderen het potje omstoten. Tevens ..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
Weergeven 1 t/m 29 van in totaal 29
Bel: 0474 - 51 96 05
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 18:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.