Menu
Your Cart

OPGELET: Door de sociale onrust bij Bpost kunnen de bestellingen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden.

Verf Toebehoren

Bekijk hier ons groot assortiment verf toebehoren voor kinderen. Van verfpotjes, verfsponzen tot kliederschorten je vindt het hier allemaal. Al deze verf toebehoren komen van een erkende fabrikant van schoolmaterialen uit de UK, dus u kan 100% gerust zijn wat betreft de prijs-kwaliteitsverhouding van al deze producten. Filter op onderstaande sub-categoriën.

MPN: Vanaf 6 stuks: 1,90€
Handig kunststof flesje met fijne doseerdop. Dit flesje met een inhoud van 250 ml. is geschikt voor het tekenen met verf (op waterbasis), het precies aanbrengen van gekleurd zand of voor eventueel een andere toepassing. De doseertuit kan afgeknipt worden op de gewenste opening. Dit mag niet ontbreke..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
Verf- of Sorteer Tray Gekleurd 20 x 25 cm - Set van 4 stuks. Super handige en stevige tray in vier verschillende kleuren. Deze trays of schalen kunnen gebruikt worden voor verfbakje (stempels of rollers) of als schaal om kleine knutsel onderdelen te verdelen. De schalen hebben een afmeting va..
8,70€
Excl. BTW:7,19€
MPN: Vanaf 10 stuks: 0,49€
Verf Palet - Mengpalet Bloem 13 cm. Kleine verf palet in de vorm van een bloem, voorzien van 8 verf/mengvakken. Kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen te sorteren. Deze palet uit plastiek heeft een diameter van circa 13 cm en een diepte van 1,5 cm. Afgebeelde verf en penseel ..
0,60€
Excl. BTW:0,50€
Verf Palet - Mengpalet Dubbele Bloem 17 cm. Leuke dubbele verf palet in de vorm van een bloem, voorzien van 7 verf/mengvakken. Kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen te sorteren of op te bergen. Deze palet uit plastiek heeft een diameter van circa 17 cm en een diepte van 1,5 cm (d..
1,70€
Excl. BTW:1,40€
MPN: Vanaf 10 stuks: 0,99€
Deze rechthoekige verfpalet is 23 x 15 cm groot en bied plaats aan 6 verfkleuren. In het midden zijn er 2 openingen voorzien voor de vingers. Super handig, erg voordelig en is dus onmisbaar om thuis of op school te schilderen. De prijs is voor één rechthoekige verfpalet (zonder penseel en verf).Bulk..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,75€
Deze lichte verfpalet heeft een diameter van circa 17,5 cm en bied plaats aan 10 verfkleuren. In het midden is een vak voorzien om de kleuren te mengen. Super handig, erg voordelig en is dus onmisbaar om thuis of op school te schilderen. De prijs is voor één ronde verfpalet (zonder penseel en verf)...
0,95€
Excl. BTW:0,79€
Houder Verfpotjes of Waterpotjes 20 x 26 cm. Zeer stevige houder om 6 verfpotjes of waterpotjes in te zetten. Links en rechts van deze houder kan men in de voorziene gleuf een verfpenseel plaatsen. Deze houder is 26 x 20 cm groot en is 4 cm hoog. De openingen voor de potjes hebben een diamete..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
Kleur je Eigen Verfschort - 100% Katoen - 71 x 50 cm Blanco. 100% katoenen schort om zelf te decoreren met textielverf, textielstiften, stickers en stofcolages. Deze schort heeft een lengte van 71 cm en een breedte van 51 cm, is voorzien van 2 bindlinten zodat deze bijna iedereen past. D..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goed afwasbaar is. De afmetingen zijn 61x58 cm..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
Kliederschort - Verfschort 66x61cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,20€
Excl. BTW:3,47€
Kliederschort - Verfschort 71x66cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,40€
Excl. BTW:3,64€
Kliederschort - Verfschort 76x69cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,80€
Excl. BTW:3,97€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,60€
Handige kleine doorzichtige potjes om verf in te mengen of om kleine knutsel onderdelen in te bewaren. Door het wit deksel kan je alles mooi afsluiten en veilig opbergen. Elk potje heeft een diameter van 6 cm en is circa 3 cm hoog. De prijs is voor één potje met deksel.Bulk-korting vanaf 12 stuks...
0,80€
Excl. BTW:0,66€
Handige schaaltjes die elk voorzien zijn van een sponsje. Leuk om te gebruiken bij het schilderen, verf sponsen of je kan ook de schaaltjes gebruiken om kleine knutselspullen in te leggen zodat alles mooi bij elkaar blijft. De dipschalen hebben een diameter van 13 cm en zijn 2,5 cm hoog, de sponsj..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Vanaf 10 stuks: 0,55€
Schaaltje - Verfschaal Rond 11 cm. Handig en stevig rond schaaltje met een diameter van 11 cm en is 2,5 cm diep. Deze schaal kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen zoals kralen te verdelen. Afgebeelde verf en accessoires niet inbegrepen. Ben je voor jouw creatieve kin..
0,65€
Excl. BTW:0,54€
MPN: Vanaf 10 stuks: 0,59€
Schaaltje - Verfschaal Rond met verdeling 11 cm. Handig en stevig rond schaaltje met een diameter van 11 cm en is 2,5 cm diep voorzien van een kruisverdeling. Deze schaal kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen zoals kralen te verdelen. Afgebeelde verf en accessoires niet inbe..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
MPN: Vanaf 4 stuks: 0,75€
Sorteer -of Dipschaal 13 cm. Deze kleurrijke schaaltjes of schoteltjes kunnen gebruikt worden om diverse kleine knutselmaterialen in te sorteren of om (verf) sponsjes in te dompelen.  Ze hebben een diameter van 13 cm en zijn 2,5 cm hoog. De verschillende kleuren worden willekeurig door e..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,69€
Handige ronde spons om te gebruiken bij het schilderen of verf sponsen. Deze gele spons heeft een diameter van 7,5 cm, is 3 cm dik en de randen zijn mooi afgerond (zie foto). Super leuk om te gebruiken bij het schilderen in de klas of gewoon thuis! De prijs is voor één stuk.BULK-korting vanaf 12 s..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Leuke sponsjes om te gebruiken bij het schilderen of verf sponsen. Ze hebben elk een diameter van circa 12 cm en zijn 1,5 cm dik. Deze sponsjes passen perfect in onze gekleurde sorteer-of dipschalen of je kan de sponsjes samen bestellen met de schaaltjes in één set. De prijs is voor één set van 4 sp..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
MPN: 10-delig
Set van 10 foam stempels van de mooiste bosdieren. Deze 2 kleurige foam stempels zijn afwasbaar en perfect hanteerbaar met kleine handjes. Ze zijn circa 6,5 - 10 cm groot en in 10 verschillende ontwerpen waaronder een vos, egel, hert, uil, das en eekhoorn. Met deze stempelset maak je de mooiste bos ..
6,60€
Excl. BTW:5,45€
Tafelbescherming Plastiek 150 x 150 cm. Leuk tafelkleed uit stevig plastiek voor de bescherming van uw tafel bij het knutselen of schilderen met de kinderen. De tafelbescherming is voorzien van verschillende creatieve afbeeldingen en is 150 x 150 cm groot. De prijs is voor één tafelbesch..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
Verf Tray - Stempel Tray 25 x 20 cm. Stevig tray / schaal om te voorzien van verf zodat de kinderen kunnen stempelen of schilderen. Deze schaal kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen te verdelen. De tray heeft een afmeting van 25 x 20 cm en is 1,5 cm diep. Afgebeelde verf en ..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
Verf Tray Dubbel voor verfrollers 26 x 22 cm. Stevig verfbakje / verftray voor verfrollers. Deze dubbele tray is voorzien van 2 gescheiden verfbakjes met afdruipvlak. De tray zelf is 26 x 22 x 4 cm groot en elk verfbakje is 11 x 20 cm groot. Afgebeelde verf en accessoires niet inbegrepen..
3,65€
Excl. BTW:3,02€
Verf- of Sorteer Potjes 7-delig. Super handige en stevige schaal met 6 witte verf- of sorteer potjes er in. Deze witte potjes (ook apart verkrijgbaar) kunnen gebruikt worden om diverse kleuren verf in te verdelen of kleine knutselmaterialen in te sorteren.  In de grote schaal passen dus ..
2,80€
Excl. BTW:2,31€
Verf- of Sorteer Potjes 9-delig. Super handige schaal in diverse kleuren met 8 witte verf- of sorteer potjes er in. Deze witte potjes (ook apart verkrijgbaar) kunnen gebruikt worden om diverse kleuren verf in te verdelen of kleine knutselmaterialen in te sorteren.  In de grote schaal pas..
3,75€
Excl. BTW:3,10€
MPN: Vanaf 10 stuks: 0,24€
Deze handige verf- of sorteer potjes kunnen gebruikt worden om diverse kleuren verf in te verdelen of kleine knutselmaterialen in te sorteren.  Ze passen per 6 of 8 stuks in de schaaltjes van deze andere artikelen ( schaal 7-delig of schaal 9-delig ). De potjes hebben een diameter van circa 5 c..
0,33€
Excl. BTW:0,27€
Verfpotje of Waterpotje Afsluitstop. Dit is het afsluitstopje van het 3-delig verfpotje dat u apart kan bestellen. Let op, dit is enkel het stopje dus zonder potje en deksel. Losse potjes en deksels voor deze verfpotjes zijn ook apart te koop. Prijs is voor één afsluitstopje ( zonde..
0,20€
Excl. BTW:0,17€
Verfpotje of Waterpotje Anti-Lek 3-Delig. Zeer stevige verfpotjes met deksel en stopje zodat je de verf erin kan bewaren. Het deksel is voorzien van een anti-lek systeem zodat er geen verf of water uitloopt als de kinderen het potje omstoten. Tevens zijn er 2 inkepingen voorzien in het deksel..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
Verfpotje of Waterpotje Basis. Dit is de basis van het 3-delig verfpotje dat u apart kan bestellen. Let op, dit is enkel het potje dus zonder deksel en stop. De potjes hebben een diameter van 7,5 cm en zijn 8,5 cm hoog. Losse deksels en stopjes voor deze verfpotjes zijn ook apart te koop..
0,50€
Excl. BTW:0,41€
Verfpotje of Waterpotje Deksel. Dit is het deksel van het 3-delig verfpotje dat u apart kan bestellen. Let op, dit is enkel het dekseltje dus zonder potje en stop. De deksels hebben een diameter van 8 cm en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Losse potjes en..
0,35€
Excl. BTW:0,29€
Verfpotje of Waterpotje Stabiel Anti-Lek 2-Delig. Extra stabiel (door hun brede voet) en stevig verfpotjes met anti-lek deksel. Het deksel is voorzien van een anti-lek systeem zodat er geen verf of water uitloopt als de kinderen het potje omstoten. Tevens zijn er 2 inkepingen voorzien in het ..
1,30€
Excl. BTW:1,07€
Verfschort 60 cm Rood. Kliederschort of verfschort voor zorgeloos schilderen. Dit type verfschort is gemaakt uit stevig pvc en voorzien van elastische sluitingen aan de pols zodat de mouwen mooi op hun plaats blijven. De schort heeft velcro sluitingen op de achterzijde zodat alles mooi besche..
5,60€
Excl. BTW:4,63€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 36
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.