Menu
Your Cart

Speelfiguren

MPN: Vanaf 12 stuks: 2,10€
Ben jij een grote paardenliefhebber? Dan is deze set met 6 kleine speelpaardjes zeker iets voor u! Elk paardje is circa 6 x 4,5 cm groot en zitten mooi verpakt in een vensterdoosje van 21 x 15 cm. Een leuk cadeautje om te krijgen of om te geven, thuis of op school! De prijs is voor één doosje met ..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
MPN: Vanaf 72 stuks: 0,79€
Mooie slang in diverse kleuren en kleurencombinaties. Elke slang is vervaardigd uit zacht kunststof en is circa 34 cm lang. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één stuk.BULK-korting vanaf 72 stuks ( = 1 displaydoos ).Wil je als school, oudercomité, spor..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Laatste stuks!
Zootropolis Speelfiguren - Clawhauser & Bat Eyewitness. Na jaren bureauwerk, is Clawhauser niet meer de snelste Cheetah, maar hij levert wel goed politiewerk. Hij heeft vaak met ooggetuigen te doen die naar het kantoor komen om een misdaad aan te geven. Hij is vergezeld met Bat Eyewitness..
0,99€ 5,99€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Laatste stuks!
Zootropolis Speelfiguren - Judy Hopps & May Bellwether. Judy Hopps is een idealistisch konijn uit de Bunnyburrow: ze geloofd dat in Zootropolis iedereen alles kan zijn. Bellwether is een zachtmoedige vice-burgemeester. Ze is dé mislukking en de eerste om te zeggen: "Wij kleintjes, moeten ..
0,99€ 5,99€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Laatste stuks!
Zootropolis Speelfiguren -  Mayor Lionheart & Lemming Businessman. Burgemeester Lionheart is de nobelste man van Zootropolis. Hij gelooft dat alle zoogdieren een kans verdienen om hun dromen na te streven, en deze overtuiging heeft Lemmings aangespoord om een succesvol zakenman te zi..
0,99€ 5,99€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Laatste stuks!
Zootropolis Speelfiguren - Nick & Finnick. Nick & Finnick zijn kleine rancuneuze oplichters. Nick is charmant en slim terwijl Finnick verbitterd is over het feit dat hij altijd wordt bekeken als een peuter. Samen bundelen ze hun krachten om oplichtingspraktijken te verrichten. Mooi..
0,99€ 5,99€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Vanaf 48 stuks: 0,69€
Ratten. Deze 10 cm. ( zonder staart ) grote rat is vervaardigd uit plastiek en beschikbaar in wit, grijs en zwart. De kleur van de ratten worden willekeurig door elkaar geleverd. Dit artikel kan zowel gebruikt worden als gadget/speelgoed maar ook als decoratie bij Halloween of Gothic par..
0,99€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Vanaf 144 stuks: 0,20€
Een leuk geel mannetje met een BIG smile op zijn gezicht, gemaakt van zacht stretchy materiaal waardoor zijn armen en benen zeer rekbaar zijn. Het hebbeding voor de kinderen. Ze zijn circa 5,2 cm lang en zijn apart verpakt in een zakje. Prijs is per stuk. Afmeting artikel: ca. 5,2 x 4 cm. Kle..
0,30€
Excl. BTW:0,25€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam Amfibievoertuig in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam HYDRUS en is een mooi amfibievoertuig (met 6 wielen) van 60x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen ..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam 4x4 jeep in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam VET 4x4 en is een grappige 4x4 jeep van 60x25x40 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. D..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam auto in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam JUPITER en is een mooie brandweerwagen van 80x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. De..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam helikopter in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam WALLABY 1 en is een mooie rode helikopter van 100x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderf..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam Takelwagen in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam PHOENIX en is een kleine takelwagen van 70x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje...
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Vanaf 12 stuks: 3,50€
Als je een echte dino liefhebber bent is deze 5-delige set zeker iets voor jouw. Elke dino is tussen de 14 & 18 cm groot en er zitten 4 stuks verpakt in een leuk zakje (met headerkaart). De 2 verschillende uitvoeringen (samenstelling) worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één..
3,90€
Excl. BTW:3,22€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,79€
Zeer levensechte dinosaurussen van circa 14 à 17 cm groot. Deze 6 diverse dino's zijn vervaardigd uit veilig kunststof en worden willekeurig door elkaar geleverd. Een leuk speelgoedje om te krijgen of om uit te delen!  De prijs is voor één dinosaurus.BULK-korting vanaf 24 stuks (= 1 displaydo..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
MPN: Vanaf 12 stuks: 3,35€
Ben jij een echte dino liefhebber? Dan zijn deze leuke dino's van Mattel zeker iets voor jouw! Deze Bendy Biters dino's zijn circa 10 x13 cm groot, zeer gedetailleerd en zijn buigbaar (bendy) om ze in diverse poses te kunnen plaatsen. De 4 verschillende soorten worden willekeurig door elkaar gelever..
3,70€
Excl. BTW:3,06€
MPN: Vanaf 36 stuks: 0,85€
Draken hebben altijd tot onze verbeelding gesproken, dus zeker ook bij kinderen. Deze levensechte draken speelfiguren zijn circa 12 cm groot en verkrijgbaar in 5 uitvoeringen welke willekeurig door elkaar worden geleverd. Een superleuk uitdeelcadeautje voor elke draken fan! De prijs is voor één drak..
1,10€
Excl. BTW:0,91€
MPN: Vanaf 12 stuks: 3,50€
Leuke set van 5 draken, verpakt in een mooi zakje met headerkaart. Deze levensechte draken speelfiguren zijn circa 12 cm groot en in elk zakje zitten 5 verschillende  draken. Een stoer uitdeelcadeautje voor thuis of op school! De prijs is voor één set van 5 draken.BULK-korting vanaf 12 zakjes (..
3,90€
Excl. BTW:3,22€
MPN: Vanaf 32 stuks: 1,50€
Zeer levensechte eenhoorn paardjes van circa 13 cm groot. Deze 5 diverse eenhoorns zijn vervaardigd uit veilig kunststof en worden willekeurig door elkaar geleverd. Een leuk speelgoedje om te krijgen of om uit te delen!  De prijs is voor één eenhoorn paardje.BULK-korting vanaf 32 stuks (= 1 d..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
MPN: Mattel Toys
Hou jij van superhelden? Dan is deze set van Mattel zeker iets voor jouw! HE-MAN en zijn driewielige GROUND RIPPER zitten in deze set van Masters of the Universe - Eternia Minis. Het figuurtje is 5,5 cm groot, het voertuig is 11 x  5 cm groot en alles zit verpakt in een leuke blister van 19 x 1..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Mattel Toys
De actieheld van Masters of the Universe! In deze set zit de HE-MAN actiefiguur van de Masters of the Universe serie met zijn mega cool zwaard. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in verschillende posities kunnen geplaatst ..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel Toys
In deze set zit de MAN-E-FACES actiefiguur van de Masters of the Universe serie met zijn grote helm waarin verschillende "gezichten" zitten. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in verschillende posities kunnen geplaatst wor..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel Toys
Hou jij van stoere actiehelden? In deze set zit de PRINCE ADAM actiefiguur van de Masters of the Universe serie met zijn groot zwaard. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in verschillende posities kunnen geplaatst worden. I..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel Toys
Hou jij van stoere actiehelden? Dan is deze set van Mattel zeker iets voor jouw! In deze set zit de SKELETOR actiefiguur van de Masters of the Universe serie met zijn grote ram stok. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in v..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel Toys
Hou jij van stoere actiehelden? Dan is deze set van Mattel zeker iets voor jouw! In deze set zit de SORCERESS actiefiguur van de Masters of the Universe serie met haar grote toverstok. Deze speelfiguur is circa 14 cm groot en voorzien van gewrichten zodat het hoofd, armen, handen, benen en voeten in..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel Toys
Ben jij een dino fan? Dan is deze dino van Mattel uit de reeks Jurassic World Dominion zeker iets voor jouw! Atrociraptor is een stoere dino speelfiguur van 19 cm lang met draaibare poten, staart en hoofd. Alles zit verpakt in een leuke blister van 21 x 16 cm. Een must-have voor elke dinosaurus fan!..
8,99€
Excl. BTW:7,43€
MPN: Mattel Toys
Ben jij een dino fan? Dan is deze dino van Mattel uit de reeks Jurassic World Dominion zeker iets voor jouw! Dimetrodon is een speciale en opzichtige dino speelfiguur van 19 cm lang met draaibare poten, staart en hoofd. Alles zit verpakt in een leuke blister van 21 x 16 cm. Een must-have voor elke d..
8,99€
Excl. BTW:7,43€
MPN: Mattel Toys
Ben jij een dino fan? Dan is deze dino van Mattel uit de reeks Jurassic World Dominion zeker iets voor jouw! Nasutoceratops is een stoere dino speelfiguur van 13 cm lang met draaibare poten, staart en hoofd. Alles zit verpakt in een leuke blister van 21 x 16 cm. Een must-have voor elke dinosaurus fa..
8,99€
Excl. BTW:7,43€
MPN: Mattel Toys
Ben jij een dino fan? Dan is deze dino van Mattel uit de reeks Jurassic World Dominion zeker iets voor jouw! Rugops Primus is een coole dino speelfiguur van 19 cm lang met draaibare poten, staart en hoofd. Alles zit verpakt in een leuke blister van 21 x 16 cm. Een must-have voor elke dinosaurus fan!..
8,99€
Excl. BTW:7,43€
MPN: Vanaf 48 stuks: 1,30€
Deze kameleons zijn MEGA COOL.... als je ze in contact brengt met warm water veranderen ze van kleur. Van zodra ze opdrogen krijgen ze hun oorspronkelijke kleur terug. Hoe cool is dat? Elke kameleon is circa 13 x 5 cm groot en de 4 verschillende uitvoeringen worden willekeurig door elkaar geleverd. ..
1,50€
Excl. BTW:1,24€
MPN: Mattel Toys
Ben je een fan van ruimteschepen? Dan is dit XL-01 ruimteschip van Buzz Lightyear zeker iets voor jouw! Het ruimteschip is 18 cm lang, 10 cm breed en de piloot is 3 cm groot. Een top product van Mattel uit de Disney - PIXAR film Lightyear. Alles zit mooi verpakt in leuke blister van 20 x 20 x 5 cm g..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Mattel Toys
Ben je een fan van ruimteschepen? Dan is dit XL-02 ruimteschip van Buzz Lightyear zeker iets voor jouw! Het ruimteschip is 17 cm lang, 10 cm breed en de piloot is 3 cm groot. Een top product van Mattel uit de Disney - PIXAR film Lightyear. Alles zit mooi verpakt in leuke blister van 20 x 20 x 5 cm g..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 77
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.