Menu
Your Cart

Speelfiguren

MPN: Vanaf 40 stuks: 0,55€
Deze leuke diertjes zijn gewoon TE GEK! Deze Funny Animals hebben kleine zuignappen aan hun poten, voelsprieten, slurf of staart waardoor je ze op de gekste plaatsen kan vast zetten. Ze zijn tussen de 4 en 7 cm lang, 3,5 à 6,5 cm hoog en 3 cm breed. Elk diertjes is apart verpakt wat ideaal is om ze ..
0,65€
Excl. BTW:0,54€
Ratten. Deze 10 cm. ( zonder staart ) grote rat is vervaardigd uit plastiek en beschikbaar in wit, grijs en zwart. De kleur van de ratten worden willekeurig door elkaar geleverd. Dit artikel kan zowel gebruikt worden als gadget/speelgoed maar ook als decoratie bij Halloween of Gothic par..
0,99€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Vanaf 84 stuks: 0,32€
Knotsgekke aapjes uit zacht stretchy materiaal die zeer rekbaar zijn. Ze zijn circa 6,5 cm lang en worden in verschillende kleuren geleverd (mix). Elk aapje zit apart verpakt in een zakje wat het ideaal maakt om uit te delen op school of op een verjaardagfeestje. Prijs is per stuk. U vindt deze..
0,40€
Excl. BTW:0,33€
MPN: Vanaf 144 stuks: 0,20€
Een leuk geel mannetje met een BIG smile op zijn gezicht, gemaakt van zacht stretchy materiaal waardoor zijn armen en benen zeer rekbaar zijn. Het hebbeding voor de kinderen. Ze zijn circa 5,2 cm lang en zijn apart verpakt in een zakje. Prijs is per stuk. U vindt deze gele stretchy mannetjes en..
0,30€
Excl. BTW:0,25€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam Amfibievoertuig in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam HYDRUS en is een mooi amfibievoertuig (met 6 wielen) van 60x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam 4x4 jeep in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam VET 4x4 en is een grappige 4x4 jeep van 60x25x40 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. D..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam auto in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam JUPITER en is een mooie brandweerwagen van 80x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. De..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam helikopter in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam WALLABY 1 en is een mooie rode helikopter van 100x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderf..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam Jeep in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam MOUNTAIN 4x4 en is een leuke jeep van 60x25x40 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. De prij..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam Quad in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam MERCURY en is een gele quad van 45x30x30 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. De prijs is ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam Reddingsboot in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam NEPTUNE en is een grappig geel bootje van 60x35x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfees..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam Takelwagen in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam PHOENIX en is een kleine takelwagen van 70x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje...
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Dickie Toys
Leuke Brandweerman Sam Waterwagen in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam VENUS en is een grappige tankwagen van 60x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,85€
Wie kent deze diertjes nog van vroeger? Een echte klassieker! Deze figuurtjes kan je in elke houding plooien en blijven zo dan staan.... tot je ze weer in een nieuwe houding plooit. Dit is gewoon TE GEK! Elk figuurtje is circa 10 cm groot en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar ge..
1,10€
Excl. BTW:0,91€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,30€
Deze draken figuren zijn de perfecte uitdeelcadeautjes voor kinderen. De verschillende figuren zijn ongeveer 9 cm groot en zijn mooi verpakt in een ei-vormige blister. De verschillende soorten (draken) worden willekeurig door elkaar geleverd. Een perfect cadeautje bij een verjaardagsfeestje thuis of..
1,65€
Excl. BTW:1,36€
Minions Bouwdoos BOOSTER-PACK. Deze leuke bouwdoos van Mega Construx bestaat uit maar liefst 150 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De BOOSTER-PACK set bevat 1 figuurtje en nog 149 onderdelen om jouw eigen bouwwerk te maken, bekijk de foto's voor enkele voorbeelden. Het figuur..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Minions Bouwdoos COPY CHAOS. Deze leuke kleine bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 33 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De COPY CHAOS set bevat 1 figuurtje dat met een kopieerapparaat de gekste dingen doet...pure chaos! Het figuurtje is circa 3,5 cm groot en alles zi..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
Minions Bouwdoos JELLY JIGGLE. Deze leuke kleine bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 37 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De JELLY JIGGLE set bevat 1 figuurtje, wasmand, diverse fruitsoorten en nog veel meer. Het figuurtje is circa 3,5 cm groot en alles zit mooi verp..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
Minions Bouwdoos HYDRANT CRUSH. Deze leuke kleine bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 39 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De HYDRANT CRUSH set bevat 1 figuurtje dat blindelings verliefd is op een gele brandweer waterkraan. Het figuurtje is circa 3,5 cm groot en alle..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
Minions Bouwdoos CHAIR-O-MATIC. Deze leuke bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 55 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De CHAIR-O-MATIC set bevat 1 figuurtje met hoed en alles om deze TE GEKKE stoel in elkaar te steken. Het figuurtje is circa 4 cm groot en alles zit ver..
6,50€
Excl. BTW:5,37€
Minions Bouwdoos MAILROOM MANIA. Deze leuke bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 59 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De MAILROOM MANIA set bevat 1 figuurtje, een kat, diverse kratten en een installatie met lopende band om alle pakjes te verwerken. Het figuurtje is ci..
6,50€
Excl. BTW:5,37€
Minions Bouwdoos FORTRESS BREAK-IN. Deze leuke bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit maar liefst 70 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De FORTRESS BREAK-IN set bevat 3 figuurtjes, alles om de toegangspoort na te bouwen en nog andere zaken. De figuren zijn circa 4 cm gro..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Minions Bouwdoos FACTORY FIASCO. Deze leuke bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit maar liefst 76 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De FACTORY FIASCO set bevat 3 figuurtjes, alles om deze machine met 2 grijpers te bouwen en natuurlijk de BANAAN die iedereen wil opeten! ..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,90€
Super schattig en zacht figuurtje van 8 cm groot met 2 grote PLOP-EYE ogen. Als je op het hoofdje drukt komen de grote ogen naar buiten, kei leuk en de kinderen zijn er zot van! Deze figuurtjes kunnen ook gebruikt worden voor bij de doopsuiker (voor kinderen). De verschillende motieven (gezichtjes..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooie slang in diverse kleuren en kleurencombinaties. Elke slang is vervaardigd uit zacht kunststof en is circa 34 cm lang. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één stuk.BULK-korting vanaf 72 stuks ( = 1 displaydoos )...
0,65€
Excl. BTW:0,54€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,89€
Soldaat Speelfiguur 12 cm. Stoere speelfiguren in soldaten uitvoering. Elke soldaat is 12 cm hoog en apart verpakt in een doorzichtig doosje van 12 x 6 x 2,5 cm groot. De verschillende uitvoeringen worden willekeurig door elkaar geleverd. Een leuk cadeautje voor de stoere jongens! Prijs is voo..
1,10€
Excl. BTW:0,91€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,25€
Super grote duizendpoot van maar liefst 29 cm lang. Door het rekbaar materiaal kan je deze duizendpoot nog uit elkaar trekken en eventueel wegschieten, dus HET hebbeding voor de kinderen. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Prijs is voor één Stretchy Duizendpoot. ..
1,50€
Excl. BTW:1,24€
MPN: Vanaf 36 stuks: 0,65€
Mooie gekleurde gekko's (9 cm) die je uit elkaar kan trekken (stretchy) en die erna hun normale lengte terug aannemen. De stretchy gekko's zijn elk verpakt in een handig zakje (9,5x6x1,5 cm) waardoor het dus een ideaal uitdeelcadeautje wordt voor een verjaardagsfeestje thuis of op school. De 12 vers..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Leuke set van 4 stretchy kikkers die je kan wegschieten. Vliegt jouw kikker het verst? De kikkers hebben een lengte van 7,5 cm en zijn verpakt op een mooie kaart. De prijs is voor één kaart met 4 stretchy kikkers.BULK korting vanaf 24 stuks!..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
Zootropolis Speelfiguren - Clawhauser & Bat Eyewitness. Na jaren bureauwerk, is Clawhauser niet meer de snelste Cheetah, maar hij levert wel goed politiewerk. Hij heeft vaak met ooggetuigen te doen die naar het kantoor komen om een misdaad aan te geven. Hij is vergezeld met Bat Eyewitness..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Zootropolis Speelfiguren - Judy Hopps & May Bellwether. Judy Hopps is een idealistisch konijn uit de Bunnyburrow: ze geloofd dat in Zootropolis iedereen alles kan zijn. Bellwether is een zachtmoedige vice-burgemeester. Ze is dé mislukking en de eerste om te zeggen: "Wij kleintjes, moeten ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Zootropolis Speelfiguren -  Mayor Lionheart & Lemming Businessman. Burgemeester Lionheart is de nobelste man van Zootropolis. Hij gelooft dat alle zoogdieren een kans verdienen om hun dromen na te streven, en deze overtuiging heeft Lemmings aangespoord om een succesvol zakenman te zi..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 40
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.