Menu
Your Cart

OPGELET: Door de sociale onrust bij Bpost kunnen de bestellingen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden.

Schoolverf 600 ml.

Kwaliteitsvolle schoolverf of plakkaatverf in handige knijpflessen van 600 ml. die geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. De READY MIXED PAINT gamma van BRIAN CLEGG bestaat uit de normale briljante kleuren, uitwasbare kleuren en fluo kleuren.

Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO BLAUW. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatverf..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO ORANJE. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatver..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO ROOD. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatverf ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Uitwasbare Verf 600 ml. ZWART. Deze zwarte uitwasbare verf is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verwijderd te worden van huid en uit de meeste kinderkleding. Wil je dus zonder stress aan een verfproject met kinderen beginnen, dan is deze vloeibare "klaar om te gebruiken" verf iets voor jouw. De..
5,50€
Excl. BTW:4,55€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO GEEL. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatverf ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO GROEN. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatverf..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO ROZE. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatverf ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. BLAUW. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water. Deze hoogwaardige plakkaatverf is rijk, levendig en heeft een dikke textuur met een goede dekking. De 600 ml. schoolverven van BRIAN CLEGG kunnen eenvoudig verdund worden ..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. GEEL. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water. Deze hoogwaardige plakkaatverf is rijk, levendig en heeft een dikke textuur met een goede dekking. De 600 ml. schoolverven van BRIAN CLEGG kunnen eenvoudig verdund worden m..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. GROEN. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water. Deze hoogwaardige plakkaatverf is rijk, levendig en heeft een dikke textuur met een goede dekking. De 600 ml. schoolverven van BRIAN CLEGG kunnen eenvoudig verdund worden ..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. ROOD. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water. Deze hoogwaardige plakkaatverf is rijk, levendig en heeft een dikke textuur met een goede dekking. De 600 ml. schoolverven van BRIAN CLEGG kunnen eenvoudig verdund worden m..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. WIT. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water. Deze hoogwaardige plakkaatverf is rijk, levendig en heeft een dikke textuur met een goede dekking. De 600 ml. schoolverven van BRIAN CLEGG kunnen eenvoudig verdund worden me..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. ZWART. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water. Deze hoogwaardige plakkaatverf is rijk, levendig en heeft een dikke textuur met een goede dekking. De 600 ml. schoolverven van BRIAN CLEGG kunnen eenvoudig verdund worden ..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Uitwasbare Verf 600 ml. BLAUW. Deze blauwe uitwasbare verf is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verwijderd te worden van huid en uit de meeste kinderkleding. Wil je dus zonder stress aan een verfproject met kinderen beginnen, dan is deze vloeibare "klaar om te gebruiken" verf iets voor jouw. De..
5,50€
Excl. BTW:4,55€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Uitwasbare Verf 600 ml. GEEL. Deze gele uitwasbare verf is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verwijderd te worden van huid en uit de meeste kinderkleding. Wil je dus zonder stress aan een verfproject met kinderen beginnen, dan is deze vloeibare "klaar om te gebruiken" verf iets voor jouw. De ve..
5,50€
Excl. BTW:4,55€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Uitwasbare Verf 600 ml. GROEN. Deze groene uitwasbare verf is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verwijderd te worden van huid en uit de meeste kinderkleding. Wil je dus zonder stress aan een verfproject met kinderen beginnen, dan is deze vloeibare "klaar om te gebruiken" verf iets voor jouw. De..
5,50€
Excl. BTW:4,55€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Uitwasbare Verf 600 ml. ROOD. Deze rode uitwasbare verf is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verwijderd te worden van huid en uit de meeste kinderkleding. Wil je dus zonder stress aan een verfproject met kinderen beginnen, dan is deze vloeibare "klaar om te gebruiken" verf iets voor jouw. De ve..
5,50€
Excl. BTW:4,55€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Uitwasbare Verf 600 ml. WIT. Deze witte uitwasbare verf is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk verwijderd te worden van huid en uit de meeste kinderkleding. Wil je dus zonder stress aan een verfproject met kinderen beginnen, dan is deze vloeibare "klaar om te gebruiken" verf iets voor jouw. De ve..
5,50€
Excl. BTW:4,55€
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.