Menu
Your Cart

Stickerboek - Vel

MPN: Extra korting!
Stickerparade Japanse Poppetjes Met dit boekje kan je naar hartelust stickers plakken en mooie plaatjes inkleuren. Er zijn maar liefst 24 kleurplaten aanwezig om zelf in te kleuren. Kokeshi zijn traditionele Japanse gelukspoppetjes van hout. Ze staan in dit kleurboek te stralen, zodat jij ..
0,99€ 2,23€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Stickerparade Prachtige Prinsessen Met dit boekje kan je naar hartelust stickers plakken en mooie plaatjes inkleuren. Er zijn maar liefst 24 kleurplaten aanwezig om zelf in te kleuren. Wie droomt er niet van om een prinses te zijn? In dit kleurboek staan de mooiste prinsessen te pronken, z..
0,99€ 2,23€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Verhalenplakboek Prinses Olivia en de Danswedstrijd. Ontdek de avonturen van prinses Olivia in dit leuke verhalenplakboek. Luister aandachtig als mama of papa het verhaal voorleest Zoek op het stickervel de woordjes die zijn weggelaten en plak ze op de juiste tekeningen. Als je klaar b..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Verhalenplakboek Prinses Olivia en het Draakje. Ontdek de avonturen van prinses Olivia in dit leuke verhalenplakboek. Luister aandachtig als mama of papa het verhaal voorleest Zoek op het stickervel de woordjes die zijn weggelaten en plak ze op de juiste tekeningen. Als je klaar bent, ..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Zonnebloem Plakboek Poes 3+ Waarom dit boek? - om de handvaardigheid te ontwikkelen - om de kleuren te kennen - om vormen te leren - om cijfers en hoeveelheden te leren - om de observatie te verbeteren - om de eerste stappen naar het schrijven te zetten Hoe gebruik je dit boek?..
0,99€ 2,00€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Stickerboek Sinterklaas Plak en Kleur Kijk! Daar komt Sinterklaas met een zak vol geschenkjes! Plak het speelgoed en zoek de sticker met het kleurvoorbeeld. Twee activiteiten op elke bladzijde: een afbeelding die je met stickers kunt aanvullen en een tekening die je volgens het te plakken ..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
Educatieve Stickers DIEREN GEZICHTJES - 312 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 3 vellen met in totaal 312 educatieve stickers in de vorm van leuke gezichtjes van diverse dieren. Zo zijn er de gezichtjes van een mol, lieveheersbeestje, slak en een egel telkens in verschillende afmetingen. Le..
3,20€
Excl. BTW:2,64€
Educatieve Stickers OGEN in blauw en groen - 312 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 3 vellen met in totaal 312 educatieve stickers in de vorm van ogen in de kleuren blauw, groen en geel. Leer de kinderen op een speelse manier de verschillende uitdrukkingen herkennen.De stickers zijn eenvoud..
3,20€
Excl. BTW:2,64€
Educatieve Stickers OGEN in rood en oranje - 312 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 3 vellen met in totaal 312 educatieve stickers in de vorm van ogen in diverse uitdrukkingen. Leer de kinderen op een speelse manier de verschillende uitdrukkingen herkennen.De stickers zijn eenvoudig te verw..
3,20€
Excl. BTW:2,64€
Educatieve Thema Stickers BOERDERIJ DIEREN - 240 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 240 educatieve stickers met als thema de verschillende boerderij dieren. De stickers zijn verdeeld over 10 vellen en 5 kleuren, dus 2 vellen per kleur (rood, geel, blauw, groen, rose). Leer de kinderen op..
4,20€
Excl. BTW:3,47€
Educatieve Thema Stickers DE BOERDERIJ - 264 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 264 educatieve stickers met als thema de boerderij. De stickers zijn verdeeld over 12 vellen. Leer de kinderen op een speelse manier alle boerderijdieren herkennen.De stickers zijn eenvoudig te verwijderen. ..
4,75€
Excl. BTW:3,93€
Educatieve Thema Stickers DE BOERDERIJ - 66 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 66 educatieve stickers met als thema de boerderij. De stickers zijn verdeeld over 3 vellen. Leer de kinderen op een speelse manier alle boerderijdieren herkennen.De stickers zijn eenvoudig te verwijderen. LE..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
Educatieve Thema Stickers DE KLOK - 90 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 90 educatieve stickers met als thema de klok. De stickers zijn verdeeld over 3 vellen. Leer de kinderen op een speelse manier de tijd aflezen op een klok.De stickers zijn eenvoudig te verwijderen. LEREN DOOR TE S..
2,50€
Excl. BTW:2,07€
Educatieve Thema Stickers FRUIT & GROENTEN - 60 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 60 educatieve stickers met als thema groenten & fruit. De stickers zijn verdeeld over 3 vellen. Leer de kinderen op een speelse manier alle soorten groenten en fruit herkennen.De stickers zijn eenvoud..
2,50€
Excl. BTW:2,07€
Educatieve Thema Stickers TRANSPORT - 54 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 54 educatieve stickers met als thema transport. De stickers zijn verdeeld over 3 vellen. Leer de kinderen op een speelse manier alle soorten voertuigen op de weg, zee en in de lucht herkennen.De stickers zijn eenvou..
2,50€
Excl. BTW:2,07€
Educatieve Thema Stickers WILDE DIEREN - 180 Stuks. Deze set bestaat uit maar liefst 180 educatieve stickers met als thema de verschillende wilde dieren in elk werelddeel. De stickers zijn verdeeld over 10 vellen en 5 kleuren, dus 2 vellen per kleur (rood, geel, blauw, groen, rose). Leer de k..
4,20€
Excl. BTW:3,47€
Educatieve Thema XL Stickers DIEREN - 28 Stuks. Deze set speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar bestaat uit 28 educatieve maxi stickers met als thema dieren. De stickers zijn verdeeld over 4 vellen. Leer de kinderen op een speelse manier alle dieren herkennen.De stickers zijn eenvoudig te verwijder..
3,70€
Excl. BTW:3,06€
Educatieve Thema XL Stickers FRUIT - 22 Stuks. Deze set speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar bestaat uit 228 educatieve maxi stickers met als thema fruit. De stickers zijn verdeeld over 4 vellen. Leer de kinderen op een speelse manier alle fruit soorten herkennen.De stickers zijn eenvoudig te ver..
3,70€
Excl. BTW:3,06€
Educatieve Thema XL Stickers TRANSPORT - 24 Stuks. Deze set speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar bestaat uit 24 educatieve maxi stickers met als thema transport. De stickers zijn verdeeld over 2 vellen. Leer de kinderen op een speelse manier alle voertuigen herkennen.De stickers zijn eenvoudig te..
3,70€
Excl. BTW:3,06€
HotWheels Auto Schetsboek. Laat jouw creativiteit de vrije loop en schets de coolste auto's in deze HotWheels schetsboek. Dit schetboek bevat 44 stickers om jouw schetsen aan te kleden, 5 tekensjablonen (uitneembaar) om de mooiste auto's mee te tekenen en maar liefst 40 vellen om jouw coolste au..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Extra korting!
Magisch Oefenboek Draak 4-6 jaar met 16 beloningsstickers. Dit oefenboek is echt magisch! Op elke pagina staan 1 of meer leuke oefeningen en wanneer je de oefening gedaan hebt kan je één van de 16 beloningssticker krijgen. Maar eerst moeten wij controleren of het antwoord wel juist is... nu kom..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Mijn Snoezig Stickerboek Babydieren. Elk kinderhart smelt bij het zien van deze schattige babydieren. Ga aan de slag met de vele fotostickers en je kleurtjes, en maak dit boek onweerstaanbaar schattig! Vanaf 3 jaar - 8 pagina's + 4 pag. stickervel - 20 x 27 cm. Elke Ballon Media boek ..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Extra korting!
Mijn Snoezig Stickerboek Overal Dieren. Elk kinderhart smelt bij het zien van deze schattige dieren uit de hele wereld. Ga aan de slag met de vele fotostickers en je kleurtjes, en maak dit boek onweerstaanbaar schattig! Vanaf 3 jaar - 8 pagina's + 4 pag. stickervel - 20 x 27 cm. Elke ..
0,99€ 2,25€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,46€
Zeer mooi schets of ontwerp boekje in het thema CITY GIRL, enkel voor de STADMEIDEN! Elk boekje bevat 1 stickervel (met vele stickertjes), 2 tekensjablonen voor kleding te tekenen, 36 pagina's om in te kleuren (of te plakken) en 5 pagina's in diverse motieven om kleding uit te knippen (eventueel met..
1,80€
Excl. BTW:1,49€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,46€
Zeer mooi schets of ontwerp boekje in het thema FASHION GIRL, enkel voor de TRENDY meiden! Elk boekje bevat 1 stickervel (met vele stickertjes), 2 tekensjablonen voor kleding te tekenen, 36 pagina's om in te kleuren (of te plakken) en 5 pagina's in diverse motieven om kleding uit te knippen (eventue..
1,80€
Excl. BTW:1,49€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,46€
Zeer mooi schets of ontwerp boekje in het thema ROCKSTAR GIRL, enkel voor de STOERE meiden! Elk boekje bevat 1 stickervel (met vele stickertjes), 2 tekensjablonen voor kleding te tekenen, 36 pagina's om in te kleuren (of te plakken) en 5 pagina's in diverse motieven om kleding uit te knippen (eventu..
1,80€
Excl. BTW:1,49€
Sticker Waaier - Architect. Voorzie de mooiste gebouwen van hun inrichting en vergeet de tuin niet! Ben jij een echte sticker fanaat? Dan heb je hier met deze sticker waaier jouw artikel gevonden. Dit boekje bestaat uit 24 voorgedrukte pagina's waarop je de stickers kan plakken en zo je eigen ..
1,69€
Excl. BTW:1,40€
Sticker Waaier - Auto. Ontwerp je eigen blitse auto met deze speciale stickers! Ben jij een echte sticker fanaat? Dan heb je hier met deze sticker waaier jouw artikel gevonden. Dit boekje bestaat uit 24 voorgedrukte pagina's waarop je de stickers kan plakken en zo je eigen creatie maken. De..
1,69€
Excl. BTW:1,40€
Sticker Waaier - Dieren. Plak de juiste sticker op de juiste prent zodat deze mooie dieren tevoorschijn komen! Ben jij een echte sticker fanaat? Dan heb je hier met deze sticker waaier jouw artikel gevonden. Dit boekje bestaat uit 24 voorgedrukte pagina's waarop je de stickers kan plakken en z..
1,69€
Excl. BTW:1,40€
Sticker Waaier - Fashion 1. Voorzie deze mooie modellen van de juiste kleding! Ben jij een echte sticker fanaat? Dan heb je hier met deze sticker waaier jouw artikel gevonden. Dit boekje bestaat uit 24 voorgedrukte pagina's waarop je de stickers kan plakken en zo je eigen creatie maken. Dez..
1,69€
Excl. BTW:1,40€
Sticker Waaier - Fashion 2. Kleed deze mooie modellen aan door de juiste sticker op de juiste plaats te plakken! Ben jij een echte sticker fanaat? Dan heb je hier met deze sticker waaier jouw artikel gevonden. Dit boekje bestaat uit 24 voorgedrukte pagina's waarop je de stickers kan plakken en..
1,69€
Excl. BTW:1,40€
Sticker Waaier - Kinderen van de Wereld. Kleed deze kinderen aan in hun traditionele outfit, van Eskimo tot Aziaat! Ben jij een echte sticker fanaat? Dan heb je hier met deze sticker waaier jouw artikel gevonden. Dit boekje bestaat uit 24 voorgedrukte pagina's waarop je de stickers kan plakken..
1,69€
Excl. BTW:1,40€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 99
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.