Menu
Your Cart

Verfsponzen

Op zoek naar verfsponzen of verf stempels voor kleine kinderen? Met deze verf sponsjes in diverse vormen en motieven beleven de kinderen de grootste pret!  Deze setjes mogen niet ontbreken als uw kind een echte verf kunstenaar is...

Handige schaaltjes die elk voorzien zijn van een sponsje. Leuk om te gebruiken bij het schilderen, verf sponsen of je kan ook de schaaltjes gebruiken om kleine knutselspullen in te leggen zodat alles mooi bij elkaar blijft. De dipschalen hebben een diameter van 13 cm en zijn 2,5 cm hoog, de sponsj..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,69€
Handige ronde spons om te gebruiken bij het schilderen of verf sponsen. Deze gele spons heeft een diameter van 7,5 cm, is 3 cm dik en de randen zijn mooi afgerond (zie foto). Super leuk om te gebruiken bij het schilderen in de klas of gewoon thuis! De prijs is voor één stuk.BULK-korting vanaf 12 s..
0,89€
Excl. BTW:0,74€
Leuke sponsjes om te gebruiken bij het schilderen of verf sponsen. Ze hebben elk een diameter van circa 12 cm en zijn 1,5 cm dik. Deze sponsjes passen perfect in onze gekleurde sorteer-of dipschalen of je kan de sponsjes samen bestellen met de schaaltjes in één set. De prijs is voor één set van 4 sp..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
MPN: 10-delig
Set van 10 foam stempels van de mooiste bosdieren. Deze 2 kleurige foam stempels zijn afwasbaar en perfect hanteerbaar met kleine handjes. Ze zijn circa 6,5 - 10 cm groot en in 10 verschillende ontwerpen waaronder een vos, egel, hert, uil, das en eekhoorn. Met deze stempelset maak je de mooiste bos ..
6,60€
Excl. BTW:5,45€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,70€
Leuke sponsje met een diameter van 3,5 cm om gekke DOTS mee te schilderen. Elk sponsje is voorzien van een hard pvc handvatje (zie foto). De totale lengte van dit verfsponsje is 7,5 cm en kan na gebruik voorzichtig met de hand gereinigd worden. Prijs is voor één sponsje. Misschien zijn deze spo..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
Verf Spons FUZZY. Leuke verfspons met groot handvat om gekke figuren mee te schilderen. Deze borstel / spons is voorzien van een lang handvat waardoor het eenvoudig kan gebruikt worden door iedereen, ook de kleinsten. De totale lengte (met handvat) van deze verfspons is 20 cm en kan na gebrui..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
Verf Spons STAMPS 10-delig. Leuke kleine verfsponsjes met een houten handvat om cirkels mee te stempelen. Deze stempel / spons is 8,5 cm lang en de stempel heeft een diameter van 1,5 cm. Kan na gebruik voorzichtig met de hand gereinigd worden. Prijs is voor één set (= 10 stuks). Misschie..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
Verf Sponsjes Bladeren 8-delig. Leuke sponsjes in het blad thema om mooie verf tekeningen mee te maken. Doe een beetje verf in een schaaltje, duw lichtjes het sponsje erin en nu maar stempelen. De 8 verschillende blad verfsponsjes hebben een afmeting tussen de 9 en de 12 cm en zijn circa 3 ..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
Verf Sponsjes Cijfers 10-delig. Leuke sponsjes in de vorm van alle cijfers om mooie verf tekeningen mee te maken. Doe een beetje verf in een schaaltje, duw lichtjes het sponsje erin en nu maar stempelen. De cijfer verfsponsjes hebben een hoogte van circa 6 cm en zijn 3 cm dik. Na gebruik ku..
2,35€
Excl. BTW:1,94€
Leuke sponsjes in de vorm van alle A tot Z letters (uppercase) om mooie verf tekeningen mee te maken. Doe een beetje verf in een schaaltje, duw lichtjes het sponsje erin en nu maar stempelen. De letter verfsponsjes hebben een hoogte van circa 5 cm en zijn 3 cm dik. Na gebruik kunnen de sponsjes vo..
5,70€
Excl. BTW:4,71€
Verf Sponsjes Letters a - z 26-delig. Leuke sponsjes in de vorm van alle a tot z letters (lowercase) om mooie verf tekeningen mee te maken. Doe een beetje verf in een schaaltje, duw lichtjes het sponsje erin en nu maar stempelen. De letter verfsponsjes hebben een hoogte van circa 5 cm en zi..
4,90€
Excl. BTW:4,05€
Verf Sponsjes Mensen 8-delig. Leuke sponsjes in de vorm van verschillende soorten mensen om mooie verf tekeningen mee te maken. Doe een beetje verf in een schaaltje, duw lichtjes het sponsje erin en nu maar stempelen. De 8 verschillende verfsponsjes hebben een afmeting tussen de 8 en de 11 ..
2,10€
Excl. BTW:1,74€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Verf Sponsjes Dinosaurus 9-delig. Leuke sponsjes in het dinosaurus thema om mooie verf tekeningen mee te maken. Doe een beetje verf in een schaaltje, duw lichtjes het sponsje erin en nu maar stempelen. De 9 verschillende dinosaurus verfsponsjes hebben een afmeting tussen de 10 en de 13 cm e..
4,25€
Excl. BTW:3,51€
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.