Menu
Your Cart

OPGELET: Door de drukte kan uw bestelling een paar dagen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden!

Aladine

Stempels Scrap - Kaart  BIRTHDAY Deze ronde koker bevat 34 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "BIRTHDAY" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aanwezig. Id..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
Stempels Scrap - Kaart  COUTURE Deze ronde koker bevat 28 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "COUTURE" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aanwezig. Idea..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
Stempels Scrap - Kaart  LABELS Deze ronde koker bevat 24 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "LABELS" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aanwezig. Ideaal..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
Stempels Scrap - Kaart  LONDON-PARIS-NY Deze ronde koker bevat 41 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "LONDON-PARIS-NY" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook ..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
Stempels Scrap - Kaart  PIJLEN STERREN Deze ronde koker bevat 26 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "PIJLEN STERREN" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aa..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
Stempels Scrap - Kaart  RADERWERK Deze ronde koker bevat 33 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "RADERWERK" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aanwezig. ..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
Stempels Scrap - Kaart  STEAM PUNK Deze ronde koker bevat 27 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "STEAM PUNK" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aanwezig. ..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
Stempels Textiel  ALFABET Set van Textiel Stempels tussen de 2 en 7 cm. groot en een Inktkussen Izink, eenvoudig en uniek in gebruik ! Om Textiel een persoonlijk toets te geven.Het is zo makkelijk vooral wanneer de motieven en inkt speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld voor textiel. De inkt..
12,95€
Excl. BTW:10,70€
Stempels Textiel  GLAM' ROCK Set van Textiel Stempels tussen de 2 en 7 cm. groot en een Inktkussen Izink, eenvoudig en uniek in gebruik ! Om Textiel een persoonlijk toets te geven.Het is zo makkelijk vooral wanneer de motieven en inkt speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld voor textiel. De i..
12,95€
Excl. BTW:10,70€
Stempels Textiel  LONDON NY Set van Textiel Stempels tussen de 2 en 7 cm. groot en een Inktkussen Izink, eenvoudig en uniek in gebruik ! Om Textiel een persoonlijk toets te geven.Het is zo makkelijk vooral wanneer de motieven en inkt speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld voor textiel. De in..
12,95€
Excl. BTW:10,70€
Stempels Textiel  LOVE & CHIC Set van Textiel Stempels tussen de 2 en 7 cm. groot en een Inktkussen Izink, eenvoudig en uniek in gebruik ! Om Textiel een persoonlijk toets te geven.Het is zo makkelijk vooral wanneer de motieven en inkt speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld voor textiel. ..
12,95€
Excl. BTW:10,70€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Stempels Scrap - Kaart  ALPHABET Deze ronde koker bevat 47 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "ALPHABET" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aanwezig. Id..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Stempels Scrap - Kaart  ARABESQUE Deze ronde koker bevat 48 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "ARABESQUE" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aanwezig. ..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Stempels Scrap - Kaart  RONDE VLEKKEN Deze ronde koker bevat 36 stempels tussen de 2 en 7 cm. groot, de stempelrubber  is bevestigd op een foamhouder voor een betere grip. Deze stempels hebben een "RONDE VLEKKEN" motief. Een stempelkussen van 3 cm. voorzien van zwarte inkt is ook aanw..
10,99€
Excl. BTW:9,08€
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.