Menu
Your Cart

OPGELET: Door de drukte kan uw bestelling een paar dagen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden!

Badeendjes

Zoek je leuke badeendjes? Of wil je een set thema badeendjes kopen? Wij beschikken over de grappigste eendjes in verschillende thema's. Ben je op zoek naar een groothandel in badeendjes? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijke offerte op maat aan!

MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Met dit uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje thuis of op school scoor je bij de meisjes altijd! Elk prinses badeendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 3 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één prinses badeendje.Of zoek je ..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Leuke badeendjes in de vorm van Vikingen. Elke badeend is 5 cm groot en de 4 verschillende types worden willekeurig door elkaar geleverd.Mooi om te gebruiken als uitdeelcadeautje of om bij geboortesnoepjes te hangen. De prijs is voor één Viking badeendje. BULK-Korting vanaf 24 stuks.Wil je als sc..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Laatste stuks!
Zeer mooie badeendjes in de stijl van cheerleaders van een voetbalclub of andere sportclub. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 4 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één cheerleader badeendje.Of zoek je misschien nog leuke..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Deze leuke badeendjes in de vorm van 3 circus artiesten zijn circa 5 cm groot. De 3 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje thuis of op school. De prijs is voor één circus badeendje.Of zoek je misschien nog leuke..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,79€
Schattig eenhoorn badeendje met regenboog kleuren. Elk eendje is 7 cm lang en is vervaardigd uit zacht kunststof. Dit is het ideale uitdeelcadeautje voor de kinderen bij een feestje thuis of op school. De prijs is voor één eenhoorn badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeendjes in andere mo..
0,95€
Excl. BTW:0,79€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,66€
Zeer grappige badeendjes in de stijl van hippies uit de jaren 60-70. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 2 verschillende figuurtjes (vrouw en man) worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één hippie badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeend..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Deze leuke badeendjes zijn in de vorm van 3 verschillende hulpverleners, namelijk een dokter, een brandweerman en een politieman. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 3 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Elke piraat moet een piraten badeendje bezitten als geluksbrenger. Deze gekke eendjes zijn 5 cm lang en vervaardigd uit zacht kunststof. De 4 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één piraten badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeendjes in ande..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,66€
Leuke badeendjes in een vorm van Rockstars in 2 verschillende stijlen!  Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één rockstar badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeendjes in an..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Misschien krijg je deze leuke badeend wel tijdens je bezoek bij de tandarts. De badeendjes zijn vervaardigd uit zacht kunststof en in het tandarts thema. De 3 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje thuis - school of..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Zeer speciale badeendjes in een camouflage stijl in 4 verschillende kleuren. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor één camouflage badeendje.Of zoek je misschien nog leuke badeendjes in andere mo..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooie kleine badeendjes in de vorm van verplegend personeel. Elke badeend is 5 cm groot en de 4 verschillende types worden willekeurig door elkaar geleverd.Mooi om te gebruiken als uitdeelcadeautje thuis of op school. De prijs is voor één verplegend badeendje. BULK-Korting vanaf 24 stuks.Wil je a..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.