Menu
Your Cart

Waterpistool

Een waterpistool kopen? Hier bij e-Stocklots hebben wij een ruim aanbod waterpistolen aan de beste prijs. Wilt u het gebruiken als een uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje, een kleine attentie op de sportclub of gewoon om jouw vriendjes nat te spuiten? Bekijk ze hier en bestel online aan de goedkoopste prijs.

MPN: Vanaf 48 stuks: 0,39€
Leuk mini waterpistool in 4 verschillende kleuren te gebruiken als uitdeelcadeautje thuis of op school. Elk waterpistooltje is circa 4 x 4,5 cm groot, apart verpakt in een zakje en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistooltje. BULK-korting ..
0,55€
Excl. BTW:0,45€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,55€
Klein leuk waterpistooltje in een Space Gun uitvoering. Elk waterpistooltje is circa 8 cm lang, verpakt in een zakje en dus leuk om als uitdeelcadeautje te gebruiken. De 3 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting vanaf 24 stuks.On..
0,70€
Excl. BTW:0,58€
MPN: Vanaf 48 stuks: 0,45€
Deze leuke waterpistooltjes in de vorm van een brandblusser zijn er in 4 verschillende kleuren. Elk waterpistooltje is circa 9 groot, verpakt in een zakje en dus super handig om als uitdeelcadeautje te gebruiken. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor..
0,55€
Excl. BTW:0,45€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,59€
Leuke waterpistooltjes in de vorm van een zeepaardje, dolfijn of haai in verschillende kleuren. Elk waterpistool is circa 9 cm groot en apart verpakt in een plastiek zakje. De  verschillende kleuren en uitvoeringen worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistooltje...
0,75€
Excl. BTW:0,62€
MPN: Vanaf 48 stuks: 0,65€
Klein waterpistooltje van 12 cm lang in 3 verschillende kleuren, namelijk blauw, groen en oranje. Een ideaal uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje thuis of op school. De  verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting va..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,99€
Deze waterpistooltjes hebben de vorm van een dolfijn, pinquin, krokodil en een pelikaan. Bij het schieten gaat telkens de bek van het dier open. Elk waterpistool is tussen de 12 & 15 cm groot, verpakt in een zakje en dus super leuk om als uitdeelcadeautje te gebruiken. De 4 verschillende moti..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,60€
Leuke waterpistolen van 13 cm groot in de vorm van verschillende wilde dieren. Elk waterpistool is netjes verpakt op een blisterkaart. De verschillende motieven worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting vanaf 12 stuks.Ontdek ons ruim aanbod aan waterpis..
1,85€
Excl. BTW:1,53€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,40€
Dit zijn wel heel speciale waterpistolen, het zijn namelijk kruisboog waterpistolen. Je kan dit waterpistool op 2 verschillende manieren gebruiken. De eerste manier is om de kruisboog met de vinger telkens (snel na elkaar) naar achter te trekken (zonder te vergrendelen) en dan los te laten zodat doo..
1,60€
Excl. BTW:1,32€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,10€
Ben jij een cowboy held? Dan is dit waterpistool in de vorm van een Colt revolver zeker iets voor jouw. Dit doorzichtig waterpistool is circa 17 cm lang, leverbaar in 3 kleuren (rood, geel en blauw) en zit apart verpakt in een zakje. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. ..
1,30€
Excl. BTW:1,07€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,40€
Mooi grijs waterpistool van 17,5 cm met afschroefbaar reservoir, in de vorm van een ruimte pistool. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Elk waterpistooltje is apart verpakt in een zakje met headerkaart. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting vanaf 24 stuks.Ontd..
1,65€
Excl. BTW:1,36€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,25€
Mooi Space-achtig waterpistool in 3 verschillende kleuren. Elk waterpistool is circa 20 x 11 cm groot, apart verpakt in een zakje met headerkaart en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting vanaf 24 stuks.Ontdek ons ruim aanb..
1,50€
Excl. BTW:1,24€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,99€
Dit Sunny Yellow waterpistool van 20 cm is HET hebbeding van deze zomer. Met zijn frisse gele kleur valt hij extra op tussen de andere waterpistolen. Elk waterpistool is verpakt in een plastiek zakje en dus ideaal te gebruiken als uitdeelcadeautje. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting van..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,99€
Mooi gedetailleerd waterpistool in de klassieke vorm van een revolver. Elk waterpistool is 20 cm lang, verpakt in een zakje en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting vanaf 24 stuks.Ontdek ons ruim aanbod aan waterpistolen !..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
MPN: Vanaf 24 stuks: 1,65€
Mooi groot waterpistool met 2 waterstralen (double shot) verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Het waterpistool is circa 23 x 12 cm groot en elk apart verpakt in een plastiek zakje ( 30 x 18 cm) voorzien van een leuke headerkaart. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Vanaf 12 stuks: 2,90€
Groot waterpistool met extra pomp en groot waterreservoir. Dit waterpistool is 29 cm groot en de 3 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Elk waterpistool is verpakt in een netje met headerkaart. Een ideaal cadeautje voor op een verjaardagsfeestje. De prijs is voor 1 wa..
3,30€
Excl. BTW:2,73€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,70€
Grote waterpomp (waterpistool) van maar liefst 42 cm (70 cm uit getrokken) in diverse kleuren. Elk waterpistool is voorzien van een handvat om het water op te zuigen en nadien met een sterke straal uw vriendjes nat te spuiten. Alles mooi verpakt op een grote kaart en de verschillende kleuren worden..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
MPN: Vanaf 6 sets: 3,65€
Grappige set waterspuiters verpakt in een doorzichtige container met draagkoord. Deze set bestaat uit een reep chocolade, ijslolly en een ijscreme in potje met afmetingen tussen 8 à 9 cm groot. Super leuk voor de kleintjes (12M+) maar ook voor de grotere kinderen. De prijs is voor 1 set waterspuit..
4,10€
Excl. BTW:3,39€
MPN: Vanaf 6 sets: 3,65€
Leuke set waterspuiters verpakt in een doorzichtige container met draagkoord. Deze set bestaat uit een bij, bloem en gieter met afmetingen tussen 8 à 9 cm groot. Super leuk voor de kleintjes (12M+) maar ook voor de grotere kinderen. De prijs is voor 1 set waterspuiters. BULK-korting vanaf 6 sets.W..
4,10€
Excl. BTW:3,39€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Compact waterpistool met reservoir in diverse kleuren. Elk waterpistooltje is circa 12 cm groot en apart verpakt in een plastiek zakje. De  verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting vanaf 48 stuks.Ontdek ons ruim aanbod ..
0,59€
Excl. BTW:0,49€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi waterpistool in de vorm van een Cowboy revolver. Elk waterpistooltje is 14 cm lang, apart verpakt in een plastiek zakje en de kleur is hoofdzakelijk rood (kan ook beperkt blauw zijn). Een super leuk waterpistool voor de KIDS! De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting vanaf 48 stuks.Ontdek..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Dit waterpistool van 16 cm groot heeft maar liefst 2 watertanks en spuit met 2 waterstralen (double shot). Het waterpistool is 16 x 13 cm groot en beschikbaar in 2 kleuren, namelijk groen en oranje. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Elk waterpistool is apart verpakt i..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuk waterpistool met afneembare tank. Het waterpistooltje is circa 16 cm lang, 9 cm hoog en wordt willekeurig in de verschillende kleuren geleverd. Een mooi uitdeelcadeautje voor op een feestje of om gewoon een watergevecht te starten tijdens de warme zomerdagen. Plezier verzekerd! De prijs is voor..
0,99€
Excl. BTW:0,82€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuk waterpistool in de vorm van een brandblusser. Deze brandblusser is 18 x 9 cm groot (5 cm diameter) en wordt bediend door in het handvat te knijpen. Dit mag niet ontbreken als je een jonge brandweerman fan bent! Doof de brand of spuit gewoon uw vrienden lekker nat. De prijs is voor 1 waterpist..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Dit waterpistool van 21 cm groot spuit maar liefst met 2 waterstralen (double shot). Het waterpistool is beschikbaar in 3 kleuren, namelijk groen, blauw en oranje. De verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Elk waterpistool is apart verpakt in een zakje met headerkaart. De pri..
1,45€
Excl. BTW:1,20€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Waterpistool Space met 2 tanks 24 cm. Groot waterpistool van maar liefst 24 cm met 2 afschroefbare reservoirs. Deze waterpistolen worden willekeurig in 3 diverse kleuren geleverd. Elk waterpistool is verpakt in een plastiek zakje met headerkaart. Prijs is voor één waterpistool van 24 cm. ..
2,10€
Excl. BTW:1,74€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi groot waterpistool van maar liefst 26 cm met afschroefbaar reservoir, het heeft de vorm van een ruimte pistool. Deze waterpistolen zijn grijs van kleur met 2 verschillende kleuren watertanks, welke willekeurig door elkaar worden geleverd. Elk waterpistool is apart verpakt in een plastiek zakj..
1,90€
Excl. BTW:1,57€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi en kleurrijk waterpistool met een lengte van maar liefst 28 cm. De 3 verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd en elk waterpistool is verpakt in een zakje ( 32x19 cm) met headerkaart. Een must-have voor elk watergevecht! De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-korting vana..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Groot waterpistool van maar  liefst 28 cm met 2 afschroefbare reservoirs. De 3 kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Elk waterpistool is verpakt in een plastiek zakje met headerkaart. Perfect voor jouw watergevecht, thuis, op kamp of op school! De prijs is voor 1 waterpistool. On..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi Space-achtig waterpistool om een echt watergevecht mee te voeren. Elk waterpistool is 28 x 12 cm groot, apart verpakt in een zakje met headerkaart en de 4  verschillende kleuren (groen, oranje, wit en geel) worden willekeurig door elkaar geleverd. De prijs is voor 1 waterpistool. BULK-ko..
1,80€
Excl. BTW:1,49€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi groot waterpistool van maar liefst 31 cm met afschroefbaar reservoir, in de vorm van een ruimte pistool. De verschillende kleuren (reservoir) worden willekeurig door elkaar geleverd. Elk waterpistool is apart verpakt in een plastiek zakje met headerkaart. De prijs is voor 1 waterpistool. ..
1,99€
Excl. BTW:1,64€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Simpel maar mooi waterpistooltje van circa 9 cm groot in de vorm van een STAR TREK Faser pistool. Elk waterpistool is apart verpakt en de verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal waterpistooltje voor een schoolfeest, verjaardagsfeest of event! De prijs is voor 1 ..
0,55€
Excl. BTW:0,45€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Een grote brandblusser als waterpistool gebruiken? Met dit waterpistool kan je met de slang heel juist richten om uw vriendjes nat te spuiten. Deze brandblusser is circa 23 cm groot, voorzien van een soepele slang met spuitstuk en apart verpakt in een plastiek zakje. De prijs is voor 1 brandbluss..
3,60€
Excl. BTW:2,98€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 34
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.