Menu
Your Cart

Boetseren - Kleien

Boetseren of kleien is een leuke en creatieve activiteit voor elk kind. Hier bij e-Stocklots vindt je hoofdzakelijk zacht blijvende klei die je telkens opnieuw kunt gebruiken wat natuurlijk voordelig is voor u als klant. Ook leuke vormpjes, deegrollers of snijmessen om de klei te bewerken vindt je hier. Zoekt u iets speciaals wat niet op onze website staat, laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. BRUIN. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk ..
2,24€ 2,99€
Excl. BTW:1,85€
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. HUID KLEUREN. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoo..
2,24€ 3,50€
Excl. BTW:1,85€
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. PURPER. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk..
2,24€ 2,99€
Excl. BTW:1,85€
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. TERRACOTTA. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon ..
2,24€ 2,99€
Excl. BTW:1,85€
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. TURKOOIS. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon le..
2,24€ 2,99€
Excl. BTW:1,85€
MPN: Vanaf 12 stuks: 2,55€
Leuke Flossy Klei Set met klei en vormpje verpakt in een potje. Elke set bestaat uit 125 ml. klei, een dier vormpje en dit alles mooi verpakt in een doorzichtig doosje. Deze klei wordt niet hard en is dus herbruikbaar. De  6 verschillende kleuren en vormpjes worden willekeurig door elkaar gelev..
2,85€
Excl. BTW:2,36€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,85€
Grappige Klei Set die bestaat uit een visuele handleiding, 28 gr. klei in 2 kleuren en oogjes. Een compleet setje om de leukste vissen mee te maken. Alles is mooi verpakt in een doorzichtig doosje en de 6 verschillende soorten worden willekeurig door elkaar geleverd. Na het maken van de vis moet je ..
2,15€
Excl. BTW:1,78€
Handige deegrol om de klei egaal te verdelen van circa 21 cm groot. Deze deegrol is gemaakt uit stevig pvc en is verpakt in plastiek. Prijs is voor één klei deegrol. Afgebeelde kleivormpjes niet inbegrepen. Ben je voor jouw creatieve kinderen nog op zoek naar andere kleivormpjes, boet..
1,60€
Excl. BTW:1,32€
Klei Kartelsnijder 18 cm. Stevige kartelsnijder om klei te snijden met een kartel motief. Elke kartelsnijder is circa 18 cm lang en heeft een pvc kartelmes van 6 cm in diameter. Ze worden willekeurig in diverse fluo kleuren geleverd. Prijs is voor één klei kartelsnijder. Ben je voor jouw..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
Klei Pizzasnijder 18 cm. Stevige pizzasnijder om klei te snijden. Elke pizzasnijder is circa 18 cm lang en heeft een pvc snijmes van 6 cm in diameter. Ze worden willekeurig in diverse fluo kleuren geleverd. Prijs is voor één klei pizzasnijder. Ben je voor jouw creatieve kinderen nog op z..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
Kleimessen - Carvers 14-delig. Set kleimessen of kleicarvers in stevig plastiek van circa 15 cm groot. Deze set bestaat 14 verschillende soorten modelleer messen om klei te bewerken. Alles zit verpakt in een kartonnen doosje. Prijs is voor één set kleimessen (=14 stuks). OPGELET: Steeds late..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
Kleivormpjes Alfabet A - Z 26-delig. Zeer stevige kleivormpjes van circa 5 cm groot. Deze set vormpjes bestaat uit het A - Z alfabet (uppercase) en zitten verpakt in een hersluitbaar zakje. De ideale manier of jouw kinderen al spelenderwijs het alfabet te leren kennen. Prijs is voor één set k..
4,40€
Excl. BTW:3,64€
Kleivormpjes Alfabet a - z 26-delig. Zeer stevige kleivormpjes van circa 5 cm groot. Deze set vormpjes bestaat uit het a - z alfabet (lowercase) en zitten verpakt in een hersluitbaar zakje. De ideale manier of jouw kinderen al spelenderwijs het alfabet te leren kennen. Prijs is voor één set k..
4,20€
Excl. BTW:3,47€
Kleivormpjes Mix 12-delig. Set diverse kleivormpjes in stevig plastiek van circa 5 cm groot. Deze set vormpjes bestaat uit een willekeurige mix van zowel dieren, voertuigen, natuur en dag dagelijkse voorwerpen. Alles zit verpakt in een karton doosje. De ideale manier of jouw kinderen al spelende..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
Set numerische kleivormpjes in stevig plastiek van circa 5 cm groot. Deze set vormpjes bestaat uit de cijfers 0 tot  9 en de bewerkingstekens ( +, -,  /, x, = en %) en zitten verpakt in een hersluitbaar zakje. De ideale manier of jouw kinderen al spelenderwijs de cijfers en symbolen te ler..
2,65€
Excl. BTW:2,19€
MPN: Laatste stuks!
Maak je eigen stuiterballen met deze zachte airfoam (luchtschuim). Een soort klei die je uit elkaar kan trekken, oprollen tot een balletje en kan doen stuiteren (opspringen). De 6 verschillende kleuren (blauw, rood, rose, geel, groen en oranje) worden willekeurig door elkaar geleverd. Een zakje (14 ..
1,33€ 1,99€
Excl. BTW:1,10€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. BEIGE. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk te ..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. COBALT BLAUW. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon l..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. GEEL. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk te k..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. GROEN. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk te ..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. NEON KLEUREN. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon l..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. ORANJE. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk..
2,24€ 2,99€
Excl. BTW:1,85€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. REGENBOOG KLEUREN. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gew..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. ROOD. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk te k..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. WIT. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk te kl..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Boetseerklei PlastiPlay 500 gr. ZWART. Een  kleurige boetseerklei die nooit verhardt. De PlastiPlay klei blijft zacht, soepel en is herbruikbaar. Deze boetseerklei is perfect te gebruiken bij jonge kinderen voor het aanleren van de principes in de drie dimensies, maar ook om gewoon leuk te ..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
Weergeven 1 t/m 26 van in totaal 26
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.