Menu
Your Cart

Gezelschapsspellen

Mini Speelkaarten ICE PRINCESS 3 ass. Leuk setje mini speelkaarten van  6x4 cm in het ICE PRINCESS thema. Er zijn 3 verschillende afbeeldingen (van Ijs Prinsessen) welke willekeurig door elkaar worden geleverd. De prijs is voor één set mini speelkaarten. Bent u op zoek naar 24 stuks of ..
0,55€
Excl. BTW:0,45€
Dobbelsteen Foam 12 cm. Zeer grote dobbelsteen vervaardigd uit zacht foam die super veilig is om te gebruiken door kleine kinderen. De 4 verschillende kleuren (blauw-roze-oranje-groen) worden willekeurig door elkaar geleverd. U bekomt dus één dobbelsteen van 12 cm groot. Wenst u van dit arti..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
Dobbelsteen in Foam XL 6x6x6 cm. Deze grote dobbelsteen uit zacht materiaal (foam) is superhandig en veilig voor kleine kinderen. Ze worden willekeurig door elkaar geleverd in de 3 kleuren. Wenst u meerdere stuks te kopen ? Kijk dan in onze BULK-rubriek voor een nog lagere stukprijs.   ..
1,29€
Excl. BTW:1,07€
Geduldspel Klein 12 ass. Enkel nog te krijgen per 24 stuks. Op voorraad: ja, enkel per 24 stuks Afmeting artikel: ca.  cm Kleur artikel: / Materiaal: / Verpakking: / Geschikt vanaf: 3 jaar  ..
0,79€
Excl. BTW:0,65€
Kwartet Skylanders Swap Force Kaartspel. Super gaaf "weetjes" kwartet kaartspel  van de SKYLANDERS SWAP FORCE verpakt in een mooi schuifdoosje. Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie. Kinderen zijn dol op kwartet! Op de extra grote (en stevige) kaarten staan de mooiste plaatj..
2,45€
Excl. BTW:2,02€
Fles balanceer spel De fles is de kern van de wedstrijd. Bekwame techniek is nodig om de zwaartekracht te stabiliseren. Wees voorzichtig bij het leggen van de munten in de juiste volgorde op de fles: als een munt is verplaatst, kunnen de andere munten naar beneden vallen. Inhoud : 1 Fles ..
5,50€
Excl. BTW:4,55€
Geduldspel Labyrinth 13 x 13 cm. Kan jij als snelste alle cijfers doorlopen in dit labyrinth? Verschillende kleuren worden willekeurig door elkaar geleverd. Ideaal voor de grabbelton, verrassingszak of als cadeau verjaardagsfeestje. Wenst u meerdere stuks te kopen ? Kijk dan in ..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Glazen Stapelen Stapel de glazen zoals het voorbeeld. Om de beurt pakt een speler een glaasje van de toren zonder het rode glaasje te laten vallen. De speler die als eerste het rode glaasje laat vallen heeft verloren.   Levertijd : Op werkdagen voor 16u00, volgende w..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
Springende Kikkers Spel Krijg jij alle kikkers in de beker ? Een kaart is voorzien van beker en 3 springende kikkers. Ideaal voor de grabbelton, verrassingszak of als cadeau verjaardagsfeestje. Wenst u meerdere stuks te kopen ? Kijk dan in onze BULK-rubriek voor een nog lagere stukprijs. ..
0,65€
Excl. BTW:0,54€
Wiebelende toren Bouw de toren zoals aangegeven. Gooi met de dobbelsteen. Verwijder de kleur pilaar zoals aangegeven op de dobbelsteen. Valt de toren ? Dan ben je verloren ! Inhoud : 30 Pilaren 7 Schijven 1 Dobbelsteen   Levertijd : Op werkdagen voor 16u00, vo..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.