Menu
Your Cart

De leukste kleur, sticker- en oefenboekjes van Ballon Media al vanaf 0,99€ per stuk. Bekijk ons RUIM aanbod!

Bouw & Constructie

Leuk bouwspeelgoed of speelgoed bouwdozen vindt u bij ons aan de beste prijs. Kleine bouwdoosjes die elk kind blij maken!

 

MPN: Vanaf 24 stuks: 1,50€
Leuke kaart met alles om 2 Glow in the Dark Dinosaurussen te bouwen in 3D. Hier beleef je dubbel plezier aan, eerst met het bouwen en nadien bij het oplichten van deze dino's in het donker. Op elke kaart van 14 x 25 cm groot zit alles om 2 dinosaurussen te bouwen? Kan jij elk van de 6 verschillende ..
1,75€
Excl. BTW:1,45€
Minions Bouwdoos BOOSTER-PACK. Deze leuke bouwdoos van Mega Construx bestaat uit maar liefst 150 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De BOOSTER-PACK set bevat 1 figuurtje en nog 149 onderdelen om jouw eigen bouwwerk te maken, bekijk de foto's voor enkele voorbeelden. Het fig..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Minions Bouwdoos CHAIR-O-MATIC. Deze leuke bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 55 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De CHAIR-O-MATIC set bevat 1 figuurtje met hoed en alles om deze TE GEKKE stoel in elkaar te steken. Het figuurtje is circa 4 cm groot en alles zit ..
6,50€
Excl. BTW:5,37€
Minions Bouwdoos MAILROOM MANIA. Deze leuke bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 59 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De MAILROOM MANIA set bevat 1 figuurtje, een kat, diverse kratten en een installatie met lopende band om alle pakjes te verwerken. Het figuurtje is..
6,50€
Excl. BTW:5,37€
Minions Bouwdoos FORTRESS BREAK-IN. Deze leuke bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit maar liefst 70 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De FORTRESS BREAK-IN set bevat 3 figuurtjes, alles om de toegangspoort na te bouwen en nog andere zaken. De figuren zijn circa 4 cm ..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Minions Bouwdoos FACTORY FIASCO. Deze leuke bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit maar liefst 76 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De FACTORY FIASCO set bevat 3 figuurtjes, alles om deze machine met 2 grijpers te bouwen en natuurlijk de BANAAN die iedereen wil opete..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuk setje van verschillende bouwblokken in veilig kunststof om de mooiste dingen mee te bouwen. In elke set zitten 100 diverse blokken zoals vierkant, rechthoek, rond, halfrond en nog veel meer zodat je bijna alles kan bouwen! In de set zit ook een kaart met enkele leuke voorbeelden die je kan bouw..
2,75€
Excl. BTW:2,27€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi bouwdoosje van Kombo Force met daarin een Galaxy figuur met voertuig. De bouwdoos is 10,5 x 6,5 x 3 cm groot en de 6 verschillende soorten (figuren en voertuigen) worden willekeurig door elkaar geleverd. Aangezien dit alles verpakt is in een mooi ogend doosje is dit het perfecte uitdeelcadeautj..
1,25€
Excl. BTW:1,03€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Minions Bouwdoos COPY CHAOS. Deze leuke kleine bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 33 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De COPY CHAOS set bevat 1 figuurtje dat met een kopieerapparaat de gekste dingen doet...pure chaos! Het figuurtje is circa 3,5 cm groot en alles zi..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Minions Bouwdoos JELLY JIGGLE. Deze leuke kleine bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 37 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De JELLY JIGGLE set bevat 1 figuurtje, wasmand, diverse fruitsoorten en nog veel meer. Het figuurtje is circa 3,5 cm groot en alles zit mooi verp..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Minions Bouwdoos HYDRANT CRUSH. Deze leuke kleine bouwdoos van Mega Bloks (Mattel) bestaat uit 39 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De HYDRANT CRUSH set bevat 1 figuurtje dat blindelings verliefd is op een gele brandweer waterkraan. Het figuurtje is circa 3,5 cm groot en alle..
2,99€
Excl. BTW:2,47€
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.