Menu
Your Cart

OPGELET: Door de sociale onrust bij Bpost kunnen de bestellingen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden.

Little Brian Verf 2+

Little Brian Metallic Verf 2+ ZILVER 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
Little Brian Verf 2+ ZWART 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles. Deze ver..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Glitter Verf 2+ GOUD 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar ( 2+). U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpf..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Glitter Verf 2+ GROEN 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar ( 2+). U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijp..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Glitter Verf 2+ ROOD 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar ( 2+). U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpf..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Glitter Verf 2+ ZILVER 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar ( 2+). U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knij..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Metallic Verf 2+ GOUD 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles. Dez..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Verf 2+ BLAUW 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles. Deze verf k..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Verf 2+ GEEL 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles. Deze verf ka..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Verf 2+ GROEN 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles. Deze ver..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Verf 2+ ROOD 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles. Deze verf ka..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Little Brian Verf 2+ WIT 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles. Deze verf kan..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.