Menu
Your Cart

Particulieren - Sportclubs - Verenigingen

Particulier - Vereniging - Sportclub - Buurtcomité


Particulieren
Particulieren kunnen bij e-Stocklots direct aankopen zonder zich eerst te registreren. Er geldt een minimum orderbedrag van 10€.


Sportclub - Buurtcomite - Vereniging
Indien u als bestuurslid van een club of vereniging een aankoop wil plaatsen kan je dit doen op 2 manieren. De eerste manier is als particulier gewoon uw bestelling plaatsen. Of een tweede manier via een zakelijk account als sportclub, vzw of vereniging en zo kan je genieten van betere prijzen (na registratie) op onze producten.


Hoe gaat dit juist?
Indien u een zakelijke aankoop wenst te plaatsen voor uw club of vereniging maakt u eerst een account aan. Via deze registratie vult u de nodige gegevens in wat betreft de club en de persoon die de bestelling wilt plaatsen.
Van zodra wij uw registratie hebben ontvangen gaan wij deze controleren en goedkeuren. Eens deze door ons is goedgekeurd ontvangt u hiervan een e-mail. Direct na de goedkeuring kunt u inloggen op de site en heeft u toegang tot de speciale prijzen voor sportclubs en verenigingen.


Op welke artikelen krijgen wij dan korting?
Alle artikelen die in de
rubriek BULK-korting staan hebben een speciale prijs.
Wij kunnen spijtig genoeg niet alle artikelen voorzien van een extra korting aangezien onze prijzen al zeer scherp zijn.


Wat zijn de voorwaarden om een zakelijke bestelling te plaatsen?
Er is maar één voorwaarde en die is dat elke zakelijke bestelling minsten 50 euro moet bedragen (excl. BTW).


Wat is nu het BELANGRIJKSTE?
Men moet eerst een zakelijk account aanmaken en na onze controle en goedkeuring kan u pas inloggen om de speciale prijzen te zien. Dus NIET eerst uw bestelling plaatsen en bij het afrekenen uw account gegevens invullen van de club anders heeft u de normale particuliere prijzen in het winkelmandje liggen.


Nog vragen?
Indien u nog met vragen zit, laat het ons weten via het contact formulier . Wij staan voor U klaar, altijd!


Bel: 0474 - 51 96 05
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 18:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.