Menu
Your Cart

OPGELET: Door de sociale onrust bij Bpost kunnen de bestellingen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden.

Steden & Gemeenten

Steden en Gemeenten


Medewerkers binnen het bestuur van steden en gemeenten zijn vaak op zoek  naar artikelen die ze willen gebruiken voor een geplande event of actie in hun werkbereik. Hierbij denken wij dan vooral aan de diensten zoals

- bibliotheek
- openbaar zwembad
- buitenspeeldag
- verkeersveiligheid
- sinterklaasfeest
- fund-raising voor een goed doel
 
Hierbij kan e-Stocklots jullie een service geven door diverse leuke artikelen aan te bieden die verkrijgbaar zijn in kleine of grote hoeveelheden aan speciale prijzen.

Het werken met een gemeentelijke of stedelijke bestelbon is geen probleem, alsook een betalingstermijn van 30 dagen na ontvangst van de goederen.


Op welke artikelen is er korting?
Alle artikelen die in de
rubriek BULK-korting staan hebben een extra korting voor aantallen per binnenverpakking, dit kan per 12, 24 of 36 stuks gaan (naargelang verpakking artikel). Wij kunnen spijtig genoeg niet alle artikelen voorzien van een extra korting aangezien onze prijzen al zeer scherp zijn.


Nog vragen?
Indien u nog met vragen zit, laat het ons weten via het contact formulier of bel ons op onderstaand nummer. Wij staan voor U klaar, altijd!


Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.