Menu
Your Cart

Steden & Gemeenten

Steden en Gemeenten


Medewerkers binnen het bestuur van steden en gemeenten zijn vaak op zoek  naar artikelen die ze willen gebruiken voor een geplande event of actie in hun werkbereik. Hierbij denken wij dan vooral aan de diensten zoals

- bibliotheek
- openbaar zwembad
- buitenspeeldag
- verkeersveiligheid
- sinterklaasfeest
- fund-raising voor een goed doel
 
Hierbij kan e-Stocklots jullie een service geven door diverse leuke artikelen aan te bieden die verkrijgbaar zijn in kleine of grote hoeveelheden aan speciale prijzen.

Het werken met een gemeentelijke of stedelijke bestelbon is geen probleem, alsook een betalingstermijn van 30 dagen na ontvangst van de goederen.


Hoe gaat dit juist?
Indien u een zakelijke aankoop wenst te plaatsen voor uw gemeente of stad maakt u eerst een account aan. Via deze registratie vult u de nodige gegevens in wat betreft de dienst en de persoon die de bestelling wilt plaatsen.
Van zodra wij uw regisratie ontvangen hebben gaan wij deze controleren en goedkeuren. Eens deze door ons is goedgekeurd ontvangt u hiervan een e-mail. Direct na de goedkeuring kunt u inloggen op de site en heeft u toegang tot de speciale prijzen voor steden en gemeenten.


Op welke artikelen krijgen wij korting?
Alle artikelen die in de
rubriek BULK-korting staan hebben een speciale prijs.

Wij kunnen spijtig genoeg niet alle artikelen voorzien van een extra korting aangezien onze prijzen al zeer scherp zijn.


Wat zijn de voorwaarden om een zakelijke bestelling te plaatsen?
Er is maar één voorwaarde en die is dat elke zakelijke bestelling minsten 50 euro moet bedragen (excl. BTW).


Wat is nu het BELANGRIJKSTE?
Men moet eerst een zakelijk account aanmaken en na onze controle en goedkeuring kan u pas inloggen om de speciale prijzen te zien. Dus NIET eerst uw bestelling plaatsen en bij het afrekenen uw account gegevens invullen van uw dienst anders heeft u de normale particuliere prijzen in het winkelmandje liggen.


Nog vragen?
Indien u nog met vragen zit, laat het ons weten via het contact formulier of bel ons op onderstaand nummer. Wij staan voor U klaar, altijd!


Bel: 0474 - 51 96 05
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 18:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.