Menu
Your Cart

Schilderen

Samen schilderen met kinderen is altijd leuk om te doen. Wij kunnen u een ruim aanbod bieden van schoolverf, schilderschorten voor kinderen tot zelfs eenhoorn verfsjablonen. Ja hoor, je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het! Verklein jouw zoeken door eventueel één van onderstaande sub-rubrieken te kiezen.

MPN: Vanaf 6 stuks: 1,90€
Handig kunststof flesje met fijne doseerdop. Dit flesje met een inhoud van 250 ml. is geschikt voor het tekenen met verf (op waterbasis), het precies aanbrengen van gekleurd zand of voor eventueel een andere toepassing. De doseertuit kan afgeknipt worden op de gewenste opening. Dit mag niet ontbreke..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
MPN: Super handig!
Schilder jouw mooiste tekeningen op een vensterraam of glas met deze handige raamstickerverf set van Primo. De stevige opbergkoffer van 23x19 cm bevat 6 handige doseerflesjes van elk 80 ml raamverf, een kunststof mat van 42 x30 cm (A3) en een handige instructie. De kleuren zijn zwart, wit, geel, roo..
15,99€
Excl. BTW:13,22€
MPN: Super handig!
Schilder jij graag met jouw vingers? Dan is deze textiel vingerverf zeker iets voor jouw! Deze set bestaat uit een stevige opbergkoffer van 23x19 cm en is voorzien van 6 afsluitbare potjes met elk 100 gram textiel vingerverf. De kleuren zijn wit, zwart, geel, groen, rood en blauw. Een super leuke se..
13,99€
Excl. BTW:11,56€
Verf- of Sorteer Tray Gekleurd 20 x 25 cm - Set van 4 stuks. Super handige en stevige tray in vier verschillende kleuren. Deze trays of schalen kunnen gebruikt worden voor verfbakje (stempels of rollers) of als schaal om kleine knutsel onderdelen te verdelen. De schalen hebben een afmeting va..
8,70€
Excl. BTW:7,19€
MPN: Vanaf 10 stuks: 0,49€
Verf Palet - Mengpalet Bloem 13 cm. Kleine verf palet in de vorm van een bloem, voorzien van 8 verf/mengvakken. Kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen te sorteren. Deze palet uit plastiek heeft een diameter van circa 13 cm en een diepte van 1,5 cm. Afgebeelde verf en penseel ..
0,60€
Excl. BTW:0,50€
Verf Palet - Mengpalet Dubbele Bloem 17 cm. Leuke dubbele verf palet in de vorm van een bloem, voorzien van 7 verf/mengvakken. Kan ook gebruikt worden voor kleine knutselspullen te sorteren of op te bergen. Deze palet uit plastiek heeft een diameter van circa 17 cm en een diepte van 1,5 cm (d..
1,70€
Excl. BTW:1,40€
MPN: Vanaf 6 stuks: 2,40€
Wil jij graag schilderen? Dan is deze leuke verfpalet zeker iets voor jouw! Deze palet (19x14 cm) is voorzien van 12 nopjes waterverf en één verfpenseel. Alles is speciaal ontworpen voor een kinderhand door PRIMO uit Italië. De verfpalet kan je mooi afsluiten met een doorzichtig deksel zo dat je het..
2,75€
Excl. BTW:2,27€
MPN: Vanaf 10 stuks: 0,99€
Deze rechthoekige verfpalet is 23 x 15 cm groot en bied plaats aan 6 verfkleuren. In het midden zijn er 2 openingen voorzien voor de vingers. Super handig, erg voordelig en is dus onmisbaar om thuis of op school te schilderen. De prijs is voor één rechthoekige verfpalet (zonder penseel en verf).Bulk..
1,20€
Excl. BTW:0,99€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,75€
Deze lichte verfpalet heeft een diameter van circa 17,5 cm en bied plaats aan 10 verfkleuren. In het midden is een vak voorzien om de kleuren te mengen. Super handig, erg voordelig en is dus onmisbaar om thuis of op school te schilderen. De prijs is voor één ronde verfpalet (zonder penseel en verf)...
0,95€
Excl. BTW:0,79€
Schoolverf - Plakkaatverf 300 ml. FLUO ROOD. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatverf ..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO BLAUW. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatverf..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO ORANJE. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatver..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Schoolverf - Plakkaatverf 600 ml. FLUO ROOD. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in oogverblindende fluorescerende kleuren. De kleuren van deze FLUO verf zijn extra helder in het zonlicht en lichten op onder UV licht. Deze hoogwaardige plakkaatverf ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Glitter Verf 300 ml. CRYSTAL WIT Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Deze glitterverf kan simpel gemengd worden met andere kleuren en droogt op tot een transparante glitter finish. De Glitter verven zijn verkrijgbaar in diverse kleuren e..
5,60€
Excl. BTW:4,63€
Glitter Verf 300 ml. ZILVER Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Deze glitterverf kan simpel gemengd worden met andere kleuren en droogt op tot een transparante glitter finish. De Glitter verven zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en worden g..
5,60€
Excl. BTW:4,63€
Houder Verfpotjes of Waterpotjes 20 x 26 cm. Zeer stevige houder om 6 verfpotjes of waterpotjes in te zetten. Links en rechts van deze houder kan men in de voorziene gleuf een verfpenseel plaatsen. Deze houder is 26 x 20 cm groot en is 4 cm hoog. De openingen voor de potjes hebben een diamete..
2,20€
Excl. BTW:1,82€
Kleur je Eigen Verfschort - 100% Katoen - 71 x 50 cm Blanco. 100% katoenen schort om zelf te decoreren met textielverf, textielstiften, stickers en stofcolages. Deze schort heeft een lengte van 71 cm en een breedte van 51 cm, is voorzien van 2 bindlinten zodat deze bijna iedereen past. D..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goed afwasbaar is. De afmetingen zijn 61x58 cm..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
Kliederschort - Verfschort 66x61cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,20€
Excl. BTW:3,47€
Kliederschort - Verfschort 71x66cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,40€
Excl. BTW:3,64€
Kliederschort - Verfschort 76x69cm. Kliederschort of verfschort van het type "popover" (overgooi). Mouwloos ontwerp dat comfortabel zit bij het knutselen of verven.  Links en rechts bevinden zich velcro sluitingen om de schort op zijn plaats te houden. Gemaakt van stevig rood pvc dat goe..
4,80€
Excl. BTW:3,97€
Lijmpenseel 12 mm. Eenvoudig, maar goed lijmpenseel dat gebruikt kan worden voor elk knutselproject. Dit lijmpenseel heeft een totale lengte van 16 cm en de platte kwast is circa 12 mm breed. Prijs is voor één penseel. Ben je voor jouw creatieve kinderen nog op zoek naar verf, penselen, ..
0,45€
Excl. BTW:0,37€
Lijmpenseel 18 mm. Handig lijmpenseel voor elk knutselproject. Door zijn dik kort handvat is dit de ideal lijmkwast voor kinderen. Dit lijmpenseel heeft een totale lengte van circa 16 cm en worden geleverd in de kleur rood. Prijs is voor één penseel. Ben je voor jouw creatieve kinderen n..
0,69€
Excl. BTW:0,57€
Lijmspatel 15 mm. Handig lijmspatel dat ook kan gebruikt worden om verf uit elkaar te strijken.Deze lijmspatel is volledig gemaakt uit plastiek en de voorkant is zeer flexibel wat het uitsmeren ten goede komt. De lengte is circa 11 cm en de spatel is 15 mm breed. Prijs is voor één lijmspatel...
0,19€
Excl. BTW:0,16€
Little Brian Metallic Verf 2+ ZILVER 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles..
2,60€
Excl. BTW:2,15€
Little Brian Verf 2+ ZWART 150 ml. Deze vloeibare "klaar om te gebruiken" plakkaatverf is gemaakt op een waterbasis. Het hele gamma van Little Brian is geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kan dit zien aan de afbeelding op het etiket (suitable for all ages) bij elke knijpfles. Deze ver..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
Schoolverf - Plakkaatverf 300 ml. METALLIC ANTIEK GOUD. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in glanzende metallic kleuren. Deze hoogwaardige verf levert een glanzende metallic effect af. De metallic plakkaatverf is rijk, levendig en heeft een dikke ..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
Schoolverf - Plakkaatverf 300 ml. METALLIC TIN. Vloeibare "klaar om te gebruiken" schoolverf die vervaardigd is op basis van water in glanzende metallic kleuren. Deze hoogwaardige verf levert een glanzende metallic effect af. De metallic plakkaatverf is rijk, levendig en heeft een dikke textuur ..
3,50€
Excl. BTW:2,89€
MPN: Vanaf 3 sets: 7,90€
Handige set verf penselen die bestaat uit maar liefst 25 stuks diverse penselen en enkele stempels. Deze set bestaat uit zowel ronde als platte penselen in diverse afmetingen als enkele foam borstels/stempels. Met deze voordelige set kan je vele verf effecten maken, dus onmisbaar bij elk knutselproj..
8,99€
Excl. BTW:7,43€
Penselenhouder 13 x 13 cm. Ideale houder om alle penselen netjes op te bergen. Door de penselen te plaatsen in deze penselenhouder kunnen ze ook optimaal drogen nadat ze uitgewassen zijn. De geperforeerde platen (onder en boven) zijn voorzien van 64 gaten in 2 verschillende diameters ( 7 & 1..
7,50€
Excl. BTW:6,20€
MPN: Vanaf 12 stuks: 0,60€
Handige kleine doorzichtige potjes om verf in te mengen of om kleine knutsel onderdelen in te bewaren. Door het wit deksel kan je alles mooi afsluiten en veilig opbergen. Elk potje heeft een diameter van 6 cm en is circa 3 cm hoog. De prijs is voor één potje met deksel.Bulk-korting vanaf 12 stuks...
0,80€
Excl. BTW:0,66€
Handige schaaltjes die elk voorzien zijn van een sponsje. Leuk om te gebruiken bij het schilderen, verf sponsen of je kan ook de schaaltjes gebruiken om kleine knutselspullen in te leggen zodat alles mooi bij elkaar blijft. De dipschalen hebben een diameter van 13 cm en zijn 2,5 cm hoog, de sponsj..
3,99€
Excl. BTW:3,30€
Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 214
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.