Menu
Your Cart

Brandweerman

MPN: Vanaf 24 stuks: 0,66€
Deze leuke badeendjes zijn in de vorm van 3 verschillende hulpverleners, namelijk een dokter, een brandweerman en een politieman. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 3 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor..
0,80€
Excl. BTW:0,66€
MPN: Vanaf 12 stuks: 1,95€
Leuke brandweer speelset die bestaat uit een kleine brandblusser (13 cm), walky talkie, bijl (20 cm) en een badge. Alles is mooi verpakt op een grote kaart van maar liefst 19 x 30 cm, dus een ideaal geschenkje of uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje. Deze set mag niet ontbreken voor elke bra..
2,40€
Excl. BTW:1,98€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Elvis en Penny. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Elvis en Penny figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een vis..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Elvis en Tom. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Elvis en Tom figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visuele..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Charlie. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Charlie figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een vis..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Mike. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Mike figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visuele b..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Norman. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Norman figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visue..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Penny. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Penny figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visuele..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Steele. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Steele figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visue..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.