Menu
Your Cart

Brandweerman

MPN: Vanaf 12 stuks: 1,95€
Leuke brandweer speelset die bestaat uit een kleine brandblusser (13 cm), walky talkie, bijl (20 cm) en een badge. Alles is mooi verpakt op een grote kaart van maar liefst 19 x 30 cm, dus een ideaal geschenkje of uitdeelcadeautje voor een verjaardagsfeestje. Deze set mag niet ontbreken voor elke bra..
2,40€
Excl. BTW:1,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam Amfibievoertuig in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam HYDRUS en is een mooi amfibievoertuig (met 6 wielen) van 60x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen ..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam 4x4 jeep in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam VET 4x4 en is een grappige 4x4 jeep van 60x25x40 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. D..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam auto in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam JUPITER en is een mooie brandweerwagen van 80x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. De..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam helikopter in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam WALLABY 1 en is een mooie rode helikopter van 100x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderf..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Laatste stuks!
Leuke Brandweerman Sam Takelwagen in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam PHOENIX en is een kleine takelwagen van 70x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje...
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Vanaf 24 stuks: 0,75€
Deze leuke badeendjes zijn in de vorm van 3 verschillende hulpverleners, namelijk een dokter, een brandweerman en een politieman. Elk eendje is 5 cm groot en vervaardigd uit zacht kunststof. De 3 verschillende figuurtjes worden willekeurig door elkaar geleverd. Een ideaal uitdeelcadeautje voor..
0,90€
Excl. BTW:0,74€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuke Brandweerman Sam Jeep in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam MOUNTAIN 4x4 en is een leuke jeep van 60x25x40 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. De prij..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuke Brandweerman Sam Quad in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam MERCURY en is een gele quad van 45x30x30 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. De prijs is ..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuke Brandweerman Sam Reddingsboot in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam NEPTUNE en is een grappig geel bootje van 60x35x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfees..
3,60€ 5,99€
Excl. BTW:2,98€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Leuke Brandweerman Sam Waterwagen in Die-Cast (metaal) van Dickie Toys. Deze heeft de naam VENUS en is een grappige tankwagen van 60x30x35 mm groot (LxBxH) die verpakt is op een leuke blisterkaart. Een must-have voor elke Brandweerman Sam fan! Ideaal om te geven of te krijgen bij een kinderfeestje. ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Brandweerman Sam Speelfiguren - Elvis en Penny. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Elvis en Penny figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een ..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Brandweerman Sam Speelfiguren - Elvis en Tom. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Elvis en Tom figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visu..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Charlie. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Charlie figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een ..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Mike. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Mike figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visuel..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Norman. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Norman figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een vi..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Penny. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Penny figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visu..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Steele. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Steele figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een vi..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Mooi kleur-en stickerboekje vol met stoere brandweermannen en vrouwen plaatjes om te beplakken met de stickers of om in te kleuren. Het boek is 20 x 27 cm groot, voorzien van een handig handvat en telt 18 bladzijden, waarvan 2 bladzijden vol met stickers (te plakken op de blauwe stippen). Het bevat ..
1,35€ 3,99€
Excl. BTW:1,12€
Weergeven 1 t/m 19 van in totaal 19
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.