Menu
Your Cart

Let op: Het is erg druk op dit moment. Daardoor kan het klaarmaken van jouw bestelling en het bezorgen door Bpost langer duren dan je van ons gewend bent. Gelieve hier rekening mee te houden. Sorry voor dit ongemak.

Brandweerman

Brandweerman Sam Speelfiguren - Elvis en Penny. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Elvis en Penny figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een vis..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Elvis en Tom. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Elvis en Tom figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visuele..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Charlie. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Charlie figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een vis..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Mike. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Mike figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visuele b..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Norman. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Norman figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visue..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Penny. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Penny figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visuele..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Brandweerman Sam Speelfiguren - Sam en Steele. Leuke set speelfiguurtjes van Brandweerman Sam. In deze set zitten de Sam en Steele figuurtjes met nog vele accessoires. De figuren zijn circa 7 cm groot en kunnen volledig bewegen (benen, armen, handen en hoofd). Alles zit mooi verpakt in een visue..
6,99€
Excl. BTW:5,78€
Zootropolis Speelfiguren - Clawhauser & Bat Eyewitness. Na jaren bureauwerk, is Clawhauser niet meer de snelste Cheetah, maar hij levert wel goed politiewerk. Hij heeft vaak met ooggetuigen te doen die naar het kantoor komen om een misdaad aan te geven. Hij is vergezeld met Bat Eyewitness. ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Zootropolis Speelfiguren - Judy Hopps & May Bellwether. Judy Hopps is een idealistisch konijn uit de Bunnyburrow: ze geloofd dat in Zootropolis iedereen alles kan zijn. Bellwether is een zachtmoedige vice-burgemeester. Ze is dé mislukking en de eerste om te zeggen: "Wij kleintjes, moeten de ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Zootropolis Speelfiguren -  Mayor Lionheart & Lemming Businessman. Burgemeester Lionheart is de nobelste man van Zootropolis. Hij gelooft dat alle zoogdieren een kans verdienen om hun dromen na te streven, en deze overtuiging heeft Lemmings aangespoord om een succesvol zakenman te zijn ..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Zootropolis Speelfiguren - Nick & Finnick. Nick & Finnick zijn kleine rancuneuze oplichters. Nick is charmant en slim terwijl Finnick verbitterd is over het feit dat hij altijd wordt bekeken als een peuter. Samen bundelen ze hun krachten om oplichtingspraktijken te verrichten. Mooi ged..
5,99€
Excl. BTW:4,95€
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Bel: 0474 - 51 96 05
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 18:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.