Menu
Your Cart

OPGELET: Door de sociale onrust bij Bpost kunnen de bestellingen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden.

Textielverf

MPN: Super handig!
Schilder jij graag met jouw vingers? Dan is deze textiel vingerverf zeker iets voor jouw! Deze set bestaat uit een stevige opbergkoffer van 23x19 cm en is voorzien van 6 afsluitbare potjes met elk 100 gram textiel vingerverf. De kleuren zijn wit, zwart, geel, groen, rood en blauw. Een super leuke se..
13,99€
Excl. BTW:11,56€
MPN: Vanaf 3 stuks: 4,40€
Een leuke set van 8 textielstiften om t-shirts, petjes, schorten of spandoeken te decoreren. Kinderen (en volwassenen) kunnen zo hun ontwerp tekenen op hun favoriete kleding. De punt van elke textielstift is 4,1 mm en de verf is permanent. Alle 8 stiften zijn mooi verpakt in een doosje. Met PRIMO ha..
4,99€
Excl. BTW:4,12€
Textielverf 180 ml. PURPER. Deze kwaliteitsvolle textielverf zorgt voor een fantastisch resultaat bij het versieren van alle soorten textiel, t-shirts, sweatshirts en tassen. Verbluffende effecten worden eenvoudig bereikt door het direct aanbrengen van de verf via de doseertuit. Vervolgens de ve..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Textielverf 180 ml. BLAUW. Deze kwaliteitsvolle textielverf zorgt voor een fantastisch resultaat bij het versieren van alle soorten textiel, t-shirts, sweatshirts en tassen. Verbluffende effecten worden eenvoudig bereikt door het direct aanbrengen van de verf via de doseertuit. Vervolgens de ver..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Textielverf 180 ml. GEEL. Deze kwaliteitsvolle textielverf zorgt voor een fantastisch resultaat bij het versieren van alle soorten textiel, t-shirts, sweatshirts en tassen. Verbluffende effecten worden eenvoudig bereikt door het direct aanbrengen van de verf via de doseertuit. Vervolgens de verf..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Textielverf 180 ml. GROEN. Deze kwaliteitsvolle textielverf zorgt voor een fantastisch resultaat bij het versieren van alle soorten textiel, t-shirts, sweatshirts en tassen. Verbluffende effecten worden eenvoudig bereikt door het direct aanbrengen van de verf via de doseertuit. Vervolgens de ver..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Textielverf 180 ml. ORANJE. Deze kwaliteitsvolle textielverf zorgt voor een fantastisch resultaat bij het versieren van alle soorten textiel, t-shirts, sweatshirts en tassen. Verbluffende effecten worden eenvoudig bereikt door het direct aanbrengen van de verf via de doseertuit. Vervolgens de ve..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Textielverf 180 ml. ROOD. Deze kwaliteitsvolle textielverf zorgt voor een fantastisch resultaat bij het versieren van alle soorten textiel, t-shirts, sweatshirts en tassen. Verbluffende effecten worden eenvoudig bereikt door het direct aanbrengen van de verf via de doseertuit. Vervolgens de verf..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Textielverf 180 ml. WIT. Deze kwaliteitsvolle textielverf zorgt voor een fantastisch resultaat bij het versieren van alle soorten textiel, t-shirts, sweatshirts en tassen. Verbluffende effecten worden eenvoudig bereikt door het direct aanbrengen van de verf via de doseertuit. Vervolgens de verf ..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
MPN: Sorry, uitverkocht!
Textielverf 180 ml. ZWART. Deze kwaliteitsvolle textielverf zorgt voor een fantastisch resultaat bij het versieren van alle soorten textiel, t-shirts, sweatshirts en tassen. Verbluffende effecten worden eenvoudig bereikt door het direct aanbrengen van de verf via de doseertuit. Vervolgens de ver..
3,95€
Excl. BTW:3,26€
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Bel: 0498 - 80 12 79
Van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00 helpen wij u persoonlijk verder via de telefoon.
Bestelling afhalen
Haal gratis jouw bestelling af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, 3940 Hechtel. Wel even een afspraak maken.