Menu
Your Cart

OPGELET: Door de sociale onrust bij Bpost kunnen de bestellingen langer onderweg zijn. Gelieve hier rekening mee te houden.

Nieuwsbrief informatie

Verschillende keren per jaar hebben onze nieuwsbriefabonnees exclusief de kans om diverse artikelen tegen dumpingsprijzen aan te kopen. Alleen zij hebben toegang tot deze artikelen via een link in de nieuwsbrief. Dus ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief, doe het dan hieronder. Of heb je familie, vrienden of werkcollega's die dit wel leuk zouden vinden, geef hen dan een seintje om zich hier in te schrijven en zo mee kunnen genieten van al deze voordelen.


Nieuwsbrieven, je hebt liefhebbers die graag op hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes maar je hebt ook mensen die teveel nieuwsbrieven niet leuk vinden. Wij hier bij e-Stocklots.be zijn een beetje van allebei! We vinden het niet leuk om elke dag (of om de paar dagen) nieuwsbrieven te krijgen van één dezelfde firma of website. Maar we willen wel op de hoogte blijven als wij ergens een voordeel kunnen uithalen en zo geld kunnen besparen! Het leven is tegenwoordig al duur genoeg...


Daarom zullen wij maar maximaal 2 nieuwsbrieven per maand rondsturen, maar dat zijn dan wel nieuwsbrieven waar je jouw voordeel kan uithalen!


Nieuwsbrief