Particulieren - Sportclubs - Verenigingen

Particulieren

Particulieren kunnen bij e-Stocklots direct aankopen zonder zich eerst te registreren. Er geldt geen minimum orderbedrag zoals onze zakelijke klanten. Particulieren genieten van een GRATIS verzending binnen Belgie en Nederland vanaf 50€.

Sportclub - Buurtcomite - Vereniging

Indien u als bestuurslid van een club of vereniging een aankoop wil plaatsen kan je dit doen op 2 manieren. De eerste manier is als particulier gewoon uw bestelling plaatsen en eventueel genieten van de gratis verzending vanaf 50€. Of een tweede manier via een zakelijk account als sportclub, vzw of vereniging en kan je genieten van betere prijzen (na registratie) op onze producten maar dan heeft u geen recht op gratis verzending vanaf 50€ maar pas vanaf 300€.


Hoe gaat dit juist?

Indien u een zakelijke aankoop wenst te plaatsen voor uw club of vereniging maakt u eerst een account aan. Via deze registratie vult u de nodige gegevens in wat betreft de club en de persoon die de bestelling wilt plaatsen.
Van zodra wij uw regisratie ontvangen hebben gaan wij deze controleren en goedkeuren. Eens deze door ons is goedgekeurd ontvangt u hiervan een e-mail. Direct na de goedkeuring kunt u inloggen op de site en heeft u toegang tot de speciale prijzen voor sportclubs en verenigingen.


Op welke artikelen krijgen wij dan korting?

Alle artikelen die in de rubriek BULK staan hebben een speciale prijs. Deze artikelen zijn te herkennen door de volgende afbeelding die in de omschrijving van het artikel staat, namelijk :

Meld u aan voor onze groothandelsprijzen te zien. Enkel voor zakelijke aankopen.


Wij kunnen spijtig genoeg niet alle artikelen voorzien van een extra korting aangezien onze prijzen al zeer scherp zijn.


Wat zijn de voorwaarden om een zakelijke bestelling te plaatsen?

Er is maar één voorwaarde en die is dat elke zakelijke bestelling minsten 50 euro moet bedragen (excl. BTW).


Wat is nu het BELANGRIJKSTE?

Men moet eerst een zakelijk account aanmaken en na onze controle en goedkeuring kan u pas inloggen om de speciale prijzen te zien. Dus NIET eerst uw bestelling plaatsen en bij het afrekenen uw account gegevens invullen van de club anders heeft u de normale particuliere prijzen in het winkelmandje liggen.Nog vragen?

Indien u nog met vragen zit, laat het ons weten via het contact formulier of bel ons op onderstaand nummer. Wij staan voor U klaar, altijd!Cash & Carry

Bezoek onze knusse Cash & Carry voor een KIJK, VOEL en KOOP winkelbeleving.
(niet voor particulieren)

Bel: 0032 474 51 96 05

Direct contact met ons, wij helpen u verder.
Ma t/m za van 08.00 - 20.00 uur
(magazijn 0032 11 73 57 75)

Bestelling afhalen

Haal je bestelling GRATIS af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, B-3940 Hechtel.
Wel even een afspraak maken.

Mail ons

Stuur een email Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen enkele uren antwoord.