Onderwijs


Onze website is zo aangepast dat onderwijsmedewerkers een speciaal account kunnen aanmaken om zakelijke aankopen voor hun school eenvoudig en nog voordeliger te kunnen doen.Waarom voor scholen?

Wij van e-Stocklots denken dat we voor het Onderwijs die steeds rekening moeten houden met hun budget door hun beperkte toelage een meerwaarde kunnen bieden door allerlei leuke spullen te kunnen presenteren voor :
- schoolfeesten
- einde schooljaar cadeautjes
- sinterklaas, kerstmis, pasen, vader-en moederdag
- cadeautjes voor de nieuwkomers
- beloningen bij een speciale actie ( bvb. verkeersveiligheid )
- tombola's
- acties voor geldinzameling ( fund-raising )
- knutselmateriaal

Onze slogan is namelijk EEN SPECIALE PRIJS VOOR HET ONDERWIJS!


Oudercomité - Vriendenkring School

De oudercomités (of vriendenkring school) van de basisscholen kunnen aan dezelfde condities (speciale prijzen en betaling binnen 30 dagen) een bestelling plaatsen mits bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden houden in dat de bestelling geleverd wordt op het adres van de school als ook de facturatie voor de betaling op 30 dagen (met vermelding van aankoop oudercomité). Dit alles wordt gedaan om misbruik te voorkomen.


Hoe gaat dit juist?

Indien u een zakelijke aankoop wenst te plaatsen voor uw school of een schoolevent maakt u eerst een account aan. Via deze registratie vult u de nodige gegevens in wat betreft de school en de persoon die de bestelling wilt plaatsen.
Van zodra wij uw regisratie ontvangen hebben gaan wij deze controleren en goedkeuren. Eens deze door ons is goedgekeurd ontvangt u hiervan een e-mail. Direct na de goedkeuring kunt u inloggen op de site en heeft u toegang tot de speciale prijzen voor het Onderwijs.


Op welke artikelen krijgen wij korting?

Alle artikelen die in de rubriek BULK staan hebben een speciale prijs voor Scholen en Bedrijven. Deze artikelen zijn te herkennen door de volgende afbeelding die in de omschrijving van het artikel staat, namelijk :

Meld u aan voor onze groothandelsprijzen te zien. Enkel voor zakelijke aankopen.

Indien onderstaande afbeelding ook te zien is in de beschrijving ( of op de foto ) dan is er een extra korting speciaal voor het Onderwijs.

Meld u aan voor onze groothandelsprijzen te zien. Enkel voor zakelijke aankopen.

Wij kunnen spijtig genoeg niet alle artikelen voorzien van een extra korting aangezien onze prijzen al zeer scherp zijn.


Wat zijn de voorwaarden om een zakelijke bestelling te plaatsen?

Er is maar één voorwaarde en die is dat elke zakelijke bestelling minsten 50 euro moet bedragen (excl. BTW).


Wat is nu het BELANGRIJKSTE?

Men moet eerst een zakelijk account aanmaken en na onze controle en goedkeuring kan u pas inloggen om de speciale prijzen te zien. Dus NIET eerst uw bestelling plaatsen en bij het afrekenen uw account gegevens invullen van de school want dan heeft u de normale particuliere prijzen in het winkelmandje liggen.

TIP! vermeld bij uw bestelling de datum van het schoolfeest of evenement.


Hoe kunnen wij onze bestelling betalen?

Scholen kunnen betalen binnen de 30 dagen na ontvangst van hun bestelling via overschrijving. Deze betaalmethode is van toepassing op niet-dringende leveringen, enkel voor scholen binnen Belgie en de bestelling moet geleverd worden op het adres van de school. Verder kan U via de normale betaalmethodes zoals SofortBanking, Bancontact/Mistercash, Ideal, Paypal, Visa, Mastercard of Overschrijving betalen in een beveiligde omgeving. Uw bestelling wordt dezelfde werkdag dat de betaling zichtbaar is nog verstuurd (dringende levering). Zit u nog met vragen? Laten het ons dan snel weten.Wilt u de artikelen persoonlijk zien voor uw aankoop?

Geen probleem! Na het maken van een afspraak komen wij graag tot bij u om al onze mooie spullen te laten kijken. Tijdens deze afspraak kunnen wij ook samen met u overleggen om op maat gemaakte pakketjes samen te stellen voor een speciaal project binnen jullie school.


Nog vragen?

Indien u nog met vragen zit, laat het ons weten via het
contact formulier of bel ons op onderstaand nummer. Wij staan voor U klaar, altijd!
 

 

Cash & Carry

Bezoek onze knusse Cash & Carry voor een KIJK, VOEL en KOOP winkelbeleving.
(niet voor particulieren)

Bel: 0032 474 51 96 05

Direct contact met ons, wij helpen u verder.
Ma t/m za van 08.00 - 20.00 uur
(magazijn 0032 11 73 57 75)

Bestelling afhalen

Haal je bestelling GRATIS af. Ons adres is Hasseltsebaan 186, B-3940 Hechtel.
Wel even een afspraak maken.

Mail ons

Stuur een email Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen enkele uren antwoord.